Stockholms domkyrkoförsamling Besöksadress: Stortorget 1, 11129 Stockholm Postadress: BOX 2122, 10313 STOCKHOLM Telefon:+46(8)7233000 E-post till Stockholms domkyrkoförsamling

För barn & skolan

Under hösten 2019 sker flera olika aktiviteter för barn och unga i Storkyrkan och S:t Jacobs kyrka. Här hittar du spännande teater, visningar, berättelser och viktiga samtal! Alla aktiviteter är kostnadsfria. Sista punkten för hösten är krubbvisningar varje vardag från den 2 dec till och med den 20 dec. (ej den 13 dec).

• Krubbvisning
    Varje vardag från den 2 december fram till 20 december mellan 10.00-12.00 visas krubban i Storkyrkan. Sista visningen går 11.45.  OBS ingen visning den 13:e december.
    Ingen föranmälan behövs.

• Visning av Storkyrkans orgel
    Lyssna och lär om orgeln med sina flera tusen pipor.
    För sexårs, låg- och mellanstadiet.
    Max 30 elever i varje grupp.
    OBS! Boka visning direkt hos domkyrkoorganist
    Mattias Wager, e-post: mattias.wager@svenskakyrkan.se

Hitta till storkyrkan och S:t Jacobs kyrka

Hur kommer vi till Storkyrkan?
Enklast tunnelbana eller buss till Gamla stan. Storkyrkan ligger granne med Stockholms slott. Fika kan man göra på Storkyrkans gård. Vi har tyvärr inget fika/lunchrum. Toaletter finns i kyrkan.

Hur kommer vi till S:t Jacobs kyrka?
S:t Jacobs kyrka ligger vid Kungsträdgården med Operan på ena sidan. Enklast är att ta T-bana till T-centralen alt Kungsträdgården. Många innerstadsbussar passerar Kungsträdgården.