Dop, konfirmation, vigsel, begravning

Boka dop

Ett nytt liv har kommit till världen och det är något fantastiskt att fira. I dophögtiden samlas släkt och vänner för att välkomna och fira det lilla barnet. Vi som arbetar i din församling vill hjälpa till att göra stunden till ett fint minne för dig och din familj.

Konfirmation

Nu kan du anmäla dig till konfirmation! Skidor på sportlovet, hemmagrupp i Nacka eller kanske Assisi i Italien under påsk. På sommaren kan du åka till Gotland, utmana dig själv i äventyrsgruppen i Åre eller uppleva äkta skärgårdssommar på Rögrund.

Vigsel

Att fira kärleken i kyrkan är en av livets stora höjdpunkter. Som blivande brudpar har ni säkert en bild av hur ceremonin ska vara. Här kan ni läsa mer om vad som är möjligt för att det ska bli en stund att minnas.

Begravning

I begravningsgudstjänsten finns rum för såväl sorg och saknad som hoppet om ett liv efter detta. Den ger också en möjlighet att få säga tack, ta avsked och be Gud att ta hand om den vi älskat.