Barn och familj

Barnverksamheten i Svenska kyrkan i Haninge är bred och uppskattad med grupper för både små och stora barn. Här kan du läsa mer och förhoppningsvis hitta en grupp som passar dig!

Varje vecka samlas flera hundra barn och unga för att delta i våra verksamheter. Barngrupperna är relativt små, för att skapa trygghet och gemenskap.

Grupperna är åldersindelade där fokus ligger på lek-, sång- och rörelseglädje, för de allra minsta. För de lite större barnen finns grupper som träffas för att pyssla, baka, se på film och umgås. I Svenska kyrkan i Haninge får stora som små också lära känna kyrkans tro, kultur och traditioner.

Hösten 2020 anpassar vi oss efter de rekommendationer Folkhälsomyndigheten ger med anledning av covid-19.

Hitta barnaktiviteter nära dig