Konfirmation

Funderar du på att konfirmeras? Vill du vara med om ett äventyr som skapar minnen för livet? Du kan välja att konfa dig under läsåret eller olika läger på sommarlovet. Nu finns de nya grupperna på www.konfa.se för läsåret 2019-2020. Välkommen med din anmälan.

Tro, hopp och kärlek

Konfirmation kan sammanfattas med tre ord; Tro, hopp och kärlek. Tron på Gud och våra medmänniskor, hoppet om en bättre framtid och kärlek till oss själva och andra.

Konfirmationen handlar om att ha roligt och träffa nya kompisar. Det är ett tillfälle att prata om stora och spännande frågor: Vad har Gud med mig att göra? Hur är man en bra människa? Vem var Jesus? Konfirmationstiden är en tid att testa och lära om kristen tro.

Konfirmationen är en bekräftelse på dopet, men du behöver inte vara döpt för att vara med. Vill du som inte är döpt bli konfirmerad kan du bli döpt under konfirmationstiden.

I Gustavsberg-Ingarö församling finns det olika alternativ att välja mellan och alla har lite olika inriktningar med olika slags läger.

Det viktigaste med konfirmationen är ändå du, vad du vill och vilka frågor du har. Det du vill och känner blir en viktig del av din konfirmationstid. Är du osäker på vilken grupp du ska välja kan du ringa eller maila oss.

Konfirmation för dig som är ung vuxen
20-25 år

Vi har haft ett par små grupper med unga vuxna konfirmander under de senaste åren. Om intresse finns så startar vi en ny grupp
Ett samarbetar med närliggande församlingar.
Frågor och intresseanmälan: vxl 08-570 380 50

Vuxenkonfirmation

Vi har haft ett par små grupper med vuxenkonfirmander under de senaste åren. Om intresse finns så startar vi en ny grupp. I samtalsform sätter vi oss in i den kristna trons huvudtankar och resonerar om livets frågor.
Ett samarbetar med närliggande församlingar
Frågor och intresseanmälan: 08-570 380 50

Ungdomspedagoger

Johan Fällman
johan.fallman@svenskakyrkan.se

Kristina Eriksson
kristina.eriksson@svenskakyrkan.se

Elin Norin
elin.norin@svenskakyrkan.se

HAR DU FRÅGOR OM GUD?

Eller om livet eller kyrkan? Webbplatsen OMG är särskilt till för dig som är ung. Skicka in din fråga och få ett svar. Eller läs andras frågor och svar!