Foto: Tomoko Uji/Unsplash

Vem du än är, hur du än har det. Välkommen till oss!

På gång i Bromma församling

Prideflaggan vajar i Bromma församling

Under Prideveckan 1/8-7/8 vajar Prideflaggan i Bromma församling!

Konstverket ”17 000” – för att varje individ räknas

Från och med den 2 augusti och till och med den 7 augusti kan man ta del av konstverket ”17 000” i Bromma kyrka.

Sommarkyrka i Bromma församling

Sommarkyrkan med andakt, guidad tur och fika vid Klockargården är öppen tisdag-torsdag.

Musik i sommarkväll - torsdagar t o m 1/9

Musikaliska resor, kärlek och spirituals – torsdagskvällar kl 19.30 är det konsert med olika teman i Bromma kyrka.

Pastorsexpeditionen nås på telefon

I och med flytten till Ängbykyrkan nås vi under några veckor endast via telefon eller mail.

Konfirmation 2023

Här finns information till dig som konfirmerar dig 2023.

Sång och rörelse med barnkörerna!

Kom och sjung med oss och känn hur härligt det känns i hela kroppen.

Gillar du musik och drömmer om att sjunga?

I höst startar ungdomskören!

Andlig vägledning och meningsskapande

I höst startar en grupp där vi arbetar med andning vägledning utifrån Ignatius av Loyola.

Vi ber tillsammans för fred.

På bönewebben kan du tända ett ljus eller be en digital bön för fred.

Medlem i Svenska kyrkan

Att vara med i ett kyrkligt sammanhang betyder något för dig och Gud, men även för din församling.

Stöd från Svenska kyrkan

Behöver du någon att prata med?

Våra präster och diakoner finns här för dig! De är i tjänst och kan ta emot telefonsamtal vardagar kl. 9.00–17.00. Prästerna och diakonerna har tystnadsplikt och du hittar deras telefonnummer här. Kvällstid kan du kontakta jourhavande präst på 112.

Du behövs!

Det finns många sätt som du kan hjälpa andra medmänniskor på. I kyrkan kan det handla om att hjälpa till med kyrkfika, gruppverksamheter eller besöka ensamma människor.

Vi bygger framtidens kyrka

Tillbyggnad och renovering av Ängbykyrkan

Bromma församling arbetar med att samordna, komplettera och förstärka användningen av Ängbykyrkans lokaler och samlingsrum. Därför renoverar vi nu församlingshuset och bygger en ny träbyggnad norr om kyrkan.