Skärholmens församling Besöksadress: Bodholmsplan 1, 12748 SKÄRHOLMEN Telefon: +46(8)6809430 E-post till Skärholmens församling Webbplats

Skärholmens församling är en plats för möten – med Gud, med andra människor och med dig själv.

Skärholmens kyrkokör återuppstår som projektkör i höst. Vi repeterar under november inför ett framträdande vid festgudstjänsten söndagen första advent.

Sjung i kyrkokör i höst

God och vällagad vegetarisk soppa serveras på tisdagar 12.00 i Bredängs kyrka och onsdagar 12.00 i Skärholmens kyrka.

Andakt och sopplunch

Välkommen till Skärholmens kyrka för träffar kring aktuella samhällsfrågor eller en stunds musik. Inleds med andakt i kyrkan 13.00. Därefter servering och aktuellt program.

Kulturträff

Renoveringen av Bredängs kyrka är klar och du är hjärtligt välkommen till festmässa söndagen den 9 oktober kl. 11.00 med sång, musik och kyrklunch!

Bredängs kyrka öppnas på nytt!

Adress:
Bodholmsplan 1
127 48 Skärholmen

T-bana: Skärholmen (uppgång: Skärholmstorget)

Öppettider:
Mån–ons: kl. 09.00–18.00
Tors–fre:kl. 09.00–16.00

E-post: Skärholmens församling
Telefon: 08–680 94 30
Fax: 08–680 94 31

Våra kyrkor: Bredängs kyrka och Skärholmens kyrka.