Fyra scener ur församlingslivet i Bredängs och Skärholmens kyrka.
Foto: Magnus Aronson

Skärholmens församling är en plats för möten – med Gud, med andra människor och med dig själv.

Ta en titt i vår kalender för det senaste gudstjänst- och konsertprogrammet.

Livets skeden

Dop, konfirmation, vigsel och begravning – församlingen vill följa med dig genom livets skeden.

Har du frågor om församlingen eller behöver du någon att tala med? Tveka inte att höra av dig till oss.

Det senaste från församlingen

Information om personuppgiftsincident

Svenska kyrkan Skärholmens församling vill informera dig om en personuppgiftsincident som skedde i samband med att hela Svenska kyrkan utsattes för ett cyberangrepp i november 2023.

Veckan i Bredängs kyrka

För vuxna, barn och ungdomar – se vad som händer i Bredängs kyrka under veckorna i vår!

Veckan i Skärholmens kyrka

För vuxna, barn och ungdomar – se vad som händer i Skärholmens kyrka under veckorna i vår!

Sjung i kör och spela instrument

I Skärholmens församling finns det många körer för alla åldrar. Du kan också spela instrument tillsammans med andra!

Konserter i Skärholmens församling

Konserter

Ta del av Skärholmens församlings rika musikutbud. Välkommen på konsert och musikgudstjänst!

Dela lika och rädda liv

Var tionde människa i världen saknar sitt dagliga bröd trots att det finns tillräckligt med resurser för att alla ska kunna äta sig mätta. Du kan vara med och förändra det.

Läs mer och ge en gåva
Bli konfirmand 2023!

Bli konfirmand

Utforska nya sidor hos dig själv och upptäck världen tillsammans med andra. Årets konfirmander träffas i Bredäng under vårterminen och reser sedan till Trondheim i Norge och fjällvärlden utanför Åre.

En kvinna står utomhus och spelar gitarr för en grupp barn.

Anledningar att vara medlem

De flesta kommer ibland i kontakt med Svenska kyrkan. Det kan vara när livet känns som bräckligast eller absolut bäst. Oavsett när ska mötet med kyrkan stärka och ge hopp. Du som medlem gör det möjligt!

Bli medlem i församlingen!

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så sänder vi medlemsblanketter till dig!

Skärholmens kyrka

Måndag-onsdag 10.00-17.00
Torsdag  09.00-18.00
Fredag  10.00-15.30
Lördag  11.00-14.00 (Gudstjänst på amarinja 16.00)
Söndag 11.00 (Öppet i samband med gudstjänst).

Bredängs kyrka

Öppet i samband med verksamhet.

Adress:

Bodholmsplan 1
127 48 Skärholmen

T-bana:

Skärholmen (uppgång: Skärholmstorget)

Expeditionens* öppettider:

10.00–12.00 I 12.30–14.30
*Gäller även telefontid samt bokning (tfn. 08-680 94 30), växeln stänger varje dag 14.00.

E-post:
skarholmen.info@svenskakyrkan.se

Telefon:

08–680 94 30

Våra kyrkor: Bredängs kyrka och Skärholmens kyrka.

Skärholmens församling hanterar dina personuppgifter enligt dataskyddslagen GDPR. För kontakt med församlingens dataskyddsombud, Erika Malmberg, ring 072-549 64 34 eller mejla dataskyddsombud@intechrity.se.

Databasen svenskakyrkan.se/skarholmen
 tillhandahålls av Svenska kyrkan Skärholmens församling. Ansvarig utgivare: Malin Strindberg