Konfirmation

Konfirmation handlar om tro, hopp och kärlek. Under konfirmandtiden får du prata om små, stora och spännande frågor. Om både tro och tvivel.

Under konfirmandtiden får du fundera på och prata om vem du är och vad du tror du på. Konfirmandtiden är en tid att testa och fundera på tro och tvivel, vänskap, kärlek, livet och döden. Det viktigaste med konfirmationen är du, vad du vill och vilka frågor du har.

Två olika alternativ

Vi har två alternativ. En grupp som träffas på torsdagar och en grupp som reser till Lettland (se mer i rutorna ovan). Dessutom finns det en mängd sommarläger att välja mellan runtom i Stockholm.

Funktionsvariation

Har du behov av särskilt stöd, någon form av funktionsvariation, kontakta oss för samtal om bästa alternativet för dig.

Vem kan delta?

Du som anmäler dig behöver inte tro på Gud eller kalla dig kristen. Du kommer att upptäcka nya sidor hos dig själv och få tid att fundera kring vem du tror att Gud är.
Vi vill ge dig en möjlighet att formulera egna tankar om livet och om att tro.

Du är välkommen att delta, även om du inte är medlem i Svenska kyrkan. Du som inte är döpt ges möjlighet att döpas under konfirmandtiden, men du kan också välja att delta hela tiden utan att döpas eller konfirmeras.

Vi som arbetar med konfirmander

Vi som arbetar med konfirmander i Skärholmens församling är både anställda och ideella ledare. De ideella är ungdomar som själva konfirmerats några år tidigare och gått en ledarutbildning.

Mer information

Monika "Monne" Larsson, församlingspedagog, 08-603 96 45, Monika "Monne" Larsson

Vi har platser kvar till vårt Lettlandsresa. Anmälan senast den 30 oktober.