Other languages with Google Translate

Konfirmation

De flesta som konfirmerats är helt överens. "Det bästa med konfirmandtiden var att få nya vänner för livet". Det, en massa roliga upplevelser och att prata om det som verkligen betyder något.

Anmäl dig här!

Ladda ner vår Konfirmationsfolder här (eller läs den längre ner)!

Prova på konfirmation och få vänner för livet!

De flesta som konfirmerats är helt överens: “Det bästa med konfirmandtiden var att få nya vänner för livet”.  Det, en massa roliga upplevelser och att få tid att prata om det som verkligen betyder nåt. Det är det bästa med att konfirmeras.

I Nacka kan du välja mellan flera grupper:
Skidor på sportlovet, hemmagrupp i Nacka eller kanske Assisi i Italien under påsk. På sommaren kan du åka till Gotland, utmana dig själv i äventyrsgruppen i Åre eller uppleva äkta skärgårdssommar på Rögrund.

Klicka här, läs mer och anmäl dig på vår anmälningssida.