Bromma församling Besöksadress: Stopvägen 120, 16836 Bromma Postadress: BOX 45, 16126 BROMMA Telefon: +46(8)56435500 E-post till Bromma församling

Bromma församling bjuder in till konserter, mässor, julkrubbor och mycket mer för att tillsammans fira julen. Mer om det kan du läsa här.

Julen i Bromma församling

Just nu söker vi en Verksamhetschef för barn, ungdoms och familjeverksamheten i Bromma församling. Vi ser fram emot din ansökan!

Lediga tjänster

Under nästa år firar vi att Bromma kyrka funnits i minst 850 år och inleder jubileumsåret med en festgudstjänst den 14 januari. Jubileet kommer att uppmärksammas med en rad olika aktiviteter som speglar kyrkans långa och betydelsefulla historia. Vi ger också ut en jubileumsbok.

Bromma kyrka 850 år

Har du blivit utsatt för sexuella övergrepp eller trakasserier? Har debatten kring #metoo rört upp smärtsamma minnen? Boka ett enskilt samtal med en präst eller diakon.

#metoo