Konfirmation

Information om konfirmation 2021-2022. Sista chansen att anmäla dig! Alla grupper är i princip fullbokade. Du kan fortfarande ändå anmäla dig för att kunna få en reservplats.

Konfirmation handlar om tro, hopp och kärlek. Precis som livet. Under konfirmandtiden får du testa dina tankar kring tro och liv utifrån en kristen grund. Som konfirmand blir du en del av en gemenskap där alla tankar får utrymme och där alla är välkomna som de är.

Här kan du läsa årets konfirmandbroschyr

Konfirmandalternativ

I Västerleds församling finns olika konfirmandalternativ. Du väljer själv den konfirmandgrupp som passar dig bäst. Hur ofta och vilka dagar just din grupp träffas är olika – en av grupperna ses en kväll varannan vecka, några träffas träffas en gång i månaden, och några under tre helger. Vi har även ett digitalt alternativ. Alla församlingens konfirmandalternativ är avgiftsfria.

Oavsett vilket alternativ du väljer kommer du träffa nya människor, prata om frågor som berör oss alla och ha väldigt kul.

Klicka på rubrikerna för att läsa mer.

GRANSNÄS – svensk idyll
Konfirmandläger på Gransnäs lägergård innehåller allt det som ett klassiskt läger ska innehålla – bad, lek, kanotpaddling, bastubad, lägerbål och massor av upptåg. Två grupper: Gransnäs 1 i juni och Gransnäs 3 i augusti.

ÖLAND – fotspår i sanden
Konfirmandlägret på Öland innebär sand, bad, naturupplevelser, eftertanke och gemenskap. Vi bor på en lägergård i fin miljö. Tre grupper: Öland 1 och Öland 2 i juni, Öland 3 i augusti.

DIGITAL – en unik lösning för dig
En möjlighet för dig som vill ta del av konfirmandundervisningen på egen hand eller tillsammans med andra. Vi hittar tillsammans ett digitalt upplägg som passar dig.

Bra att veta om konfirmation

Anmälan till konfirmation
Här kan du anmäla dig till konfirmation 2021-2022.

Konfirmeras som ung vuxen och vuxen
Det är aldrig försent att konfirmeras. För information om konfirmation för
unga vuxna (16–22 år) kontakta Jonas Gehlin, se nedan.

För information om konfirmation för vuxna kontakta Janna Bäcklund telefon 08-445 96 13 eller janna.backlund@svenskakyrkan.se