Svenska kyrkan i Haninge

Välkommen till en gemensam mötesplats och kraftkälla i Haninge. Församlingarna Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge är ett gemensamt pastorat, Svenska kyrkan i Haninge.

Höstens program

Här hittar du höstens aktiviteter, konserter, mötesplatser och händelser.

Konfirmation - anmälan är öppen!

Konfirmera dig i Svenska kyrkan i Haninge 2020-2021! Ett unikt tillfälle att tillsammans med andra få dela tankar kring livet, tro, kärlek och vad det innebär att vara människa. Du lär känna nya människor och får nya vänner.

S:t Eskils-dagen

En unik möjlighet för dig som väntat på ett bra tillfälle att döpas! Den 2/10 är allt förberett, ingen anmälan behövs. Präst, musiker och kyrka väntar på dig, och efter dopet bjuds du/ni på fika. Dessutom bjuder dagen på konserter! Välkommen till S:t Eskils kyrka i Handen.

Kul i kyrkan för barn 0-12 år

Välkommen till våra barn- och föräldragrupper! En mötesplats för barn och föräldrar där nya kontakter kan knytas. Lek och gemenskap, sångstund och pyssel för små och stora.

Lunchmusik

Välkommen till en stund med musiken i centrum mitt på dagen - en källa till inspiration.

Kyrkovalet 2021 - Preliminära resultat

Söndagen den 19 september hölls val i Svenska kyrkan. Här får du all information om vad, hur och varför - och de preliminära resultaten.

Natur, skog, träd och höst i Sverige.

Ansträngd ekonomi? Sök medel!

Under september har du möjlighet att få hjälp med ansökan om fondmedel och samtal om ekonomifrågor i Svenska kyrkan i Haninge.

Ensam kvinna i kyrka

Samtal och stöd

Det är en extra tuff tid för många av oss just nu. Om du känner dig ensam, om det blir jobbigt - prata med någon! Svenska kyrkan erbjuder flera vägar till kontakt. Här har vi samlat några.