Västerleds församling

Orgelkonsert i Västerledskyrkan

Söndag 30 januari kl. 16.00 i Västerledskyrkan. Max 50 besökare. Välkommen att lyssna till Fredrik Zander som spelar musik av D Buxtehude: Magnificat primi toni, J S Bach: Schmücke dich o liebe Seele, N Eriksson: Passacaglia, C Franck: Pastorale och M Reger: Toccata und fuge op 59 no 5-6. Dessutom improvisation över önskepsalmer, kom gärna och önska! Samtal om konserten från kl. 15.15.

Stöd i sorg

Inför döden är det naturligt att vi är osäkra och rädda. När vi drabbas av sorg och död reagerar vi med både kropp och själ. Ibland kan sorgen kännas allt för tung att bära på egen hand. Då kan det vara skönt att tala med någon som befinner sig i en liknande situation. Välkommen att anmäla dig till Leva vidare – sorgegrupp, i vår har vi två grupper. Anmälan senast 2 februari. Läs mer här!