Biljetter till konserterna/Tickets to the Concerts

Här finns information om hur du beställer, planskisser, barnbiljetter och om gruppbeställningar! Du köper enklast biljetter via vår undersida: www.musikstorkyrkanstjacob.com. Here you find information about out churches and how to buy tickets to our concerts!

Hur köper jag biljetter? How do I buy tickets?

Webb: www.musikstorkyrkanstjacob.com

I Storkyrkan:
 öppet varje dag mellan 9.30-16.00 (ej öppet under konsert).

Telefon Eventim: 0771-130 150
telefontid: mån-tor 10.00-17.00, fre 10.00-15.30

Vid köp online tillkommer en bokningsavgift på 15 kr per order.
Observera att serviceavgiften kan variera hos olika ombud.
Köpta biljetter återlöses inte.
Konserterna startar på utsatt tid - ingen entré efter det att konserten startat.

Biljetter på konsertdagen
Vid konsert i S:t Jacobs kyrka öppnar biljettkassan två timmar före konsertstart. Dag

Vid slutsålda konserter är inte S:t Jacobs biljettkassa öppen.

Uthämntning av bokade biljetter
Vänligen,  försök att undvika att komma i anslutning till konserter för uthämtning av bokade biljetter. Det är oftast väldigt långa köer och lång väntetid.

Den bästa tiden för uthämtning är vardagar mellan 9.30-16.00. Vid uthämtning på helger och konsertdagar rekommenderar vi att komma på förmiddagen.

Observera att kassan är stängd under konsert.

Rabatter
Gå på flera konserter och få rabatt!
Sätt ihop din egen konsertserie - MIXA!
Välj ur aktuellt utbud och mellan tre olika format
(endast tillgänglig för köp i Storkyrkan).
Mini: 3 konserter = 10% rabatt
Midi: 4 konserter = 15% rabatt
Maxi: 5 konserter eller fler = 20% rabatt
Detta erbjudande kan inte kombineras med andra rabatter.

Gruppbokningar
Frågor om grupp- och företagsbokningar eller bokningar för fler än 10 personer och därmed möjlighet att få grupprabatt, görs direkt hos Louise Linde via e-post. Vänligen ange kontaktuppgifter inkl telefonnummer.

Information om kyrkorna
Konserter i Storkyrkan
Den dyraste biljettkategorin är mittgången, den billigaste är lyssnarplatser. Alla platser är numrerade om inte annat anges. Dörrarna öppnas 30 minuter före konsertstart. Ej insläpp efter det att konserten startat. Rullstolsplatser finns i B- och F-sektion - en medföljare går gratis.

Pelare och skymd sikt

Storkyrkan har flera pelare. Vill du inte hamna bakom en pelare - titta ordentligt på planskissen innan du bestämmer dig. Vi kan varmt rekommendera läktare om du vill ha ett bra ljud. Valven, historiens vingslag och musiken är också en upplevelse även om du inte ser kören eller solisterna. Här kan du ladda ner en skiss: Planskiss över Storkyrkan

Konserter i S:t Jacobs kyrka
Alla platser är numrerade om inte annat anges. Dörrarna öppnas 30 minuter före konsertstart. Ej insläpp efter konserten startat. Kassan öppnar två timmar före konsert. Rullstolsplatser finns - en medföljare går gratis. Här kan du ladda ner en skiss:  Planskiss över S:t Jacobs kyrka

Barnbiljetter och barnvagnar
Vi har en åldersgräns på 6 år på våra konserter. Vi hänvisar istället till de konserter då våra barnkörer sjunger eller till våra familjekonserter. På våra familjekonserter får barn under två år gärna komma, under förutsättning att de sitter i knä samt mot löst fri biljett, dvs en serviceavift tas ut. Detta för att vi måste kunna räkna in personerna i lokalen av säkerhetsskäl. Barnvagnar är heller inte tillåtna i någon av våra kyrkor p g a brandsäkerhet. Bokning av barnbiljetter under 2 år kan bara ske via e-post till: Louise Linde ange fullständiga kontaktuppgifter inkl telefonnummer.

OBS! Det är inte tillåtet att fotografera - rörligt/stillbild eller att ta upp ljud under våra konserter!

Varmt välkommen!