Gustavsberg-Ingarö församling

Trygg, varm och välkomnande.

Dela lika och rädda liv

Var tionde människa i världen saknar sitt dagliga bröd trots att det finns tillräckligt med resurser för att alla ska kunna äta sig mätta. Du kan vara med och förändra det.

Läs mer och ge en gåva

Kontakt & öppettider

Kontaktuppgifter till bokning, växel och kyrkogårdsexpedition, samt öppettider och adresser finns här.

Kalender

I kalendern hittar gudstjänster, öppna mötesplatser, konserter och annat som händer i Gustavsberg-Ingarö församling.

Kyrkor • Kyrkogårdar • Lokaler

I församlingen finns två kyrkor, ett kapell och två kyrkogårdar. Lokaler för mottagning efter dop, vigsel eller begravning finns att hyra.

Närbild på en hand som tillhör en bebis i dopklänning.

Boka dop

Nu kan du boka tid för dop direkt här på webben. Du kan direkt se om den kyrka och det datum du vill ha är ledigt, och du kan även boka lokal för dopfika.

Barn och familj

Barnen har en självklar plats i församlingen. Här hittar du alla grupper för barn och familj. All verksamhet är kostnadsfri.

Mötesplatser

Gustavsberg-Ingarö församling har flera olika grupper och mötesplatser där vuxna kan träffas, samtala, skapa och mycket mer.

En präst håller fram en nattvardskalk.

Gudstjänster

Under en vecka firas flera olika gudstjänster i Gustavsberg-Ingarö församling. Välkommen!

Musik

Musiken har en självklar plats i Gustavsberg-Ingarö församling. Under året arrangerars konserter i de vackra kyrkorna, både med egna musiker och körer men också i samarbete med andra. Här finns också körverksamhet för alla, från små barn till vuxna.

Konfirmation

Funderar du på att konfirmeras? Vill du vara med om ett äventyr som skapar minnen för livet? Alternativen är kostnadsfria. Anmälan för 2023/24 är stängd. Anmälan för 24/25 öppnar till sommaren.

TIPS!

Sopplunch

Välkommen till vårens soppluncher i församlingsgården Kyrkettan, Värmdögatan 1. Soppa och program serveras varannan tisdag, kl 12.00.

Sommarjobb för dig 15-17 år

Vill du vara sommarvärd på ett av församlingens sommarcaféer i Kyrkettan, Värmdögatan 1 eller i Ingarö församlingsgård och är 15-17 år? Läs mer här »

Sommarjobb för dig 18-25 år

Vill du arbeta som café- och personalansvarig i ett av församlingens sommarcaféer, antingen i Kyrkettan eller i Ingarö församlingsgård? Vi söker dig 18-25 år som vill driva och leda verksamheten. Läs mer här »

En kväll för klimaträttvisa

Välkommen onsdag 6 mars kl 18.00 till en angelägen kväll om klimaträttvisa. Samtal och föredrag med Hanna Soldal, från ACT, och Fanny Sverke, klimatambassadör ACT.

Skafferiet

Genom ett medlemskap i Skafferiet får du möjlighet att köpa närbutikers matsvinn till ett betydligt lägre pris. Skafferiet på Värmdögatan 3 är öppet varje måndag eftermiddag och onsdag kväll.

Information om personuppgiftsincident

Svenska kyrkan vill informera dig om en personuppgiftsincident som skedde i samband med att kyrkan utsattes för ett cyberangrepp i november 2023. Syftet med informationen är att berätta vad som hänt och vilka åtgärder kyrkan vidtagit. Vi ger även generella tips på vad du kan göra själv för att skydda dina personuppgifter.

Vill du bli medlem?

Tack vare dig kan vi finnas där människor finns.

Läs mer om medlemskap