Foto: Alex Giacimini/Ikon

Konfirmation

Funderar du på att konfirmeras? Vill du vara med om ett äventyr som skapar minnen för livet? Vi har flera alternativ. Våra grupper följer alla samma upplägg, så oavsett vilken grupp du kommer att anmäla dig till, så kommer din konfirmationsperiod se likadan ut. Vi ser fram emot att ta emot din anmälan för läsåret 2021-22.

Konfirmation för dig som är född 2007

Under konfirmationstiden får du möjligheten att fundera på de där stora och viktiga frågorna som livet innehåller, men som man sällan hinner prata om. Vad är meningen med livet egentligen? Finns det en Gud? Varför finns det så mycket ondska i världen? Vad händer efter döden? Men så är det så mycket annat också!

Du får nya kompisar, kanske åka på läger om du väljer det, kanske laga mat tillsammans, leka, tävla, måla, skapa, diskutera och så mycket mer… du är i fokus, och det du vill veta och prata om, vill vi skall få tillräckligt utrymme under konfirmationstiden.

Konfirmandtiden kan se ut på olika sätt. Du kan följa en konfirmandgrupp, som träffas regelbundet under höst och vår. Eller så åker du på ett konfirmationsläger med en inriktning som intresserar dig.

Alla läger är kostnadsfria, men antalet platser i grupperna är begränsat, så det är ”först till kvarn” som gäller.

Anmäl dig genom att fylla i anmälningsformuläret på konfa.se »
OBS! Att vi bara kan ta mot din anmälan via detta formulär.

Är du osäker på vilken grupp du ska välja kan du ringa eller maila oss.

Hemmaläger i påsk. du väljer innehåll. I detta alternativ, har du möjlighet vid anmälan, att skriva vad du hoppas få vara med om under påskveckans hemmaläger. Utifrån dina förväntningar och önskemål, ”snickrar vi ihop” ett program. Har du inga särskilda önskemål är det minst lika ok. Vi träffas en gång i månaden under höst och vårterminen. Vid påsk 2022 blir det hemmaläger dagtid utan övernattning, men eventuellt med utflykter under påskveckan.
Start i oktober 2021.
Konfirmation i Gustavsbergs kyrka på påskaftonsnatten.

Sportlovskonfirmation. Vi träffas under hösten och åker på läger till Hovfjället i Värmland. Både du, som aldrig eller sällan stått på skidor, eller du som är van är välkommen. Skidåkning både utför och på längden. Församlingen betalar alla kort/kostnader för skidåkning som behövs.
Start i slutet av september 2021.
Konfirmation i mars 2022.

Äventyr i Värmland. Konfirmationen börjar i höst med återkommande träffar höst och vår. Läger på Sandvikengården i Edane 1-8 augusti 2022.
Start oktober 2021
Konfirmation 14 augusti 2022.

Sommarläger 2022. Läger på Marielunds stiftsgård, Ekerö.
Start i oktober 2021, läger 11-17 juni-2022.
Konfirmation 19 juni 2022.

Andra chansen

Kanske missade du att konfirmeras förra året? Om intresse finns så startar vi en ny grupp. Kontakta oss i så fall! Det är aldrig försent!
Frågor och intresseanmälan: vxl 08-570 380 50

Konfirmation för dig som är ung vuxen
20-25 år

Vi har haft ett par små grupper med unga vuxna konfirmander under de senaste åren. Om intresse finns så startar vi en ny grupp
Ett samarbetar med närliggande församlingar.
Frågor och intresseanmälan: vxl 08-570 380 50

Vuxenkonfirmation

Vi har haft ett par små grupper med vuxenkonfirmander under de senaste åren. Om intresse finns så startar vi en ny grupp. I samtalsform sätter vi oss in i den kristna trons huvudtankar och resonerar om livets frågor.
Ett samarbetar med närliggande församlingar
Frågor och intresseanmälan: 08-570 380 50