Här hittar du gudstjänster, konserter och andra aktiviteter som ger julstämning i december. Nacka kyrka, Älta kyrka och Fisksätra kyrka

Advent, jul och nyår i Nacka församling

I jul delar Nacka församling ut matkassar och julklappar till dem som lever i ekonomisk utsatthet. Hjälp oss att ge dem en god jul!

Vi samlar in matkassar och julklappar till behövande i jul - vill du hjälpa till?

En film om att se människan bortom karriärer och åldrande och när meningen med livet ligger i mötet. Det är det enda som betyder något, allt annat är sekundärt. Gudni Agnarssons närvaro skapar mening för dessa människor som annars är så osynliga.

Världens ljus

Tack vare alla medlemmar kan Svenska kyrkan stödja och hjälpa människor som befinner sig i sorg, kris, utsatta livssituationer eller är ensamma. Vi finns till för barn och unga, erbjuder ett rikt musikliv och tar hand om våra historiska och kulturella skatter - kyrkorna. Bli medlem du också!

Bli medlem i Svenska kyrkan

Varje månad får du hela programmet för alla kyrkor. Enkelt och bekvämt.

Prenumerera på nyhetsmejlet

Varje månad får du hela programmet för alla kyrkor. Enkelt och bekvämt.

Johan Lindström och ungdomar från Nacka församling avslöjar, funderar, fascineras, förklarar och grubblar. Kika in bakom kulisserna och hör vad som händer i ungdomsverksamheten.

Lyssna på ungdomspodden

Nacka församling har en internationell grupp som nu har gjort sin första podcast. Hör dom prata om varför det internationella arbetet är livsviktigt!

Internationella podden

Aktuellt från Nacka församling