Skärholmens församling är en plats för möten – med Gud, med andra människor och med dig själv.

Den 26 november tar vi emot vår nya kyrkoherde Malin Strindberg.

Mottagningsgudstjänst

Den 26 november tar vi emot vår nya kyrkoherde Malin Strindberg.

Ta med din stickning, virkning, ditt broderi eller något annat spännande handarbete och träffa andra med samma intresse. Stickcafé öppnar hösten 2017.

Sticka i gemenskap!

Lunchmusik, konserter och musikgudstjänster – i Skärholmens församling finns gott om tillfällen att lyssna på musik av olika genrer. I november blir det konsert med rörelse, recitation och ljusspel i "Själva mörkret är ljus".

Musikgudstjänster och konserter

Vill du öva på din svenska? I Skärholmens kyrka kan du träna svenska över en kopp kaffe.

Språkcafé

Adress:
Bodholmsplan 1
127 48 Skärholmen

T-bana: Skärholmen (uppgång: Skärholmstorget)

Öppettider:
Mån–ons: kl. 09.00–18.00
Tors–fre:kl. 09.00–16.00

E-post: Skärholmens församling
Telefon: 08–680 94 30
Fax: 08–680 94 31

Våra kyrkor: Bredängs kyrka och Skärholmens kyrka.