Västerleds församling

Västerleds församling Besöksadress: Vidängsvägen 11, 16736 BROMMA Postadress: BOX 14003, 16714 BROMMA Telefon: +46(8)4459610 E-post till Västerleds församling

Västerleds församling

Söndag 28 januari kl. 16.00 i Västerledskyrkan. Dirigent och arrangör Anders Nyberg, pianist Arvid Kästel, sopransolist Jennifer Ferguson, cellist och ledare av stråkensemblen Åsa Åkerberg.

Hundra år av himmel

Välkommen till öppen förskola och babycafé med ditt barn eller barnbarn! Vi träffas för att leka, sjunga, umgås, dela erfarenheter och lära känna varandra.

Öppen förskola och babycafé

Missade du möjligheten till konfirmation, men känner att du är nyfiken på kristen tro och att diskutera existentiella frågor? I slutet av januari startar en konfirmationsgrupp för dig som är 16–22 år och vill konfirmera dig.

Konfirmation för unga vuxna

En mötesplats där vi ser på film och pratar om dess innehåll utifrån tankar om tro, liv och filmanalys. Efter filmen följer samtal med existentiella frågor som utgångspunkt.

Film och existens

I ett gemensamt projekt kommer Västerleds församling och Abrahamsbergskyrkan erbjuda övernattning för hemlösa EU-medborgare vid upprepade tillfällen i Abrahamsbergskyrkan. De övernattande gästerna erbjuds en sovplats, en varm dusch, samt kvällsmat och frukost. Här finns möjligheter för dig att göra en insats, antingen genom att köpa ett hygienkit för 100 kr som ges till de övernattande eller genom att vara volontär vid övernattningarna. För mer information om hur du kan engagera dig kontakta Anita Elweskiöld präst, 08-445 96 30.

VINTERNATT - nattlogi för hemlösa EU-medborgare