Svenska kyrkan i Haninge Besöksadress: Runstensvägen 14, 13638 Handen Postadress: BOX 113, 13622 Haninge Telefon:+46(8)55567000 E-post till Svenska kyrkan i Haninge

Svenska kyrkan i Haninge

Välkommen till en gemensam mötesplats och kraftkälla i Haninge. Församlingarna Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge är ett gemensamt pastorat, Svenska kyrkan i Haninge.

Torsdag 14 november kl 18.30
S:t Eskils kyrka
När Anna Pellas första dotter Agnes föddes med en svår hjärnskada och oviss framtid blev hon och hennes man tvungna att omvärdera vad som är viktigt i livet. Anna började skriva dagbok för att få syn på sina tankar och känslor. Dagboksanteckningar  resulterade i boken "När du ler stannar tiden. Anna är just nu aktuell med barnboksserien Funkisfamiljen, inspirerad av hennes egen familj. Fri entré.

Föreläsning: Att omvärdera vad som är viktigt

Torsdag 14 november kl 18.30 S:t Eskils kyrka När Anna Pellas första dotter Agnes föddes med en svår hjärnskada och oviss framtid blev hon och hennes man tvungna att omvärdera vad som är viktigt i livet. Anna började skriva dagbok för att få syn på sina tankar och känslor. Dagboksanteckningar resulterade i boken "När du ler stannar tiden. Anna är just nu aktuell med barnboksserien Funkisfamiljen, inspirerad av hennes egen familj. Fri entré.

Ruotsinsuomalainen joulu 2019/
Svensk-finsk jul 2019

Svensk-finsk jul

Ruotsinsuomalainen joulu 2019/ Svensk-finsk jul 2019

I varje gudstjänst möts du av dem - kyrkvärdarna. Hösten är på ingång och vi hoppas på fler engagerade församlingsbor till olika uppgifter. Har du någon gång funderat på att bli kyrkvärd, till exempel? Här kan du se filmer där våra kyrkvärdar Dennis och Julanda berättar om vad det innebär. Tveka inte att höra av dig. Du behövs!

Vad gör en kyrkvärd?

Vad funderar du på? Är det bara jag som tänker så här? Som konfirmand får du tillfälle att prata om små och stora frågor. Om tro, hopp och kärlek.

Konfirmation 2019-2020