Någon håller i ett pärlarmband.
Foto: Alex Giacomini /Ikon

Välkommen till Nacka församling!

Vi finns i livets alla skeden och gör inte skillnad på människor. Oavsett vem du är eller var du kommer ifrån är du lika välkommen!

Kulturtorsdag: Alla mina stygn-Mitt broderi av Lena Larsson

Vernissage: 22 februari 18.30 i Fisksätra kyrka.

Pilgrimsvandra Global Go för framtiden!

Söndag 25 februari, 12.00-17.00 från Nacka kyrka.

Konsertmässa: Vinterjazz

Söndag 25 februari, 17.00 i Fisksätra kyrka.

Ekumenisk konsert: "Från bakgrundens skuggor träder de fram"

Söndag 25 februari kl 17.00 i Forumkyrkan.

Konst & Kyrka & Teologi

Nyhet! Torsdagar 17.30, 1/2, 29/2, 21/3, 18/4, 16/5, Nacka kyrka.

Måla intuitivt med inspiration av det heliga.

Söndag 10 mars 14.00 i Nacka kyrka.

Information om personuppgiftsincident

Ny information till dig efter Svenska kyrkans cyberattack 2023.

Nacka församlings miljöarbete

Nacka församling arbetar flitigt med sitt miljöarbete, som alltid är under utveckling. Här kan du läsa mer om hur vi arbetar för att värna om vår skapelse.

Körer söker sångröster!

Nacka Voces söker nya sångröster!

Vill du sjunga i en kör med hög musikalisk nivå och genremässig bredd? Är du 20+ och vill sjunga i en stor, vacker kyrka nära stan?

Fisksätra Community Choir söker sångare!

Tisdagar 19.00-20.30 i Fisksätra kyrka.

Älta vokalensemble söker körmedlemmar

Kör för vuxna med god körvana och god notläsningsförmåga. Alla stämmor välkomna men vi söker särskilt tenor och bas.

Här hittar du kontaktuppgifter till växel och bokning, kyrkor och medarbetare.

Bli medlem i Svenska kyrkan

Tack vare alla medlemmar kan Svenska kyrkan stödja och hjälpa människor som befinner sig i sorg, kris, utsatta livssituationer eller är ensamma. Bli medlem du också!

Nacka församlings miljöarbete

Internationellt

Nacka församling engagerar sig på flera olika sätt internationellt för att sprida kunskap och väcka intresse för frågor om rättvisa, solidaritet och mänskliga rättigheter.

Bli volontär

Vi är en församling med mångfaldens signum som bygger på ideella, anställda och förtroendevalda medarbetares personliga engagemang att bidra till och påverka församlingsutvecklingen.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Varje månad får du hela programmet för alla kyrkor. Enkelt och bekvämt.

Stötta människor i kris

Vill du stötta människor i nöd?

Vi är många som vill hjälpa till när människor drabbas av katastrofer. Du kan engagera dig på flera sätt. Tillsammans står vi enade i medmänsklighet och solidaritet.

Інформація для новоприбулих з України / Info till nyanlända från Ukraina

Відкриті зустрiчi які проводять організації в парафіях Накки. / Öppna verksamheter i Nacka församling.