I en katastrof behöver människor mat, vatten och tak över huvudet. Men också värdighet och hopp. Därför arbetar vi med psykosocialt stöd som gör att människor kan gå från att överleva till att leva.

Fastekampanjen 2018

Om flyktingmottagande, öppna hjärtan och systemkollaps. Söndag 4 mars i Nacka kyrka.

Var går gränsen?

Vi erbjuder en tjänst i en kyrka med lång erfarenhet av strategiskt diakonalt arbete i mångreligiös kontext. I Fisksätra kyrka finns ett rikt inkluderande gudstjänstliv och stort ideellt engagemang.

Diakon 100%

En av Svenska kyrkans uppgifter är det sociala arbetet – diakonin. Att finnas till för människor i utsatta livssituationer på olika sätt. I det arbetet gör volontärer en viktig insats tillsammans med anställda diakoner. Nu söker vi flera volontärer som vill vara med och möta människor och bidra med tid och kunskaper.

Bli volontär

Ett webbmagasin från Svenska kyrkan i Nacka som berättar om att vara människa i vår tid. Här skildrar vi de möten och relationer som sker i kyrkorna i Nacka, Älta och Fisksätra.

Leva & Existera

Tack vare alla medlemmar kan Svenska kyrkan stödja och hjälpa människor som befinner sig i sorg, kris, utsatta livssituationer eller är ensamma. Vi finns till för barn och unga, erbjuder ett rikt musikliv och tar hand om våra historiska och kulturella skatter - kyrkorna. Bli medlem du också!

Bli medlem i Svenska kyrkan

Varje månad får du hela programmet för alla kyrkor. Enkelt och bekvämt.

Prenumerera på nyhetsmejlet

Varje månad får du hela programmet för alla kyrkor. Enkelt och bekvämt.

Johan Lindström och ungdomar från Nacka församling avslöjar, funderar, fascineras, förklarar och grubblar. Kika in bakom kulisserna och hör vad som händer i ungdomsverksamheten.

Lyssna på ungdomspodden

Nacka församling har en internationell grupp som nu har gjort sin första podcast. Hör dom prata om varför det internationella arbetet är livsviktigt!

Internationella podden

Aktuellt från Nacka församling