Nacka församling Besöksadress: G:a Värmdövägen 14 b, 13137 Nacka Postadress: Box 31, 13106 Nacka Telefon: +46(8)54606100 E-post till Nacka församling Webbplats

Varje torsdagkväll i Nacka kyrka 8 juni - 17 augusti kl 19.30 bjuder vi på gratis sommarkonserter för dig som vill njuta av sång, musik och poesi. En rad artister står beredda att göra din kväll minnesvärd. Här kan du se vilka som gästar sommarens konsertkvällar.

Musik och lyrik i Nacka kyrka

17 september är det kyrkoval. Då kan du som är medlem i Svenska kyrkan påverka hur kyrkan ska styras.

Kyrkoval 2017

Aktuellt från Nacka församling