Gudstjänst Musik Kör

Varje människa kan möta Gud när som helst och hur som helst i sin ensamhet. Men det finns en kraft i att möta Gud tillsammans. Alla är välkomna att vara med, unga och gamla!

Konserter och andra musikevenemang

Lunchmusik

Välkommen till en stund med musiken i centrum mitt på dagen - en källa till inspiration.

The Sound of Music

22/10 kl 18 i Tungelsta kyrka. Änglakören och Hallelujakören framför musikalen The Sound of Music.

Konsert inför FN-dagen

23/10 kl 14 i Ornö kyrka. Välkommen att lyssna till sånger om fred, tro, hopp och kärlek. En konsert inför FN-dagen. Kören Audite under ledning av Sara Bjäde Jarl.

Gospelmässa

24/10 kl 11 i S:t Eskils kyrka. Haninge gospel under ledning av Emma Berisson och Jonas Walve. Välkommen!

Kvällskonsert

31/10 kl 18 i S:t Eskils kyrka. Kvällskonsert med verk av Mozart, bl.a Missa Brevis 275 och Laudate Dominum. Vendelsö kyrkas kammarkör och stråkensemble ur Sveriges Radios symfoniorkester. Iskandar Komilov - violinsolo, Mikael Fahlstedt - orgel, Maria Wackt - dirigent, Yvonne Iversen - andakt. Välkommen!

Pianokonsert

14/11 kl 18 i S:t Eskils kyrka. Välkommen på pianokonsert med Lilla Akademien Fortepiano Filharmoni: Unga solister.

Konsert: Kvinnlig rösträtts 100-årsjubileum

21/11 kl 18 i S:t Eskils kyrka. I år är det 100 år sedan kvinnor i Sverige för första gången fick rösta i val till riksdagen. Det firar vi med en konsert! Österhaninge kyrkokör, Audite, Sara Bjäde Jarl & Mikael Fahlstedt. Verk av. bl.a. Marsel Nichan, Sirje Kaasik & Linda Sandström.

Orkesterkonsert

27/11 kl 15 i S:t Eskils kyrka. Orkesterkonsert med Haninge Sinfonietta. Verk av: Antonio Vivaldi, George Gershwin, Katarina Ruderus, Maddalena Sirmen och Edward Elgar. Dirigent: Sabine Beyer.

Körverksamhet i Svenska kyrkan i Haninge