Någon håller fram tre hjärtan målade i olika färger.
Foto: Emilia Lindstrand /Ikon

Ungdom

I Gustavsberg-Ingarö församling finns plats för dig som är ung! Du som vill vara i ett sammanhang där alla är accepterade precis som de är, en trygg plats att växa på. Alla verksamheter är gratis.

Ungdomskväll 14-19 år

torsdagar klockan 17.00 fram till 21.00 har vi Öppet hus, Värmdögatan 3
i Gustavsberg. Klockan 17.30 är det middag. Ingen föranmälan, ingen kostnad. Alla ungdomar 14–19 år är välkomna! Klockan 18.30 är det kvällsmässa i kyrkan som är öppen för alla åldrar.

Värmdögatan 3
Torsdagar kl.17.00 - 21.00
Frågor och kontakt: Ungdomsteamet

Alla konfirmerade ungdomar bjuds in att bli Unga ledare och delta i församlingens ledarskola. De är till otroligt stor hjälp i bl.a konfirmationsundervisningen, läger och som tydliga förebilder och kompisar. Våra ledare är i åldrarna 14-19 år.

Prat och bak

Ett svartvitt piktogram med texten vänner hänger upptejpad på ett snöre, bredvid andra piktogram.
Foto: Magnus Aronson /Ikon

Gillar du att baka, fika och prata? Vi träffas varje tisdag i våra nya fräscha ungdomslokaler. Vi bakar och samtalar om allt mellan himmel och jord. Vid varje träff har vi ett tema, till exempel Vänskap och Relationer. Verksamheten riktar sig till dig som är född 2011 och 2012.
När: Tisdagar kl 15.00-17.00
Start: 10 september
Plats: Värmdögatan 3
Ansvariga pedagoger: Kristin Dahlqvist och Charlotta Nässén.
Anmälan till kristin.dahlqvist@svenskakyrkan.se

Ledarskola

Alla konfirmerade ungdomar oavsett församling inbjuds att delta i ledarskolan. Det är en utbildning som huvudsakligen genomförs under lägerdagar under året. Vi ser det också som en fortsättning av konfirmationsåret och som en ungdomsgrupp. Torsdagskvällarna (se tid och plats ovanför, ungdomskväll) är en återkommande träffpunkt.

Är du intresserad av att delta, kontakta: Ungdomsteamet eller dyk upp på en torsdagskväll och prata med oss!

Alla behöver någon att prata med ibland

Är du stressad eller orolig? Känne du dig ensam eller osäker? Prata med oss! Vi lyssnar och ser. Inget ämne är för stort, ingen känsla är för liten.

* tystnadsplikt
* kostnadsfritt
* Ingen registering/journaler

Hör av dig så bokar vi in ett enskilt samtal.
Elisabeth Westerberg, diakon
sms/whatsapp: 076-1272786 eller snapchat: elisabethdiakon

Är du nyfiken på konfirmation och vilka olika grupper som finns?
Läs mer på konfa.se

Ungdomsteamet