Järfälla församling

En församling - tusen möjligheter

Webbandakter, sittgympa online, livestreamad lunchmusik, språkcafé och stickcafé på zoom... Det finns många sätt att delta digitalt i Järfälla församling. Du hittar dem här!

Din kyrka på nätet

Kan vi känna att Gud är med oss till och med i de svåraste och mest ensamma stunderna? Välkommen till veckans webbandakt från Maria kyrka med Anna Bohlin.

Digital vardagsandakt fredag 19 februari

Nu på söndag kl 13-15 testar vi Stickcafé på Zoom. Välkommen att ses - hemma hos dig!

Stickcafé på Zoom

Onsdagar kl 12 i jämna veckor från och med vecka 10, från Viksjö kyrka, Maria kyrka och S:t Lukas kyrka.

Lunchmusik online

Lär dig att ge massage med varsamhet och närvaro, för föräldrar med barn upp till ett år. Fem tillfällen på torsdagar kl 13-14, nu via Zoom!

Babymassage via Zoom

Nu på onsdag kl 10:30-12 kan du hämta en gratis fryst matlåda utanför Maria kyrka, Viksjö kyrka eller S:t Lukas kyrka! Du kan också be en vän hämta den åt dig.

En gratis matlåda

En församling, en Facebook-sida

Snart kommer det bli enklare att följa vad som händer i församlingen. Gilla sidan Svenska kyrkan i Järfälla på Facebook, så missar du inget!

Förbön i din kyrka

Vill du att vi ber för dig, eller för något eller någon du bryr dig om, i kyrkan på söndag? Skicka in din bön senast på torsdag kl 10!

På gång och på paus i församlingen

Hur påverkar de rådande restriktionerna dig som brukar besöka våra gudstjänster och verksamheter, hyr våra lokaler, eller har bokat dop, vigsel eller begravning hos oss? Här hittar du all info om vad som gäller under de rådande restriktionerna.

Riktlinjer vid besök hos oss

Stanna hemma vid symptom, tvätta händerna, håll avstånd, håll ut.