Other languages with Google Translate

Nacka församling Besöksadress: G:a Värmdövägen 14 b, 13137 Nacka Postadress: Box 31, 13106 Nacka Telefon:+46(8)54606100 E-post till Nacka församling

Här möts människor i alla åldrar för att utforska och dela tro och liv.

Vill du arbeta med en viktig samhällsfunktion? Är du intresserad av att leda arbetet vid vackra Storkällans krematorium och kapell i Nacka församling nära Stockholm?

Driftsteknisk ledare / krematorieföreståndare sökes till viktig samhällsfunktion

Torsdagar 13 juni - 22 augusti kl 19.30, Nacka kyrka. Sommarkonserter för dig som vill njuta av sång, musik och poesi.

Musik & Lyrik

Tisdagar 18 juni-6 augusti 13.00-15.00, Nacka kyrka.

Sommarcafé

Tisdagar 18 juni-6 augusti 13.00-15.00, Nacka kyrka.

I Nacka församling bor det många människor med stora behov som söker stöd och hjälp. I år har vi tagit fram ett ljus i glas att ge bort till sig själv eller någon man tycker om till förmån för dessa människor. För 50 kronor blir hemmet ljusare för både dig och för dina medmänniskor. Finns att köpa i våra kyrkor. Swish: 123 303 43 29.