Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Stockholms domkyrkoförsamling Besöksadress: Stortorget 1, 11129 Stockholm Postadress: BOX 2122, 10313 STOCKHOLM Telefon:+46(8)7233000 E-post till Stockholms domkyrkoförsamling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Seniorboende

Själagården är ett äldreboende som Domkyrkoförsamling äger. Sedan sommaren 2014 har bostadskön varit stängd för nya sökande. Nu tar församlingen emot nya ansökningar från församlingsmedlemmar.  

Om Själagården
Själagården ligger på Själagårdsgatan 13. På taket finns en gemensam altan med utsikt över takåsarna. I huset finns gemensam tvättstuga och ett trevligt gästrum som kan hyras om man får besök. Där finns också en samlingslokal som församlingen driver. Någon vård eller matservering sker inte i detta boende utan det är egna små lägenheter.

Köavgift och villkor
Kostnaden för att stå i bostadskön är en registreringsavgift på 400 kronor. Utöver det tillkommer en årsavgift som är 150 kronor. För att kunna stå i kö måste du vara församlingsmedlem och börjar närma dig pensionsåldern 65 år och uppåt. 

Kontakt
Ansökningsblanketter kan fås från församlingsexpeditionen. Har du frågor eller vill ha blanketten tar du kontakt med Lars Schyman, lars.schyman@svenskakyrkan.se eller på telefon 08-723 30 12.