Så kan kyrkan stötta dig

Svenska kyrkan vill finnas som stöd för dig i behov av själavård, någon att tala med, i sorg och kamp. Välkommen att höra av dig!

Enskilda samtal

Alla präster och diakoner i Svenska kyrkan har tystnadsplikt. Det du säger i samtalet går inte vidare. Du når oss via församlingens telefonväxel 08-445 96 10. Samtalen är kostnadsfria.

Jourhavande präst är öppen för alla som behöver en medmänniska att prata med. När du kontaktar Jourhavande präst så får du prata med en präst från Svenska kyrkan som har har tystnadsplikt. Jourhavande präst är öppen varje dag kl 21.00–06.00. Du ringer 112 och blir kopplad.

Man behöver inte tillhöra Svenska kyrkan för att ringa. Du kan också kontakta jourhavande präst via nätet. Läs mer här!