Bra att veta om konfirmation

anmälan

Här kan du anmäla dig till konfirmation 2021-2022. Det är först till kvarn som gäller för val av grupp, så anmäl dig så snart du har bestämt dig! Sista anmälningsdag är 9 juni. Du får skriftligt besked om vilken grupp du hamnat i. Om du inte har fått något besked före den 15 juni hör av dig till oss. Efter sista anmälningsdatum tas konfirmander in i önskad grupp i mån av plats. Anmälan öppnar 5 maj.

lägerdatum kan ändras

Datum för resor och läger kan ändras någon dag på grund av ändringar från våra samarbetspartners.

dop och konfirmation

En del av konfirmandtiden innebär att delta i gudstjänster. Därför ligger en del av träffarna i anslutning till gudstjänster. För aktuella tider för gudstjänsterna besök svenskakyrkan.se/vasterled. Hela familjen är så klart varmt välkommen till kyrkan!

gudstjänst under konfirmationstiden

En del av konfirmationstiden är att delta i gudstjänster. Därför ligger träffarna i anslutning till gudstjänsten. För aktuell information om tider för gudstjänsterna besök svenskakyrkan.se/vasterled. Hela familjen är så klart varmt välkommen till kyrkan!

kostnad

Ekonomin ska aldrig vara ett hinder för att konfirmeras. Därför är nu alla våra konfirmandalternativ avgiftsfria.

konfirmation och funktionsvariation

Du som har en funktionsvariation och är i behov av särskilt stöd är självklart
varmt välkommen till valfri grupp. Har du frågor, tveka inte att kontakta oss.

konfirmeras som vuxen

Det är aldrig försent att konfirmeras. För information om konfirmation för unga vuxna (16–22 år) kontakta Jonas Gehlin, se nedan.
För information om konfirmation för vuxna kontakta Janna Bäcklund 08-445 96 13 eller janna.backlund@svenskakyrkan.se

goda grannar

Du väljer själv i vilken församling du vill konfirmeras. Många väljer ett alternativ som finns nära där de bor och där de har sitt sammanhang. Du kan även konfirmeras i till exempel någon av grannförsamlingarna Bromma, Ekerö och Färingsö. För information om konfirmandalternativ i andra församlingar besök: svenskakyrkan.se/konfirmation