Meny

Nacka församling

Coronaviruset påverkar oss alla och det gäller tyvärr också vår verksamhet i våra kyrkor. Men vi ställer inte in, vi ställer om. Läs mer om vår verksamhet nedan.

Aktuell information om ändring av vår verksamhet hittar du på våra affischer i våra kyrkor och i kalendern nedan. 

Vi ställer inte in – vi ställer om!

Nacka församling har gjort ytterligare förändringar av verksamheten på grund av nya Coronaviruset Covid-19. Här kan du läsa mer om det. 

Vi har fått nya direktiv från Stockholms stift. Vi kan nu inte längre samlas och fira gudstjänst tillsammans i våra kyrkor. Alla våra gudstjänster och mässor är inställda på obestämd tid. Vi kommer däremot hålla kyrkan öppen för ljuständning, bön och en stunds musik. 

Vi har nu öppnat våra kyrkor till Mötesplats Öppen kyrka och pausat ordinarie verksamhet på obestämd tid. Nedan ser du de tider vi har öppet. Du är varmt välkommen för samtal, promenader, ljuständning, en kopp kaffe och umgänge, men vi ber dig att hålla god handhygien och vara hemma om du känner dig minsta sjuk. Vi kommer att inleda varje samling med att tvätta händerna eller använda handsprit. 

Nacka församlings krisgrupp har nu möte varannan arbetsdag och kommer att uppdatera information och verksamhet allt eftersom nya direktiv kommer in.