Välkommen till Nacka församling!

Vi finns i livets alla skeden och gör inte skillnad på människor. Oavsett vem du är eller var du kommer ifrån är du lika välkommen!

Händer i Nacka församling

Bild på psalmböcker med texten psamlsångsmässa

Söndag 5 februari,18.00 i Forumkyrkan

Ekumenisk psalmsångsmässa - önska dina favoritpsalmer!

Felix Mendelssohn: Te Deum

Söndag den 12 februari 2023 kl 17.00, i Nacka kyrka . Fri entré.

Onsdagar 12.30

Gemenskap, soppa, underhållning i Nacka kyrka

Torsdagar 18.00

i Nacka kapell

Torsdagar 10.00-12.00

i Nacka kyrka

Handarbetscafé vid Nacka kyrka, start 26/1

Torsdagar jämna veckor 13.00-15.00 i Lillstugan

Poppis! i Nacka kyrka, start 19/1

Torsdagar 14.30-16.30

Söndagsskola 11.00 i Nacka kyrka

i samband med mässan

Tisdagar 11.00 i Älta kyrka

Vi sjunger, läser ramsor och gör rörelser tillsammans!

Måndagar 11.00 ojämna veckor

Lunchträffar i Älta kyrka!

Tisdagar 15.00-19.00 i Fisksätra kyrka

Gemenskap där barn och föräldrar står i fokus!

Torsdagar 9.00 i Fisksätra kyrka

Yoga för kroppslig och mental hälsa!

Måndagar 10.15

Måndagar 10.30

i Fisksätra kyrka

Bid på några som går och texten pilgrimsvandring

Torsdagar 11.30-14.00

i Fisksätra kyrka

Vandra för framtiden i Nacka församling!

Välkommen att vandra Nacka församlings nya vandringsled Globalgo! Du kommer att få tillgång till mer kunskap, tips om vad du kan göra för skapelsen samtidigt som du kommer att upptäcka fantastiskt vackra platser i Nackas olika miljöer.

Nacka församling söker diakon på 100% till Fisksätra kyrka

Är du vår nya diakon till Fisksätra kyrka och Guds Hus råd- och stödcenter?

Nacka kyrkogårdsförvaltning söker en arbetsledare

Är du ledaren med gröna fingrar som vill skapa rofyllda miljöer på vackra kyrkogårdar tillsammans med ett engagerat arbetslag?

Stötta människor i kris

Två brandmän står och tittar på ett sönderbombat hus.

Vill du stötta människor i nöd?

Vi är många som vill hjälpa till när människor drabbas av kriget. Du kan engagera dig på flera sätt. Tillsammans står vi enade i medmänsklighet och solidaritet.

Інформація для новоприбулих з України / Info till nyanlända från Ukraina

Відкриті зустрiчi які проводять організації в парафіях Накки. / Öppna verksamheter i Nacka församling.

Här hittar du kontaktuppgifter till växel och bokning, kyrkor och medarbetare.

Någon att prata med

Vi finns där för dig på många olika sätt. En av dem är per telefon eller videolänk.

Bli medlem i Svenska kyrkan

Tack vare alla medlemmar kan Svenska kyrkan stödja och hjälpa människor som befinner sig i sorg, kris, utsatta livssituationer eller är ensamma. Bli medlem du också!

Nacka församlings miljöarbete

Nacka församling har ett flitigt miljöarbete som alltid är under utveckling. Här kan du läsa mer om hur vi arbetar för att värna om vår skapelse.

Globala målen i Nacka församling

i Nacka församling arbetar vi med hållbarhet och att förbättra både för miljön och för människor som söker sig till oss. Aktivt arbetar vi med 14 av de 17 globala målen på olika sätt.

Nya avsnitt varannan vecka

Podcasten Pärleporten har tagit en paus, både Johan och Nadia är föräldralediga.

Leva & Existera

Ett webbmagasin från Svenska kyrkan i Nacka som berättar om att vara människa i vår tid. Här skildrar vi de möten och relationer som sker i kyrkorna i Nacka, Älta och Fisksätra. Du får också ta del av barnens syn på kyrka, tro och kristendom i "Andreas frågar barn". Se mer: www.levaexistera.se

Kvinnor och barn i Nepal

Internationellt

Nacka församling engagerar sig på flera olika sätt internationellt för att sprida kunskap och väcka intresse för frågor om rättvisa, solidaritet, och mänskliga rättigheter.

Bli volontär

Vi är en församling med mångfaldens signum som bygger på ideella, anställda och förtroendevalda medarbetares personliga engagemang att bidra till och påverka församlingsutvecklingen.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Varje månad får du hela programmet för alla kyrkor. Enkelt och bekvämt.