Foto: Georgii Shipin

Kyrkogårdsbussen

Nu rullar Kyrkogårdsbussen igen, varje fredag kl 11! I jämna veckor från Jakobsberg till Görvälns griftegård, och i udda veckor från Kallhäll till Järfälla kyrkogård och Görvälns griftegård. Här hittar du hålltider och -platser.

Bussturer lördag 6 november

Kyrkogårdsbussen går från Jakobsbergs station till Görvälns griftegård varje hel timme. Den första turen går kl 10, och den sista kl 17.

Bussen går tillbaka från Görväln till Jakobsberg en gång i timmen. Den första turen går kl 10.45, den sista kl 17.45.

Nu rullar Kyrkogårdsbussen igen! Du behöver inte boka någon plats.

Kl 11 på fredagar i jämna veckor kör bussen från Jakobsbergs bussterminal via Viksjö till Görvälns griftegård.
Kl 11
Jakobsbergs bussterminal - Agrargränd 2
Kl 11.15 Agrargränd 2 - Görvälns griftegård
Kl 11.30-12 30 minuters uppehåll vid Görvälns griftegård
Kl 12 Görvälns griftegård - Agrargränd 2
Kl 12.15 Agrargränd 2 - Jakobsbergs bussterminal

Kl 11 på fredagar i udda veckor kör bussen från Svarvargränd 1 i Kallhäll till Järfälla kyrkogård och Görvälns griftegård.
Kl 11 Svarvargränd 1 till Järfälla kyrkogård
Kl 11.15
Järfälla kyrkogård till Görvälns griftegård
Kl 11.30-12
30 minuters uppehåll vid Görvälns griftegård
Kl 12
Görvälns griftegård till Järfälla kyrkogård
Kl 12:15
Järfälla kyrkogård till Svarvargränd 1

Ändringar kan förekomma. De turer som körs visas i turlistan nedan samt i Appen Kyrkguiden.