Gudstjänst Musik Kör

Varje människa kan möta Gud när som helst och hur som helst i sin ensamhet. Men det finns en kraft i att möta Gud tillsammans. Alla är välkomna att vara med, unga och gamla!

Konserter och andra musikevenemang

Konsert i Adventstid

Söndag 4 december kl 18 i S:t Eskils kyrka. Konsert med Fahlstedts 4 Vocals, sång & Mikael Fahlstedt, piano

Julkonsert

Lördag 10 december kl 18 i Österhaninge kyrka. med uppläsning: ”Fredrika Bremer”; ÖH, Johanna Martell, sång, Gaianeh Pilossian, violin, Anna Dahlberg, recitation, Mikael Fahlstedt, orgel o piano.

Finska julsånger

Söndag 11 dec kl 15 i S:t Eskils kyrka. Hannes Hellgren. Ensemble ur Österhaninge kyrkokör Silja Heino, tvärflöjt

Julkonsert

Söndag 11 december kl 18 i S:t Eskils kyrka. AcQuire & Szymon Rudzki, dirigent.

Julkonsert

Söndag 11 december kl 15 i Österhaninge kyrka. Vendelsö kyrkas kammarkör & Maria Wackt.

När det lider mot jul

Söndag 11 december kl 18 i Västerhaninge kyrka. Julkonsert med Novi Cantores under ledning av Johanna E Martell och Michael Weiter

Luciatåg med Hallelujakören och Änglakören

Tisdan 13 december kl 19 i Västerhaninge kyrka. Under ledning av Johanna E Martell och Michael Weiter.

Sång i juletid

Lördag 17 december kl 15 i Dalarö kyrka. Kom och sjung in julen och njut av musiken! Dalarö kyrkokör, Annika Kabel, Viktor Sand - saxofon, flöjt.

Julkonsert

Lördag 17 december kl 18 i S:t Eskils kyrka. Haninge Gospel, Lisa Bengter; dirigent.

O Helga natt- En välgörenhetskonsert till förmån för Haninge kvinnojour

Söndag 18 december kl 18 i Västerhaninge kyrka. En klassisk julkonsert med sopranen Johanna E Martell och pianisten Tobias Livheim.

Julkonsert

Söndag 18 december kl 18 i S:t Eskils kyrka. Ulrika Zettersten & Niclas Steeve, sångsolister, Jakob Ellerstedt, piano, Österhaninge kyrkokör, Audite, Haninge sinfonietta, Sabine Beyer & Sara Bjäde Jarl, dirigenter.

Lunchmusik

Musiken i centrum mitt på dagen - en källa till inspiration. Välkommen på lunchmusik med fika och gemenskap.

Körverksamhet i Svenska kyrkan i Haninge

Körer för barn och unga

Körsång på ett lustfyllt sätt. Svenska kyrkan i Haninges körverksamhet finns tillgänglig för alla åldrar och smaker.

Körer för vuxna

En halv miljon svenskar sjunger i kör - bli en av dem! Svenska kyrkan i Haninge har flera olika körer. Kom och upptäck glädjen i att sjunga tillsammans. Anmäl ditt intresse här.

Gudstjänst

Mitt i livets glädjeämnen och sorger, förtvivlan och hopp samlas vi till gudstjänst. Alla är välkomna att vara med: den som är van gudstjänstfirare och den som är ovan.

Mässa med små och stora

Plats för gemenskap och umgänge oavsett ålder.

Be för mig vid nästa gudstjänst

Om du vill så ber vi gärna för dig

Vad gör en kyrkvärd?

I varje gudstjänst möts du av dem - kyrkvärdarna. Vi hoppas på fler engagerade församlingsbor till olika uppgifter. Har du någon gång funderat på att bli kyrkvärd, till exempel? Här kan du se filmer där våra kyrkvärdar Dennis och Julanda berättar om vad det innebär. Tveka inte att höra av dig. Du behövs!