Svenska kyrkan i Haninge Besöksadress: Runstensvägen 14, 13638 Handen Postadress: BOX 113, 13622 Haninge Telefon:+46(8)55567000 E-post till Svenska kyrkan i Haninge

Svenska kyrkan i Haninge

Välkommen till en gemensam mötesplats och kraftkälla i Haninge. Församlingarna Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge har skapat ett gemensamt pastorat, Svenska kyrkan i Haninge.

Muskö: Utis. ​Vi leker utomhus och tänder grillen. ​​Ta med det ni vill grilla.  ​Tisdag 26/2 kl 10-​​13.

Tungelsta kyrka: Utis. Vi leker utomhus och tänder grillen.
​Ta med det ni vill grilla. Fredag 1/3 kl 9-​​11.30

Dalarö: Kyrkis tisdag, torsdag och fredag 09.00-13.00.

Sportlov

Under vecka 9 är det sportlov och ordinarie barnverksamhet är stängd. Men det finns möjlighet att ses på följande platser: Muskö: Utis. ​Vi leker utomhus och tänder grillen. ​​Ta med det ni vill grilla. ​Tisdag 26/2 kl 10-​​13. ​Jordbro kyrka: Öppen barn-​​ och föräldragrupp. Lek och gemensam fika-​​ och sångstund. ​Onsdag 27/2 kl 9-​​11.30 ​ Tungelsta kyrka: Utis. Vi leker utomhus och tänder grillen. ​Ta med det ni vill grilla. Fredag 1/3 kl 9-​​11.30 Dalarö: Kyrkis tisdag, torsdag och fredag 09.00-13.00.

Högmässa med små och stora kl 11 i Västerhaninge kyrka. En gudstjänst med massor av sång och musik med körerna Änglakören, Hallelujakören, Novi Cantores och Tungelstakören. Michael Weiter, musiker, Johanna E Martell, dirigent, Wilhard Lang, elbas. Jonatan Mattson, präst.

Fastlagssöndagen 3 mars

Utmattning är ingenting som kommer plötsligt. Det utvecklar sig långsamt och till slut brinner man upp. Man går in i väggen. Det hände Anna Voltaire, läkare och sexbarnsmamma. Anna föreläser om hur hon hanterar sin sjukdom, att bli frisk och hur man undviker att bli sjuk igen.

Föreläsning 14/3: Innan väggen - om utmattning