Bröllop - Vigsel

Många väljer att i kyrkan bekräfta sin kärlek och sin avsikt att dela livet med varandra. Det kan ske med stor fest men även i stor enkelhet.

Vigseln i kyrkans ordning var länge självklar när ett par bestämt sig för att i kärlek dela livet med varandra.

Att vara sambo är nu en vanlig samlevnadsform, men många tycker att det med tiden känns viktigt att högtidligt bekräfta sina löften till varandra. Det kan ske med stort kalas efter en vigselgudstjänst i kyrkan. Men en vigsel i kyrkans ordning kan också ske på ett enkelt sätt utan stora kostnader. Det är ju löftena och välsignelsen som är det viktiga.

Den som ska gifta sig måste skaffa sig ett hindersprövningsintyg från skattemyndigheten.

Vigsel i kyrkan har vi vanligen på lördagar.

Bokning av vigsel

Bokning av vigsel kan göras genom pastorsexpeditionen
Tel 08 - 570 380 50
Måndag, Tisdag 9.00-12.00