Other languages with Google Translate

Nacka församling Besöksadress: G:a Värmdövägen 14 b, 13137 Nacka Postadress: Box 31, 13106 Nacka Telefon:+46(8)54606100 E-post till Nacka församling

Pärleporten Podcast

Johan, Nadia och Emil försöker bena ut kyrkan och tro på ett lättsamt och lättlyssnat sätt.

Avsnitt 1: Moses rottingkorg

Johan, Nadia och Emil jobbar inom Svenska kyrkan, men vi är inte präster. I detta avsnitt får ni en presentation av oss och av självaste podden. Dessutom diskuterar vi skolavslutningar i kyrkan, hur Moses rottingkorg kunde flyta och varför folk överhuvudtaget ska lyssna på denna podcast.

om pärleporten podcast

Två kommunikatörer, Nadia Mitrovski och Emil Södergren, och en församlingspedagog, Johan Lindström, försöker bena ut kyrkan, tro och huruvida Nicolas Cage är en bra skådespelare eller inte. Och annat smått och gott.
Följ med oss på vägen till frälsning, undergång eller något mittemellan.

Vi tar tacksamt emot synpunkter och funderingar. Maila oss på parleportenpodcast@gmail.com.