Other languages with Google Translate

Nacka församling Besöksadress: G:a Värmdövägen 14 b, 13137 Nacka Postadress: Box 31, 13106 Nacka Telefon:+46(8)54606100 E-post till Nacka församling

Konfirmation

De flesta som konfirmerats är helt överens. "Det bästa med konfirmandtiden var att få nya vänner för livet". Det, en massa roliga upplevelser och att prata om det som verkligen betyder något.

Prova på konfirmation och få vänner för livet!

Under konfirmandtiden får du tillfälle att lära känna dig själv och andra bättre. Men också grundläggande mänskliga frågor om vad som är ont och gott, kärlek, vänskap och meningen med livet. Vem är Jesus? Vad står Gud för? Vad betyder det idag? I alla våra grupper kommer du få upptäcka nya sidor hos dig själv, utforska egna tankar och reflektioner om Gud och få nya kompisar. Varmt välkommen som konfirmand i Nacka församling.

I Nacka kan du välja mellan flera grupper:

Skidor på sportlovet, hemmagrupp i Nacka eller kanske Assisi i Italien under påsk. På sommaren kan du åka till Gotland, utmana dig själv i äventyrsgruppen i Åre eller uppleva äkta skärgårdssommar på Rögrund.

ANMÄLAN TILL LÄGER ÅR 2020 SLÄPPS DEN 4 JUNI.

Läs mer och anmäl dig på vår anmälningssida.

vuxenkonfirmation?

Du kan konfirmeras när du vill (men du måste ha fyllt 14 år). Hör av dig till någon av ledarna så hittar vi en form som passar dig. Du har själv möjlighet att påverka utformningen. Och går du i gymnasiet har vi en särskild Gymnasiekonfirmation.