Här kan du läsa information om konfirmation 2022-2023.

Anmälan till konfirmation

Anmälan till konfirmation 2022-2023.

Konfirmation handlar om tro, hopp och kärlek. Precis som livet. Under konfirmandtiden får du testa dina tankar kring tro och liv utifrån en kristen grund. Som konfirmand blir du en del av en gemenskap där alla tankar får utrymme och där alla är välkomna som de är.

Här kan du läsa årets konfirmandbroschyr

Konfirmandalternativ

I Västerleds församling finns olika konfirmandalternativ.
Du väljer själv den konfirmandgrupp som passar dig bäst. Hur ofta och vilka dagar just din grupp träffas är olika. Några grupper träffas en gång i månaden och några under tre helger. Av församlingens fem konfirmandalternativ är tre avgiftsfria.

Oavsett vilket alternativ du väljer kommer du träffa nya människor, prata om frågor som berör oss alla och ha väldigt kul.

Klicka på rubrikerna för att läsa mer.

ÖLAND – fotspår i sanden
Konfirmandlägret på Öland innebär sand, bad, naturupplevelser, eftertanke och gemenskap. Vi bor på en lägergård i fin miljö.

ASSISI – bland helgon och oliver
Vi reser till Assisi i Italien och bor bland olivlundar och medeltida byggnader. Under resan upplever vi Italiens solsken, natur, katedraler och fantastisk mat. Två grupper: Assisi 1 i juni och Assisi 2 i juni-juli.

GRANSNÄS – svensk idyll
Konfirmandläger på Gransnäs lägergård innehåller allt det som ett klassiskt läger ska innehålla – bad, lek, kanotpaddling och lägerbål. Två grupper: Gransnäs 1 i juni och Gransnäs 2 i augusti.

UNIK KONFIRMATION – en lösning just för dig
En möjlighet för dig som vill ta del av konfirmandundervisningen på egen hand eller tillsammans med andra.

Bra att veta om konfirmation

Anmälan till konfirmation

Konfirmeras som ung vuxen och vuxen
Det är aldrig försent att konfirmeras. För information om konfirmation för
unga vuxna (16–22 år) kontakta Jonas Gehlin, se nedan.

För information om konfirmation för vuxna kontakta Janna Bäcklund telefon 08-445 96 13 eller janna.backlund@svenskakyrkan.se