Svenska kyrkan i Haninge

Välkommen till en gemensam mötesplats och kraftkälla i Haninge. Församlingarna Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge är ett gemensamt pastorat, Svenska kyrkan i Haninge.

Nödrop - Mellanöstern

Behoven är stora och fortsätter att öka efter jordbävningarna i Mellanöstern. Din gåva behövs!

Ge en gåva

Just nu i Haninges kyrkor

Drop-in-vigsel 14/2

Störst av allt är kärleken och att fira den behöver varken kosta särskilt mycket tid eller pengar. Fria till din partner, få ett JA, beställ hindersprövning och kom till Västerhaninge kyrka den 14 februari på drop-in-vigsel.

Kyrkpub med kärlekstema

Fredag 10/2 är det Kyrkpub med kärlekstema i Vendelsö. Kvällen bjuder på en kostnadsfri och exklusiv förhandsvisning ur konserten Love & Cary.

Janne Schaffer- My music story

Biljettsläppet påbörjas den 31/1. Läs mer om hur du hämtar din biljett till konserten, tider samt övrig information om kvällen. Tänk på att vara ute i god tid då vi enbart har ett begränsat antal biljetter.

Tro och liv - En mötesplats för samtal

Välkommen till samtalskvällar i S:t Eskils kyrka. Din livserfarenhet och tankar om livet är betydelsefulla. Samtidigt har församlingen lång livserfarenhet som vi tror kan berika dig. Kostnadsfritt och ingen anmälan krävs, delta vid de tillfällen som passar dig.

Välkommen till Vendelsö kyrka!

Har du vårstädat? passa på att sälja det du inte behöver, eller kom och fynda! Klicka på länken och läs mer.

Språkcafé Jordbro

Onsdagar kl 13.30 i Jordbro Allaktivitetshus. Kom och prata lätt svenska, fika och träffa nya människor!

Brinner du för internationella frågor?

Onsdag 1/3 är du välkommen till en föreläsningskväll om Act Svenska kyrkan. Act Svenska kyrkan arbetar långsiktigt mot fattigdom, förtryck och orättvisor, och agerar snabbt vid katastrofer.

Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktiviteter och verksamheter i Svenska kyrkan i Haninge. Registrera dig för att prenumerera på det digitala nyhetsbrevet.

HANBA-grupper

HANBA är gruppverksamhet för barn och tonåringar som lever i familjer med olika typer av svårigheter så som separation, psykisk ohälsa och/eller missbruksproblematik. Målet med verksamheten är att den som deltar ska få kraft, mod, kunskap och ökad självkänsla.

Vad händer i din kyrka?

Dalarö-Ornö-Utö församling

Här hittar du allt som händer i Dalarö kyrka, Ornö kyrka och Utö kyrka.

Västerhaninge-Muskö församling

Här hittar du allt som händer i Västerhaninge kyrka, Tungelsta kyrka och Muskö kyrka.

Österhaninge församling

Här hittar du allt som händer i Jordbro kyrka, Vallakyrkan (Kryckan), Vendelsö kyrka, S:t Eskils kyrka och Österhaninge kyrka.

Vad söker du?

Kul i kyrkan! Barn 0-12 år

Välkommen till våra barn- och föräldragrupper! En mötesplats för barn och föräldrar där nya kontakter kan knytas. Lek och gemenskap, sångstund och pyssel för små och stora.

Här får du vara dig själv

För ungdomar i åk 6 till gymnasiet finns flera grupper som ordnar fritidsaktiviteter, med olika inriktning. Alla är välkomna!

Någon att prata med

Oavsett om du lever i någon form av utsatthet, ensamhet eller bara behöver prata med någon, så finns vi finns här. Svenska kyrkan i Haninge erbjuder flera vägar till kontakt. Här har vi samlat några.

Mötas och umgås

Svenska kyrkan i Haninge vill vara en mötesplats och kraftkälla mitt i vardagen. En öppen kyrka där människor möts i kärlek och varsamhet. Här kan du umgås och träffa andra.

Vill du bli volontär?

Inom Svenska kyrkan i Haninge finns flera möjligheter att engagera sig och bidra. Du kan till exempel bli kyrkvärd eller hjälpa till som volontär - med punktinsatser eller löpande volontärhjälp.

Gudstjänst Musik Kör

Varje människa kan möta Gud när som helst och hur som helst i sin ensamhet. Men det finns en kraft i att möta Gud tillsammans. Alla är välkomna att vara med, unga och gamla!

Bli medlem

Här finns det en plats för dig som har frågor om tro, livet eller tankar kring dig själv. Det är också en möjlighet för dig som vill engagera dig för rättvisa och en bättre värld, som vill sjunga i kör eller finna ro i en hektisk vardag. Varmt välkommen!

Här kan du nå oss

Här hittar du kontaktuppgifter till alla verksamheter. Om du inte hittar den, eller det, du söker kan du alltid ringa 08-555 670 00 eller e-posta haninge.pastorat@svenskakyrkan.se.

Dop Vigsel Begravning

Svenska kyrkan i Haninge finns som stöd och hjälp vid de viktiga, underbara och ibland svåra situationer som livet ställer oss inför.