Nacka församling Besöksadress: G:a Värmdövägen 14 b, 13137 Nacka Postadress: Box 31, 13106 Nacka Telefon: +46(8)54606100 E-post till Nacka församling Webbplats

Nu söker Nacka församling en kyrkoherdesekreterare och en administrativ chef. Välkommen med din ansökan!

Lediga tjänster i Nacka församling

Varmt välkommen!

Missa inte årets fest!

med musik, underhållning och mat från hela världen. Skapa ditt konstverk, signera en tegelsten, vandra för vänskap eller möt Behrang Miri, musiker, programledare och inspiratör. Till kvällen kan du njuta av FCGC gospel och Vox Pacis fredskonsert. Varmt välkommen!

En föreläsningsserie med inbjudna gäster som delar med sig av sina berättelser ur livet. Konstnären Cilla Jahn och förre biskopen Bengt Wadensjö samtalar om varifrån människan får kraft att kämpa mot ondskan i sin vardag. Onsdag 5/10 kl 19.00 i Nacka församlingshem.

Författarsamtal med Cilla Jahn och Bengt Wadensjö

Nacka Vokalensemble, Per Rönnblom, Carl Dahlbäck m.fl.

Musikvesper med ikonvisning

Välkommen till musikvesper på Guds änglars dag, 2 oktober i Nacka kyrka. 16.45 Ikonvisning, 17.00 Musikvesper med Nacka Vokalensemble, Per Rönnblom, Carl Dahlbäck m.fl.

Anmäl dig till konfirmation 2016-2017!

Läs mer om våra konfirmationsalternativ HÄR!

Anmäl dig till någon av våra grupper HÄR!

Du är inte ensam. Vi upplever nog alla någon gång att vi behöver någon som lyssnar. Ofta vänder vi oss till vänner eller någon i vår närhet. Ibland räcker inte det. Då kan det kännas bra att prata med någon utomstående som har tid att lyssna och kan ge professionellt stöd. Det kan ge dig nya sätt att se på din situation.

Behöver du någon att prata med?

Ett nytt liv har kommit till världen och det är något fantastiskt att fira. I dophögtiden samlas släkt och vänner för att välkomna och fira det lilla barnet. Vi som arbetar i din församling vill hjälpa till att göra stunden till ett fint minne för dig och din familj.

Boka dop

Sök gravar på Nacka församlings kyrkogårdar direkt på webben. På www.finngraven.se kan du söka gravar över hela Sverige.

Sök gravar på Nackas kyrkogårdar

Tack vare alla medlemmar kan Svenska kyrkan stödja och hjälpa människor som befinner sig i sorg, kris, utsatta livssituationer eller är ensamma. Vi finns till för barn och unga, erbjuder ett rikt musikliv och tar hand om våra historiska och kulturella skatter - kyrkorna. Bli medlem du också!

Bli medlem i Svenska kyrkan

Varje månad får du hela programmet för alla kyrkor. Enkelt och bekvämt.

Prenumerera på nyhetsmailet

Varje månad får du hela programmet för alla kyrkor. Enkelt och bekvämt.

Johan Lindström och ungdomar från Nacka församling avslöjar, funderar, fascineras, förklarar och grubblar. Kika in bakom kulisserna och hör vad som händer i ungdomsverksamheten.

Lyssna på ungdomspodden

Aktuellt från Nacka församling