Aftonmusik i St:a Clara

Här finner du sommarens program för St:a Clara kyrka. Aftonmusik ges alla lördagar kl 18.00. Varje konsert inleds med en kort helgsmålsringning.

Aftonmusiken är sedan decennier en omistlig del av många människors helgfirande. Varje konsertprogram är omkring 50 minuter långt och den stilistiska spännvidden är stor - dock alltid inom konstmusikens ram. Orgelkonserter, romansaftnar och program med olika vokalkonstellationer bildar en omväxlande enhet.

Aftonmusik i S:ta Clara kyrka nära Centralstationen ges alla lördagar kl 18.00 (utom 12 november). Kyrkan är öppen från kl 17.00. Varje konsert inleds med en kort helgsmålsringning. Eftersom stillhet och ro behövs för en god musikupplevelse stängs portarna för inkommande besökare kl 18.10.

Program presenteras månadsvis i foldern Musik i S:ta Clara och här på Stockholms domkyrkoförsamlings hemsida.

Huvudman för serien, som genomförs med bidrag från S:ta Clarastiftelsen, är Stockholms domkyrkoförsamling.

Konstnärlig ledare är Michael Waldenby.

31 mars kl 18.00
Orgelkonsert