Foto: Janne Höglund

Välkommen till Bromma församlings hemsida!

På gång i Bromma församling

Gudstjänst

Gudstjänsten är en viktig mötesplats mellan Gud och människa och människor emellan. Från och med den 6 juni firar Bromma församling gudstjänst i Bromma kyrka igen.

Sommarkyrkan vid Bromma kyrka

Sommarkyrkan i Klockargården har i år öppet fem dagar i veckan från och med den 3 maj. Här kan du umgås utomhus och ta en fika under träden.

Upptäck Bromma kyrka

Varannan onsdagskväll i sommar guidar kyrkoherde Torbjörn Gustavsson dig i Bromma kyrka. Den första vandringen är den 2 juni.

Musik i sommarkväll

Musik i sommarkväll är tillbaka i Bromma kyrka torsdagskvällar i sommar med start den 1 juli. Tiden är som vanligt kl 19.30, men publikantalet är begränsat till 40 personer.

Kyrksjövandring med quiz

Prästen Niklas Hegenbart har knåpat ihop ett häfte några frågor som finns att hämta i Klockargården. Tanken är att ta med sig häftet och klura på dem under en promenad kring Kyrksjön, men det går lika bra att sitta kvar och grunna med en kopp kaffe under trädkronorna. Här hittar du frågor och facit.

Promenad och prat

En mötesplats utomhus med möjlighet till samtal. På tisdagar ses vi vi utanför Famnen och tar en kort promenad på armlängds avstånd. Vi kommer att gå även i sommar!

Nytt nummer av Brommabladet

Sommarnumret är här! I Brommabladet #2 kan du bland annat läsa om Sommarkyrkan, drop-in vigseln i augusti och Musik i sommarkväll. Om du inte har fått det hem i brevlådan kan du hämta ett exemplar vid Klockargården bakom Bromma kyrka. Trevlig läsning!

Konfirmation 2022

Nu är det din tur! I höst startar konfirmandgrupperna för dig som är född 2007 eller som till hösten börjar i årskurs åtta. Här kan du se dina konfirmationsalternativ.

Kalender (predikotur) Bromma församling

Medlem i Svenska kyrkan

Att vara med i ett kyrkligt sammanhang betyder något för dig och Gud, men även för din församling.

Stöd från Svenska kyrkan

Vi bygger framtidens kyrka