Other languages with Google Translate

Nacka församling Besöksadress: G:a Värmdövägen 14 b, 13137 Nacka Postadress: Box 31, 13106 Nacka Telefon:+46(8)54606100 E-post till Nacka församling

Här möts människor i alla åldrar för att utforska och dela tro och liv.

Många människor har blivit hjälpta av Källan i Fisksätra kyrka. Många människor har fått ett nytt liv och står på egna ben tack vare detta enastående arbete som görs här. Detta är en film om integration som fungerar, om vikten av beroendet mellan varandra och vinsterna med samarbete mellan människor och organisationer. Tillsammans går det att göra skillnad!

Källan, en film om att växa som människa!

Konsert med Nacka kyrkas ungdomskörer. Söndag 9 juni 18.00. Fri entré.

En vänlig grönska

Konsert med Nacka kyrkas ungdomskörer. Söndag 9 juni 18.00. Fri entré.

Nackakonstnären Wallina hänger ut sin konst i vinterträdgården i Nacka församlingshem på temat vårkänslor fram till den 19 juni.

Utställning: Vårkänslor av Wallina

Nacka församlings Gröna Volontärer är ett gäng odlingsglada människor som alltid vill bli fler. Du behöver inte ha gröna fingrar, det är viljan och glädjen som regerar hos oss!

Vill du vara delaktig i vår trädgård?

En film om att se varandra och barnens centrala betydelse i Fisksätra kyrka.

Det spelar roll

En film om att se varandra och barnens centrala betydelse i Fisksätra kyrka.

I Nacka församling bor det många människor med stora behov som söker stöd och hjälp. I år har vi tagit fram ett ljus i glas att ge bort till sig själv eller någon man tycker om till förmån för dessa människor. För 50 kronor blir hemmet ljusare för både dig och för dina medmänniskor. Finns att köpa i våra kyrkor. Swish: 123 303 43 29.