Svenska kyrkan i Haninge Besöksadress: Runstensvägen 14, 13638 Handen Postadress: BOX 113, 13622 Haninge Telefon:+46(8)55567000 E-post till Svenska kyrkan i Haninge

Kryckan Vallakyrkan

Kryckan är Svenska kyrkan i Haninges daghärbärge för hemlösa, missbrukare, daglediga och människor som är utsatta i samhället. På Kryckan kan man alltid få en kopp kaffe och värme.

Här serveras frukost och lunch för 20 kronor, det finns möjlighet att träffa andra människor och vi har tid för samtal, både spontant och enskilt. Vi erbjuder även dusch och rena kläder för den som behöver. Varmt välkommen!

Kryckans öppettider

Tisdag-torsdag
kl 8-14 Café,
kl 8 Frukost
kl 12 Lunch
Tisdag kl 11 Lunchandakt
Fredag kl 8-13 Café
Stängt måndagar m.a.o. samt 9/4, 1/5, 24/5, 30/5, 31/5, 6/6.

Under februari och kanske hela mars öppnar vi lite tidigare med tanke på att det är så kallt.

Vill du hjälpa till?

Det finns ett stort behov av varma och praktiska herrkläder, underkläder, skor stl.40-46, sovsäckar och hygienartiklar. Har du något du vill skänka tar vi gärna emot kläder och andra gåvor onsdag-torsdag kl 9-13. OBS! Vi kan inte ta emot hemlagad mat från privatpersoner.

Vill du stödja Kryckans verksamhet?
Kryckan har ett eget swischnummer 123 115 3543. Alla gåvor mottages tacksamt och går direkt in i verksamheten. Du kan vara anonym eller ange ditt givarnamn som meddelande. Stort tack för din gåva.