Västerleds församling

Västerleds församling Besöksadress: Vidängsvägen 11, 16736 BROMMA Postadress: BOX 14003, 16714 BROMMA Telefon: +46(8)4459610 E-post till Västerleds församling Webbplats

Västerleds församling

Hur dags är gudstjänsten? Här kan du se alla gudstjänster och öppna verksamheter under de kommande sex veckorna.

Kalender

Vi söker en komminister till en nyinrättad tjänst med inriktning barn, familj och samtal.

Komminister sökes

På tacksägelsedagen, söndag 9 oktober, firar vi Västerledskyrkans dag.

Västerledskyrkans dag

På tacksägelsedagen, söndag 9 oktober, firar vi Västerledskyrkans dag.

En eftermiddag i gemenskap för alla, med ett annorlunda sätt att vara kyrka. Messy Church händer i Västerledskyrkan och riktar sig till alla åldrar och innehåller tid för skapande, gemenskap, andakt och middag.

Messy Church

Sveriges Kyrkosångsförbunds sjunde Riksfest för unga röster firas i Västerleds församling 15-16 oktober.

Körfest för unga i oktober