Foto: Janne Höglund

Välkommen till Bromma församlings hemsida!

På gång i Bromma församling

På grund av den ökade smittspridningen firar vi för närvarande i inte gudstjänst i Bromma församling. Istället finns det möjlighet till ljuständning och en stund i stillhet i kyrkan. Här hittar du öppettiderna.

Öppen kyrka

Andrum är en plats för eftertanke och stillhet – en möjlighet att hämta andan. Famnenkyrkan är öppen för dig på onsdagar kl. 17.00–19.00. Välkommen!

Andrum

En mötesplats utomhus med möjlighet till samtal. På tisdagar ses vi vi utanför Famnen och tar en kort promenad  på armlängds avstånd. Vi ses väl?

Promenad och prat

En mötesplats utomhus med möjlighet till samtal. På tisdagar ses vi vi utanför Famnen och tar en kort promenad på armlängds avstånd. Vi ses väl?

Följ med Bromma församling på en fastevandring. Nu har vi summerat första veckans vandrande och vi har redan hunnit en bra bit mot vårt mål!

Se vi går upp till Jerusalem

Känner du oro eller sorg men är osäker på var eller till vem du ska vända dig? Nu kan du ringa 08 -564 355 76 tisdagar och fredagar kl. 10.00–12.00 för att boka tid för samtal. Samtalet äger sen rum i en form som passar dig. Samtalslinjen öppnar vecka 5 (tisdag 2/2).

Särskild linje för samtalsbokning

På grund av den höga smittspridningen i samhället firar vi för närvarande inte gudstjänst i våra kyrkor. Här finns några tips på hur du kan fira en enkel gudstjänst i hemmet, hur du kan be, hålla en andakt eller ha kyrka hemma med barnen.

Fira andakt eller gudstjänst hemma

Bromma kyrkas nya orgel är i bruk! Vill du höra hur den låter kan du titta och lyssna på en film från besiktningen eller bege dig till Bromma kyrka på söndag.

Bromma kyrkas nya orgel

Sjukhuskyrkan Sahlgrenska. Diakon Elisabeth Svenning Johnsson i arbete.

Bromma församling söker diakon (100 %)

Vill du påverka framtidens kyrka? Välkommen till en ny plats med nya möjligheter! Som diakon i Bromma församling får du ett varierat arbete i möten med alla åldersgrupper. Du kommer att få arbeta processinriktat med möjlighet att bygga och utveckla församlingens verksamhet.

Under 2021 delas Bromma kyrkas jubileumsbok ut till alla som döps och vigs i Bromma församlings kyrkor och till alla konfirmander i församlingen.

Nu får du jubileumsboken vid dop, konfirmation och vigsel

Kalender (predikotur) Bromma församling

Medlem i Svenska kyrkan

Att vara med i ett kyrkligt sammanhang betyder något för dig och Gud, men även för din församling.

Stöd från Svenska kyrkan

Vi bygger framtidens kyrka