Skärholmens församling Besöks- och postadress: Bodholmsplan 1, 12748 SKÄRHOLMEN Telefon: +46(8)6809430 E-post till Skärholmens församling

Skärholmens församling är en plats för möten – med Gud, med andra människor och med dig själv.

Körsångare sökes

Vill du sjunga i kör? I Skärholmens församling finns flera körer – både för stora och små.

Ta med din stickning, virkning, ditt broderi eller något annat spännande handarbete och träffa andra med samma intresse.

Sticka i gemenskap!

Att låta kläder och leksaker gå vidare när barnen vuxit ur dem är bra för plånboken, miljön och hälsan. Tvättade kläder innehåller mindre gifter än alldeles nya och sliter mindre på vår jord. Därför ordnar vi nu en klädsäljardag i Skärholmens kyrka!

Klädsäljardag

förstärkare, trummor och piano.

"Jam Session" i Bredängs kyrka

Ta med din sångröst och/eller ditt instrument och ”jamma” tillsammans med andra. I kyrkan finns mikrofoner, förstärkare, trummor och piano.

Vill du öva på din svenska? I Skärholmens kyrka kan du träna svenska över en kopp kaffe.

Språkcafé

Adress:
Bodholmsplan 1
127 48 Skärholmen

T-bana: Skärholmen (uppgång: Skärholmstorget)

Öppettider:
Mån–ons: kl. 09.00–18.00
Tors: 09.00–16.00
Fre: 09.00–15.00

E-post: Skärholmens församling
Telefon: 08–680 94 30
Fax: 08–680 94 31

Våra kyrkor: Bredängs kyrka och Skärholmens kyrka.