Svenska kyrkan i Haninge Besöksadress: Runstensvägen 14, 13638 Handen Postadress: BOX 113, 13622 Haninge Telefon: +46(8)55567000 E-post till Svenska kyrkan i Haninge

Samtal och Stöd

Välkommen till en plats där alla kan växa, mötas i kärlek, varsamhet och finna ett utrymme där själen får ro.

Kyrkorummet erbjuder en stilla oas. En plats att stanna upp mitt i din vardag och stress – i din jakt efter livet.  Eller är det livet som jagar dig? Ger du dig själv tid att känna efter och samla tankarna. Vad är egentligen viktigast i ditt liv? Vad innebär det att vara människa? Vart är du på väg? Ta vara på ditt liv för nu är din stund på jorden.