Nacka församling Besöksadress: G:a Värmdövägen 14 b, 13137 Nacka Postadress: Box 31, 13106 Nacka Telefon: +46(8)54606100 E-post till Nacka församling Webbplats

Konfirmation

De flesta som konfirmerats är helt överens. "Det bästa med konfirmandtiden var att få nya vänner för livet": Det, en massa roliga upplevelser och att prata om det som verkligen betyder något.

Anmäl dig här!

Ladda ner vår Konfirmationsfolder här!

Under konfirmandtiden får du tillfälle att lära känna dig själv och andra bättre. Men också grundläggande mänskliga frågor om vad som är ont och gott, kärlek, vänskap och meningen med livet. Vem är Jesus? Vad står Gud för? Vad betyder det idag?

Prova på konfirmation och få vänner för livet!

De flesta som konfirmerats är helt överens: “Det bästa med konfirmandtiden var att få nya vänner för livet”.  Det, en massa roliga upplevelser och att få tid att prata om det som verkligen betyder nåt. Det är det bästa med att konfirmeras.

I Nacka kan du välja mellan flera grupper:
Åk till Gotland eller till Assisi i Italien, utmana dig själv i äventyrsgruppen eller upplev äkta skärgårdssommar på Rögrund. Det finns också veckoläsning för dig som vill få nya kompisar och vara del i en gemenskap under hela året.

Assisi Nacka är fullbokad men man kan sätta upp sig på väntelista.

Assisi Fisksätra har platser kvar.

Gotland har ett fåtal platser kvar och väntelista.