Foto: Alex Giacimini/Ikon

Konfirmation

Funderar du på att konfirmeras? Vill du vara med om ett äventyr som skapar minnen för livet? Alla alternativen är kostnadsfria. Våra grupper har begränsat antal deltagare. Våra grupper följer alla samma upplägg, så oavsett vilken grupp du kommer att anmäla dig till, så kommer din konfirmationsperiod se likadan ut. Vi ser fram emot att ta emot din anmälan för läsåret 2022-2023.

Veckogrupp – Uppdrag global

Är du intresserad av klimat, världs- och samhällsengagemang,
rättvisa, fred och regnbågstänkande är detta gruppen för dig.
Veckogruppen träffas varannan måndag. Utöver det blir det en resa till Oslo vid Kristi himmelsfärdshelgen 18-21 maj 2023.
Upptakt och start under oktober.
Konfirmation: Pingstdagen 28 maj 2023

Sommarläger 1 – Alltid på väg

Konfirmationen börjar i oktober 2022 med återkommande träffar under hösten.
Läger på Björkögården på Väddö direkt efter skolavslutningen 2023.
Konfirmation: 18 juni 2023

Sommarläger 2 – Äventyr i Värmland

Konfirmationen börjar i oktober 2022 med återkommande träffar under hösten.
Läger på Sandvikengården i Edane 31 juli – 7 augusti 2023.
Konfirmation: 13 augusti 2023

Alla läger har utflykter på lägerorten och våra ungdomsledare från församlingens ledarskola ingår i konfirmandteamet.

Konfirmation för dig som är född 2008

Under konfirmationstiden får du möjligheten att fundera på de där stora och viktiga frågorna som livet innehåller, men som man sällan hinner prata om. Vad är meningen med livet egentligen? Finns det en Gud? Varför finns det så mycket ondska i världen? Vad händer efter döden? Men så är det så mycket annat också!

Du får nya kompisar, kanske åka på läger om du väljer det, kanske laga mat tillsammans, leka, tävla, måla, skapa, diskutera och så mycket mer… du är i fokus, och det du vill veta och prata om, vill vi skall få tillräckligt utrymme under konfirmationstiden.

Konfirmandtiden kan se ut på olika sätt. Du kan följa en konfirmandgrupp, som träffas regelbundet under höst och vår. Eller så åker du på ett konfirmationsläger med en inriktning som intresserar dig.

Alla läger är kostnadsfria, men antalet platser i grupperna är begränsat, så det är ”först till kvarn” som gäller.

Anmäl dig genom att fylla i anmälningsformuläret på konfa.se »
OBS! Att vi bara kan ta mot din anmälan via detta formulär.

Är du osäker på vilken grupp du ska välja kan du ringa eller maila oss.

Anmälan dig till konfirmation här

Nu finns de nya grupperna på www.konfa.se för läsåret 2022-2023. Välkommen med din anmälan.

Andra chansen

Kanske missade du att konfirmeras förra året? Om intresse finns så startar vi en ny grupp. Kontakta oss i så fall! Det är aldrig försent!
Frågor och intresseanmälan: vxl 08-570 380 50

Konfirmation för dig som är ung vuxen
20-25 år

Vi har haft ett par små grupper med unga vuxna konfirmander under de senaste åren. Om intresse finns så startar vi en ny grupp
Ett samarbetar med närliggande församlingar.
Frågor och intresseanmälan: vxl 08-570 380 50

Vuxenkonfirmation

Vi har haft ett par små grupper med vuxenkonfirmander under de senaste åren. Om intresse finns så startar vi en ny grupp. I samtalsform sätter vi oss in i den kristna trons huvudtankar och resonerar om livets frågor.
Ett samarbetar med närliggande församlingar.
Frågor och intresseanmälan: 08-570 380 50