Svenska kyrkan i Haninge

Välkommen till en gemensam mötesplats och kraftkälla i Haninge. Församlingarna Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge är ett gemensamt pastorat, Svenska kyrkan i Haninge.

Just nu i Haninges kyrkor

Sommarkvällsmusik

Sommarkvällsmusiken är tillbaka! I sommar bjuds det på vacker musik i flera av våra kyrkor. Varmt välkomna!

Konfirmation

Ett unikt tillfälle att tillsammans med andra få dela tankar kring livet, tro, kärlek och vad det innebär att vara människa. Du lär känna nya människor och får nya vänner.

Retreat

Tid för tystnad, eftertanke, bön och reflektion. Retreat innebär att dra sig tillbaka, tillsammans. Tystnaden bryts av meditation eller mässor. Välkommen att hitta din plats för vila.

En liten pojke i vit skjorta och grön fluga doppar sina fingrar i dopfuntens vatten.

Boka dop

Om du vill boka dop och eventuell lokal för dopkalas kan du antingen boka här på webben, besöka oss, ringa eller mejla.

Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktiviteter och verksamheter i Svenska kyrkan i Haninge. Registrera dig för att prenumerera på det digitala nyhetsbrevet.

Vad händer i din kyrka?

Dalarö-Ornö-Utö församling

Här hittar du allt som händer i Dalarö kyrka, Ornö kyrka och Utö kyrka.

Västerhaninge-Muskö församling

Här hittar du allt som händer i Västerhaninge kyrka, Tungelsta kyrka och Muskö kyrka.

Österhaninge församling

Här hittar du allt som händer i Jordbro kyrka, Vallakyrkan (Kryckan), Vendelsö kyrka, S:t Eskils kyrka och Österhaninge kyrka.

Vad söker du?

Kul i kyrkan! Barn 0-12 år

Välkommen till våra barn- och föräldragrupper! En mötesplats för barn och föräldrar där nya kontakter kan knytas. Lek och gemenskap, sångstund och pyssel för små och stora.

Här får du vara dig själv

För ungdomar i åk 6 till gymnasiet finns flera grupper som ordnar fritidsaktiviteter, med olika inriktning. Alla är välkomna!

Någon att prata med

Oavsett om du lever i någon form av utsatthet, ensamhet eller bara behöver prata med någon, så finns vi finns här. Svenska kyrkan i Haninge erbjuder flera vägar till kontakt. Här har vi samlat några.

Mötas och umgås

Svenska kyrkan i Haninge vill vara en mötesplats och kraftkälla mitt i vardagen. En öppen kyrka där människor möts i kärlek och varsamhet. Här kan du umgås och träffa andra.

Vill du bli volontär?

Inom Svenska kyrkan i Haninge finns flera möjligheter att engagera sig och bidra. Du kan till exempel bli kyrkvärd eller hjälpa till som volontär - med punktinsatser eller löpande volontärhjälp.

Gudstjänst Musik Kör

Varje människa kan möta Gud när som helst och hur som helst i sin ensamhet. Men det finns en kraft i att möta Gud tillsammans. Alla är välkomna att vara med, unga och gamla!

Vi tror på alla människors lika värde. Vi gör skillnad.

Bli medlem

Här finns det en plats för dig som har frågor om tro, livet eller tankar kring dig själv. Det är också en möjlighet för dig som vill engagera dig för rättvisa och en bättre värld, som vill sjunga i kör eller finna ro i en hektisk vardag. Varmt välkommen!

Här kan du nå oss

Här hittar du kontaktuppgifter till alla verksamheter. Om du inte hittar den, eller det, du söker kan du alltid ringa 08-555 670 00 eller e-posta haninge.pastorat@svenskakyrkan.se.

Dop Vigsel Begravning

Svenska kyrkan i Haninge finns som stöd och hjälp vid de viktiga, underbara och ibland svåra situationer som livet ställer oss inför.