Musik för unga

Ungdomskör, orgellektioner och musik i gudstjänsten. Det finns många möjligheter att musicera i kyrkan för dig som är ung och musikintresserad.

Orgellektion

Vill du lära dig att spela orgel? Det finns då möjighet att få orgellektioner av någon av församlingens organister. Kontakta Fredrik Zander så får du veta mer!

Västerleds församlings ungdomskör

Flickkör med provsjungning
Tid: Torsdag kl. 18.45–20.15. Ungefär en gång i månaden sjunger kören på en gudstjänst eller konsert.
Ålder: Årskurs 7 och uppåt.
Plats: Musikrummet vid S:ta Birgitta kyrka.
Körledare: Sara Wager
Terminsstart hösten 2019: Torsdag 29 augusti
Till anmälningsblanketten

Sing the Gospel

Kören leds av gospelprofilen Lasse Axelsson. En del kvällar blir det gästbesök av andra körledare. Terminen avslutas med en konsert.

Tid: Tisdag kl 18.15-19.45.
Plats: S:t Ansgars kyrka.
Körledare: Lasse Axelsson.

Anmäl dig här på körens hemsida!

Fredrik Zander

Carina Olofson