Begravningsverksamhet

All info om gravskötsel, blomplantering och övriga begravnings- och kyrkogårdsfrågor finns samlade på begravningsverksamhetens egen webbplats. Du kan också höra av dig till vår kyrkogårdsexpedition.

Begravningsverksamheten i järfälla

Järfälla församling är huvudman för begravningsverksamheten i Järfälla. På begravningsverksamhetens egen webbplats www.begravningijarfalla.se kan du hitta all info du behöver om begravningar, gravsättning, olika gravskick, olika typer av begravningsceremonier och mycket annat.

gravskötsel och blomplantering

Begravningsverksamheten kan hjälpa dig att hålla graven i ett fint och värdigt skick. Du kan också beställa blomplantering och andra skötseltjänster. Läs mer om gravskötsel och blomplantering här, och beställ online på www.begravningijarfalla.se.

Har du frågor? Välkommen att kontakta kyrkogårdsexpeditionen (se faktaruta).