Svenska kyrkan i Haninge Besöksadress: Runstensvägen 14, 13638 Handen Postadress: BOX 113, 13622 Haninge Telefon:+46(8)55567000 E-post till Svenska kyrkan i Haninge

Svenska kyrkan i Haninge

Välkommen till en gemensam mötesplats och kraftkälla i Haninge. Församlingarna Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge är ett gemensamt pastorat, Svenska kyrkan i Haninge.

Tisdagar kl 16-18.30 S:t Eskils kyrka
Följande datum: 4/2, 3/3, 14/4, 12/5
För dig som är ensamstående förälder. Välkommen tillsammans med ditt/dina barn en vardagskväll i månaden då vi umgås, pratar, skapar, leker och äter  middag ihop. Kvällen avslutas med en andakt i kyrkan.
Önskemål om specialkost  meddelas senast dagen
innan till: anna.gyllstedt@svenskakyrkan.se.

Enastående!

Tisdagar kl 16-18.30 S:t Eskils kyrka Följande datum: 4/2, 3/3, 14/4, 12/5 För dig som är ensamstående förälder. Välkommen tillsammans med ditt/dina barn en vardagskväll i månaden då vi umgås, pratar, skapar, leker och äter middag ihop. Kvällen avslutas med en andakt i kyrkan. Vill du veta mer, kontakta: karolina.sundbaum@svenskakyrkan.se, 08-555 670 55 eller ylva.lundgren@svenskakyrkan.se, 08-555 670 22. Önskemål om specialkost meddelas senast dagen innan till: anna.gyllstedt@svenskakyrkan.se.

Fredag 14/2 kl 13-16 i S:t Eskils kyrka.

Drop-in-vigsel på Alla hjärtans dag

Går ni i giftastankar men har svårt att få till det? Ta det lugnt - vi hjälper er! Om ni står för kärlek och frieri, så står vi för kyrka, musiker och präst. Ta med hindersprövning och legitimation. OBS! En av er måste vara medlem i Svenska kyrkan. Vi bjuder på alkoholfritt bubbel efteråt. Det går även bra att döpas denna dag, godkännande från båda vårdnadshavarna krävs under 18 år. Fredag 14/2 kl 13-16 i S:t Eskils kyrka.

Det är nu möjligt att boka tid för vigsel i de flesta av Haninges kyrkor via webben. Hittar du inte vad du söker eller har andra önskemål? Ring eller maila bokningen 08-555 670 10 eller haninge.bokning@svenskakyrkan.se

Boka vigsel via webben!

Välkommen till vårens föreläsningar i Öppna rum på temat vägskäl. Möt livvakten Carl och Dogge Doggelito som båda delar med sig av sina vägskäl och sina liv. Du kan också delta i En dag i stillhet, samtalsgrupp om kristen tro, skrivarverkstad, meditationer, pilgrimsvandring och workshopen "att bli den jag vill vara!

Öppna rum