Nacka församling Besöksadress: G:a Värmdövägen 14 b, 13137 Nacka Postadress: Box 31, 13106 Nacka Telefon: +46(8)54606100 E-post till Nacka församling Webbplats

I sommar flyttar kyrkan ut i gröngräset vid Henriksdalsringen och Nyckelviken. Kom förbi och prata en stund eller lek, spela spel, pyssla och fika. Det finns aktiviteter för alla åldrar.

Sommarkul i Henriksdalsringen och Nyckelviken

Varje torsdagkväll i Nacka kyrka 8 juni - 17 augusti kl 19.30 bjuder vi på gratis sommarkonserter för dig som vill njuta av sång, musik och poesi. En rad artister står beredda att göra din kväll minnesvärd. Här kan du se vilka som gästar sommarens konsertkvällar.

Musik och lyrik i Nacka kyrka

Aktuellt från Nacka församling