Prenumerera på nyhetsbrevet

Varje månad får du hela programmet för alla kyrkor. Enkelt och bekvämt.

Informationen du kommer att få i nyhetsbrevet kommer endast gälla Nacka församling. Vi skickar ut nyhetsbrevet via Mailerlite och vi delar således din mailadress och eventuellt namn med den. Utöver det ger vi inte ut dina uppgifter till någon annan och gör heller inte reklam för andra organisationer och företag. Du kan när som helst sluta din prenumeration i nyhetsbrevet, men vi hoppas att du blir kvar.

MailerLite kan komma att överföra dina personuppgifter utanför EU, eftersom MailerLite har servrar i USA. Församlingen har ingen kontroll över detta, men vi har ett delat ansvar med MailerLite. Därför ber vi dig bekräfta att du samtycker till att din e-postadress eventuellt kommer att överföras till USA genom att kryssa i rutan i forumläret. Läs mer nedan. 

 

Jag vill få Nacka församlings nyhetsbrev

USA:s lagstiftning uppfyller inte alla de krav gällande hantering av personuppgifter som ställs inom EU, vilket kan innebära vissa risker för dina personuppgifter. Exempelvis kan brottsbekämpande myndigheter i USA komma att få tillgång till personuppgifter från Facebook, MailerLite, Instagram, Google m.m. Sådana myndigheter är främst intresserade av uppgifter som kan leda till att terrorism förhindras. Det kan vara svårt eller omöjligt för dig att hävda dina rättigheter, t.ex. rätten till radering, gällande eventuella personuppgifter som de brottsbekämpande myndigheterna har fått tillgång till. Vi ber dig att ha dessa risker i åtanke när du bestämmer ifall du vill samtycka till överföring eller ej.

Genom att kryssa i ”Jag samtycker” nedan bekräftar du att du läst och förstått ovan och att du samtycker till att, i det fall du gör inlägg eller kommentarer, innehållet i dem överförs till USA.

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy. 

Kontakta Nacka församling

Församlingsexpedition och bokning
Församlingsexpeditionen, Nacka kyrka, Nacka kapell och Kyrkogårdsförvaltningen hittar du i Finntorp. 

Tel: 08-546 06 100
E-post: nacka.forsamling@svenskakyrkan.se
Besök: Gamla Värmdövägen 14A, Nacka
Åka kommunalt: www.sl.se Hållplats Finntorp. Bussar från Slussen.

Öppet: 
Mån, tis, tors 9-12 och 13-16, ons 10-12 och 13-16, samt fre 9-12.