Kyrkorådet

Församlingens styrelse. Här finns listan över förtroendevalda för mandatperioden 2018-2021 i Stockholms domkyrkoförsamling och protokoll från sammanträden.

Kyrkorådet

Kyrkorådet ger förslag på hur pengar ska fördelas, anställer personal och prioriterar vad församlingen ska satsa på.

förtroendevalda - ledamöter för mandatperioden 2018-2021

Ordförande Beth von Schreeb (DV)
Vice ordförande Per Hansson (S)
Marie Tullgren (BA)
Karl Wretenblad (BA)
Else-Maj Eineborg Falk (DV)
Ulla Löfgren (S)
Hans Ulfvebrand, domprost

Arbetsutskottet består av kyrkorådets presidium: Ordförande Beth von Schreeb, vice ordförande Per Hansson samt domprost Hans Ulfvebrand.

Kyrkvärdar
Kent Björklund, Gunilla Dolk, Else-Maj Eineborg Falk, Bo Gelotte, Marie Tullgren, Karl Wretenblad

Förkortningar
S           Arbetarepartiet – Socialdemokraterna
BA        Borgerligt alternativ
DV       Stockholms domkyrkoförsamlings väl
LK        Levande kyrka i Stockholms domkyrkoförsamling
MP      Miljöpartister i Svenska kyrkan

Protokoll

Vill du läsa protokollen från kyrkorådet? Klicka på länkarna nedan. Du kan också beställa dem via församlingsexpeditionen. Skicka ett mejl till info@stockholmsdomkyrkoforsamling.se eller ring 08-723 30 00 på våra telefontider.

PROTOKOLL KYRKORÅDET 2018

April (25/4)