Gustavsberg-Ingarö församling

Kontakt

Gustavsberg-Ingarö församling Besöks- och postadress: Värmdögatan 1, 13431 Gustavsberg Telefon: +46(8)57038050 E-post till Gustavsberg-Ingarö församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Gustavsberg-Ingarö församling

mellan storstad och skärgård

Läs om veckans gudstjänster i Gustavsbergs kyrka och i Ingarö kyrka.

Veckans gudstjänster

Läs om veckans gudstjänster i Gustavsbergs kyrka och i Ingarö kyrka.

Under vecka 9 är det begränsad verksamhet.

Barn och familj informerar

Under vecka 9 är det begränsad verksamhet.

Ihania iskelmiä menneiltä vuosilta-

Konsert på Sverigefinländarnas dag

Ihania iskelmiä menneiltä vuosilta- sköna schlagers från förr med Hannele & Scherzando. Lördag 24 februari kl.18.00 Gustavsbergs kyrka. Fritt inträde.

Internationella gruppen i Gustavsberg-Ingarö församling inbjuder till studiecirkel.

Att finnas till för de mest behövande

Vi söker dig 18-25 år som vill driva och leda verksamheten under sex veckor i sommar.

Vill du arbeta som ansvarig i sommarcaféet i Kyrkettan?

Vill du jobba på kyrkogårdarna i Gustavsberg och Ingarö eller i sommarcaféet i Kyrkettan, Värmdögatan 1?

Sommarjobb för dig som är 15-17 år

familjer. Alla aktiviteter är avgiftsfria.

Barn och familj

Barnen har en självklar plats i vår församling och här hittar du alla våra grupper och annat som riktar sig till barn och familjer. Alla aktiviteter är avgiftsfria.

Gustavsberg och Ingarö församling har en omfattande
ungdomsverksamhet. All verksamhet är avgiftsfri.

Ung i kyrkan

Gustavsberg och Ingarö församling har en omfattande ungdomsverksamhet. All verksamhet är avgiftsfri.

Fredrik Sixten kommer till oss i Gustavsberg och dirigerar sin Johannespassion på Palmsöndagen, som i år infaller den 25 mars. En scenisk passionskonsert. Fritt inträde.

Johannespassionen-Fredrik Sixten

Vill du sjunga i en kör? Kontakta våra musiker och körledare så hjälper de dig.
All körverksamhet är avgiftsfri.

Körer

Musiken kan ibland bättre uttrycka det ord har svårt att beskriva. Våra musiker och barnkörledare stöder församlingens sång och leder våra körer i gudstjänster och konserter. Körerna har lite olika inriktning och svårighetsgrad. Vill du sjunga i en kör? Kontakta våra musiker och körledare så hjälper de dig. All körverksamhet är avgiftsfri.

Här kan du läsa om vad som händer under våren som PDF fil.

Sverige finskt församlingsarbete

Här kan du läsa om vad som händer under våren som PDF fil.