Svenska kyrkan i Haninge Besöksadress: Runstensvägen 14, 13638 Handen Postadress: BOX 113, 13622 Haninge Telefon: +46(8)55567000 E-post till Svenska kyrkan i Haninge

Musik Kör Konsert

Musik är glädje - välkommen att vara med och sjunga! Om du hellre vill lyssna så finns lunchmusik och många konserter.

Kaffeservering och musik i S:t Eskils kyrka. Nästa tillfälle: 18/3 kl.18. Se kalendarium nedan.

Musikcafé

Vill du komma i kontakt med Svenska kyrkan i Haninges musiker gällande körverksamheten, dop, vigsel eller begravning?

Kyrkomusiker