Tack vare alla medlemmar kan Svenska kyrkan stödja och hjälpa människor som befinner sig i sorg, kris, utsatta livssituationer eller är ensamma. Vi finns till för barn och unga, erbjuder ett rikt musikliv och tar hand om våra historiska och kulturella skatter - kyrkorna. Bli medlem du också!

Bli medlem i Svenska kyrkan

Varje månad får du hela programmet för alla kyrkor. Enkelt och bekvämt.

Prenumerera på nyhetsmejlet

Varje månad får du hela programmet för alla kyrkor. Enkelt och bekvämt.

Johan Lindström och ungdomar från Nacka församling avslöjar, funderar, fascineras, förklarar och grubblar. Kika in bakom kulisserna och hör vad som händer i ungdomsverksamheten.

Lyssna på ungdomspodden

Nacka församling har en internationell grupp som nu har gjort sin första podcast. Hör dom prata om varför det internationella arbetet är livsviktigt!

Internationella podden

Aktuellt från Nacka församling