Svenska kyrkan i Haninge Besöksadress: Runstensvägen 14, 13638 Handen Postadress: BOX 113, 13622 Haninge Telefon: +46(8)55567000 E-post till Svenska kyrkan i Haninge

Barn

Barnverksamheten i Svenska kyrkan i Haninge är bred och uppskattad. Här är såväl bebisar som större barn lika välkomna!

Varje vecka samlas flera hundra barn och unga för att delta i våra verksamheter. Barngrupperna är relativt små, för att skapa trygghet och gemenskap.

Grupperna är åldersindelade där fokus ligger på lek-, sång- och rörelseglädje, för de allra minsta. För de lite större barnen finns grupper som träffas för att pyssla, baka, se på film och umgås. I Svenska kyrkan i Haninge får stora som små också lära känna kyrkans tro, kultur och traditioner.

Hitta barnaktiviteter nära dig