Barn 0-12 år

Barnverksamheten i Svenska kyrkan i Haninge är uppskattad med grupper för både små och stora barn. Här kan du läsa mer och förhoppningsvis hitta en grupp som passar dig!

En liten flicka tittar på en leksak med olika bildmotiv.

Barn 0-6 år

Barn- och föräldragrupper där barnen får utvecklas genom lek, skapande och sång. Du som förälder får möjlighet att träffa andra föräldrar och knyta nya kontakter. Gemensam fikastund.

Barn 7-12 år

Kanske pysslar vi, fikar, bakar, ser film, lyssnar på berättelser ur Bibeln eller spelar biljard. Vi umgås och pratar om vad som känns viktigt i livet, äter kanske något gott och funderar ihop. Det är kostnadsfritt att delta i barnverksamheten.

Några ungdomar spelar kort runt ett bord.

Skolbesök

Svenska kyrkan i Haninge tar emot skolklasser i kyrkorna och kan även komma på besök i er skola. Hör av dig till oss så bokar vi in ett besök!

MiniMaxi-dagar

Små och stora umgås tillsammans. Pyssel, sång, middag och andakt i S:t Eskils kyrka

Enastående förälder!

En mötesplats för ensamstående föräldrar att, tillsammans med barnen, umgås, prata, skapa, leka och äta middag ihop.

KOMET

Föräldraskapsprogram för dig som ofta hamnar i konflikt med ditt barn eller tonåring.

Folder - Kul i kyrkan HT-22

Ladda ner höstens Kul i kyrkan-folder här.

Några barn sitter i bänkraden längst fram.

Gudstjänster för barn & familj

Välkommen till gudstjänster och mässor för små och stora där barnets alla sinnen är i fokus.

Alla barn i centrum-träffar

För föräldrar med barn 3-12 år. Syftet med träffarna är att stärka relationen mellan förälder och barn. Främja ditt barns självkänsla, hur föräldrar kan arbeta för att stärka relationerna i familjen och hur konflikter kan förebyggas.

Vänta barn-grupp

Välkomna alla ni som ska få en ny familjemedlem! Vänta barn-gruppen träffas vid fyra tillfällen och samtalar om tankar, känslor och förväntningar.