Skärholmens församling Besöksadress: Bodholmsplan 1, 12748 SKÄRHOLMEN Telefon: +46(8)6809430 E-post till Skärholmens församling Webbplats

Skärholmens församling är en plats för möten – med Gud, med andra människor och med dig själv.

Luthers psalmer för blandad kör, flöjt, flygelhorn, orgel och piano – söndagen den 24 september står Luthers musik i fokus i söndagens musikgudstjänst!

Luther och musiken

Ta med din stickning, virkning, ditt broderi eller något annat spännande handarbete och träffa andra med samma intresse.

Stickcafé öppnar i höst

Lunchmusik, konserter och musikgudstjänster – i Skärholmens församling finns gott om tillfällen att lyssna på musik av olika genrer.

Musikgudstjänster och konserter

Hon brinner för en öppen kyrka med en tydlig röst i samhället – möt Malin Strindberg, tf. kyrkoherde i Skärholmens församling.

”Jag blev omedelbart förälskad i Skärholmens församling”

Adress:
Bodholmsplan 1
127 48 Skärholmen

T-bana: Skärholmen (uppgång: Skärholmstorget)

Öppettider:
Mån–ons: kl. 09.00–18.00
Tors–fre:kl. 09.00–16.00

E-post: Skärholmens församling
Telefon: 08–680 94 30
Fax: 08–680 94 31

Våra kyrkor: Bredängs kyrka och Skärholmens kyrka.