Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Järfälla församling Besöksadress: Kyrkvägen 8, 17746 Järfälla Postadress: Box 139, 17723 Järfälla Telefon:+46(8)58021800 E-post till Järfälla församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Bli medlem

Järfälla församling sjuder av verksamheter som är öppna för alla. Som medlem gör du det möjligt för ännu fler att få del av Svenska kyrkans stöd och gemenskap.

Du behövs

Järfälla församling sjuder av aktivitet för alla åldrar och livsfaser, medlemmar och inte medlemmar, troende och tvivlare. Vi firar livets högtider och vi stannar kvar när tillvaron brister. 

En församlings verksamhet finansieras av medlemmarnas kyrkoavgift. Det betyder att du, när du väljer att vara medlem i Svenska kyrkan, är med och bygger en stödjande gemenskap som är tillgänglig för alla människor i din närhet som behöver det. 

om medlemskapet

I Svenska kyrkan är dopet medlemsgrundande. Det betyder att du blir medlem i och med att du döps. 

Om du inte är döpt, eller om du gått ur kyrkan, är det enkelt att gå med. Du anmäler ditt inträde genom att fylla i  en inträdesblankett och skicka den till Svenska kyrkan i Järfälla, Box 139, 177 23 Järfälla. Du kan också anmäla inträde genom att fylla i webbformuläret nedan. Ditt medlemsbevis skickas snarast till din folkbokföringsadress.

JAG VILL BLI MEDLEM nu! 

Välj ett av nedanstående alternativ: