Västerleds församling

Välkommen till Västerleds församlings hemsida!

Kalender

Här hittar du aktuell kalender för Västerleds församling.

Kontakt

Här finns kontaktuppgifter och adresser till Västerleds församling.

Musikgudstjänster och konserter

Här finns uppdaterad information om församlingens musikevenemang.

Konfirmation i Västerleds församling

Konfirmationstiden är ett fantastiskt tillfälle att få dela tankar kring tro, liv och vad det innebär att vara människa. Här kan du läsa mer om konfirmationsalternativ och anmäla till konfirmation i Västerleds församling. Läs mer här!

Drop in-dop & vigsel på nationaldagen!

Välkommen på drop in-dop & vigsel torsdag 6 juni kl. 12.30–16.00 i lokalen Båtviken, Svartviksslingan 81 i Minneberg. Läs mer här!

Musik i sommarkväll

Västerledskyrkan onsdagar 19.30 med start onsdag 12 juni. Välkommen att ta del av ett brett och varierat­ musikutbud i sommar! Efter konserterna serveras kaffe på terrassen. Fri entré.

Öppen förskola och Babycafé

Välkommen till Öppen förskola och Babycafé med ditt barn eller barnbarn! Vi träffas för att leka, sjunga, umgås, dela erfarenheter och lära känna varandra. Här hittar du våra öppettider.

Messy Church

Ett annorlunda sätt att vara kyrka. Messy Church är en mötesplats för vuxna och barn som innehåller tid för skapande, gemenskap, andakt och middag. Yngre barn behöver sällskap av vuxen vid skapande och vid middagen. Allt är kostnadsfritt. Läs mer här!

Vi tror på alla människors lika värde. Vi gör skillnad.

Bli medlem

Ungdomsgrupper

Välkommen till Gröna huset! Kom och gå som du vill. Häng i en soffa, träffa nya och gamla vänner. Det blir spel, bakning, andakt och musik blandat med samtal, film och sköna soffor.

Mötesplatser i vardagen

Gemenskap, samtal och glädje. Förgyll vardagen med att besöka någon av församlingens aktiviteter mitt på dagen. Här kan du läsa mer om Café Ansgar, Café Västerled och Handarbetscaféet i S:ta Birgitta.

Unga körer

Här hittar du information om alla barn- och ungdomskörer som finns i Västerleds församling. Välkommen att vara med och sjunga med oss!

Musikgudstjänster och konserter

Nästan varje helg och ibland även under veckorna kan du lyssna på härlig musik i församlingens tre kyrkor. Här kan du läsa uppdaterad information om församlingens musikevenemang.

Information om personuppgiftsincident

Svenska kyrkan vill informera dig om en personuppgiftsincident som skedde i samband med att kyrkan utsattes för ett cyberangrepp i november 2023. Här kan du läsa mer.