Meny

Nacka församling

Coronaviruset påverkar oss alla och det gäller tyvärr också vår verksamhet i våra kyrkor. Men vi ställer inte in, vi ställer om. Läs mer om vår verksamhet nedan.

Vi ställer inte in – vi ställer om!

Nacka församling har gjort ytterligare förändringar av verksamheten på grund av nya Coronaviruset Covid-19. Här kan du läsa mer om det. 

Vi har nu öppnat våra kyrkor till Mötesplats Öppen kyrka och pausat ordinarie verksamhet på obestämd tid. Nedan ser du de tider vi har öppet. Du är varmt välkommen för samtal, promenader, ljuständning, en kopp kaffe och umgänge, men vi ber dig att hålla god handhygien och vara hemma om du känner dig minsta sjuk. Vi kommer att inleda varje samling med att tvätta händerna eller använda handsprit. 

Vi kommer att fira gudstjänst på ordinarie tider, men mässa med nattvard kommer endast firas en gång i månaden i Fisksätra och Älta kyrka, och varje söndag i Nacka kyrka. Vi fortsätter att endast dela ut brödet i nattvarden. 

Nacka församlings krisgrupp har nu möte varannan arbetsdag och kommer att uppdatera information och verksamhet allt eftersom nya direktiv kommer in.

Du får alltid aktuell information i kalendern nedan och på affischer i våra kyrkor.