Skärholmens församling Besöksadress: Bodholmsplan 1, 12748 SKÄRHOLMEN Telefon: +46(8)6809430 E-post till Skärholmens församling Webbplats

Skärholmens församling är en plats för möten – med Gud, med andra människor och med dig själv.

Komminister, församlingspedagog och kyrkomusiker sökes

Skärholmens församling söker tre medarbetare för spännande arbete i mångkulturell kontext.

Sommarcaféerna i Bredängs och Skärholmens kyrka är numera självklara inslag i församlingens sommarfirande. Den 12 juni slår caféerna upp dörrarna för i år.

Välkommen till våra sommarcaféer!

Ta med din stickning, virkning, ditt broderi eller något annat spännande handarbete och träffa andra med samma intresse.

Stickcafé öppnar i höst

Lunchmusik, konserter och musikgudstjänster – i Skärholmens församling finns gott om tillfällen att lyssna på musik av olika genrer – inte minst under sommarmånaderna!

Musikgudstjänster och konserter

Alla barn (tillsammans med vuxen) är välkomna att följa med på sommarutflykt med Skärholmens församling. Fyra tisdagar i sommar kommer vi att åka på utflykt i närområdet.

Följ med på sommarlovsaktiviteter!

Vill du öva på din svenska? I Skärholmens kyrka kan du träna svenska över en kopp kaffe.

Språkcafé

Hon brinner för en öppen kyrka med en tydlig röst i samhället – möt Malin Strindberg, tf. kyrkoherde i Skärholmens församling.

”Jag blev omedelbart förälskad i Skärholmens församling”

Stilla dag, gymcafé, taiji qigong, zazen, jympa – i Skärholmens församling finns många möjligheter till att samla kraft för såväl kropp som själ.

Kropp och själ

Den 17 september 2017 är det kyrkoval. Då får du välja vilka som ska få ditt förtroende att styra kyrkan de kommande fyra åren. Missa inte din möjlighet att påverka.

Kyrkovalet - demokrati i kyrkan

Adress:
Bodholmsplan 1
127 48 Skärholmen

T-bana: Skärholmen (uppgång: Skärholmstorget)

Öppettider:
Mån–ons: kl. 09.00–18.00
Tors–fre:kl. 09.00–16.00

E-post: Skärholmens församling
Telefon: 08–680 94 30
Fax: 08–680 94 31

Våra kyrkor: Bredängs kyrka och Skärholmens kyrka.