Kyrkogårdsbussen

till Görvälns griftegård avgår från Jakobsbergs bussterminal så gott som varje fredag kl 11, med återresa kl 12. Utförlig tidtabell hittar du här. En gång i månaden går bussen också från Kallhäll till båda Järfällas kyrkogårdar.

Järfälla församling anordnar bussturer till Görvälns griftegård som vanligtvis går på fredagar. Bussen avgår kl 11 (med undantag för Alla helgons dag, se turlista nedan) från bussterminalen på Järfällavägen vid Jakobsbergs station, stannar vid Västerby hållplats samt återgår från Görvälns griftegård kl 12.

Ungefär en gång i månaden kör Kyrkogårdsbussen dessutom från Mötesplats Kallhäll kl 12:45 till både Järfälla kyrka och Görvälns griftegård, med efterföljande fika och andakt ca kl 14 i S:t Lukas kyrka.