Järfälla församling Besöksadress: Kyrkvägen 8, 17746 Järfälla Postadress: Box 139, 17723 Järfälla Telefon: +46(8)58021800 E-post till Järfälla församling

Kyrkogårdsbussen

till Görvälns griftegård avgår från Jakobsbergs bussterminal så gott som varje fredag kl 11, med återresa kl 12. Utförlig tidtabell hittar du här. En gång i månaden går bussen också från Kallhäll till båda Järfällas kyrkogårdar.

Järfälla församling anordnar bussturer till Görvälns griftegård som vanligtvis går på fredagar. Bussen avgår kl 11 (med undantag för Alla helgons dag, 4 november, se nedan) från bussterminalen på Järfällavägen vid Jakobsbergs station, stannar vid Västerby hållplats samt återgår från Görvälns griftegård kl 12.

Ungefär en gång i månaden kör Kyrkogårdsbussen också några särskilda turer från Mötesplats Kallhäll till både Järfälla kyrka och Görvälns griftegård, med efterföljande fika och andakt i S:t Lukas kyrka. Datum och tider för Kallhälls-turerna hittar du här.