Ett kors, därefter ett hjärta och sist människosymboler i regnbågens alla färger. Gud älskar oss.

Välkommen till Nacka församling!

Vi finns i livets alla skeden och gör inte skillnad på människor. Oavsett vem du är eller var du kommer ifrån är du lika välkommen!

Sommar i församlingen

Här kan du läsa om Nacka församlings alla somriga verksamheter!

Musik & Lyrik

Torsdagar 16 juni - 18 augusti kl 19.30, Nacka kyrka. Sommarkonserter för dig som vill njuta av sång, musik och poesi.

Babymassage

Med kärleksfull beröring fördjupar vi kontakten med vårt barn.

Sommarcafé

Måndag-fredag 11.00-15.00.

Öppen dörr i Nacka kyrka

Torsdagar 10.00-12.00

Vägen - en samtalsgrupp för sökare

Samtalsgruppen Vägen vänder sig till vuxna som vill samtala om livsfrågor och kristen tro för att fördjupa sin syn på livet och tron tillsammans med andra. Start i oktober.

Händer i Nacka församling

Vandra för framtiden i Nacka församling!

Välkommen att vandra Nacka församlings nya vandringsled Globalgo! Du kommer att få tillgång till mer kunskap, tips om vad du kan göra för skapelsen samtidigt som du kommer att upptäcka fantastiskt vackra platser i Nackas olika miljöer.

Stötta människor i kris

Två brandmän står och tittar på ett sönderbombat hus.

Vill du stötta människor i nöd?

Vi är många som vill hjälpa till när människor drabbas av kriget. Du kan engagera dig på flera sätt. Tillsammans står vi enade i medmänsklighet och solidaritet.

Інформація для новоприбулих з України / Info till nyanlända från Ukraina

Відкриті зустрiчi які проводять організації в парафіях Накки. / Öppna verksamheter i Nacka församling.

Här hittar du kontaktuppgifter till växel och bokning, kyrkor och medarbetare.

Någon att prata med

Vi finns där för dig på många olika sätt. En av dem är per telefon eller videolänk.

Bli medlem i Svenska kyrkan

Tack vare alla medlemmar kan Svenska kyrkan stödja och hjälpa människor som befinner sig i sorg, kris, utsatta livssituationer eller är ensamma. Bli medlem du också!

Nacka församlings miljöarbete

Nacka församling har ett flitigt miljöarbete som alltid är under utveckling. Här kan du läsa mer om hur vi arbetar för att värna om vår skapelse.

Globala målen i Nacka församling

i Nacka församling arbetar vi med hållbarhet och att förbättra både för miljön och för människor som söker sig till oss. Aktivt arbetar vi med 14 av de 17 globala målen på olika sätt. Under 2020 kommer vi även att börja arbeta aktivt med mål 9, 11 och 14.

Nya avsnitt varannan vecka

Nadia, kommunikatör, och Johan, församlingspedagog, försöker bena ut kyrkan och tro på ett lättsamt sätt.

Leva & Existera

Ett webbmagasin från Svenska kyrkan i Nacka som berättar om att vara människa i vår tid. Här skildrar vi de möten och relationer som sker i kyrkorna i Nacka, Älta och Fisksätra. Du får också ta del av barnens syn på kyrka, tro och kristendom i "Andreas frågar barn". Se mer: www.levaexistera.se

Kvinnor och barn i Nepal

Internationellt

Nacka församling engagerar sig på flera olika sätt internationellt för att sprida kunskap och väcka intresse för frågor om rättvisa, solidaritet, och mänskliga rättigheter.

Bli volontär

Vi är en församling med mångfaldens signum som bygger på ideella, anställda och förtroendevalda medarbetares personliga engagemang att bidra till och påverka församlingsutvecklingen.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Varje månad får du hela programmet för alla kyrkor. Enkelt och bekvämt.