Foto: Janne Höglund

Välkommen till Bromma församlings hemsida!

På gång i Bromma församling

Bryt vardagens mönster, träffa människor du kanske inte skulle möta i vanliga livet och aktivera kropp och själ. Här hittar du våra pilgrimsvandringar, information om sommarens pilgrimsresa och några tips för dig som vill vandra på egen hand.

Pilgrimsvandra med Bromma församling

Sommarkyrkan i Klockargården öppnar igen den 3 maj och har i år öppet fem dagar i veckan. Här kan du umgås utomhus och ta en fika under träden.

Sommarkyrkan vid Bromma kyrka

På grund av den ökade smittspridningen firar vi för närvarande i inte gudstjänst i Bromma församling. Istället finns det möjlighet till ljuständning och en stund i stillhet i kyrkan. Här hittar du öppettiderna.

Öppen kyrka

Andrum är en plats för eftertanke och stillhet – en möjlighet att hämta andan. Famnenkyrkan är öppen för dig på onsdagar kl. 17.00–19.00. Välkommen!

Andrum

Välkommen att promenera i lätt tempo tillsammans med andra nyblivna föräldrar! Vi startar barnvagnspromenaderna den 15 mars vid Kvarterskyrkan Mariehäll.

Barnvagnspromenad

En mötesplats utomhus med möjlighet till samtal. På tisdagar ses vi vi utanför Famnen och tar en kort promenad  på armlängds avstånd. Vi ses väl?

Promenad och prat

En mötesplats utomhus med möjlighet till samtal. På tisdagar ses vi vi utanför Famnen och tar en kort promenad på armlängds avstånd. Vi ses väl?

Känner du oro eller sorg men är osäker på var eller till vem du ska vända dig? Nu kan du ringa 08 -564 355 76 tisdagar och fredagar kl. 10.00–12.00 för att boka tid för samtal. Samtalet äger sen rum i en form som passar dig. Samtalslinjen öppnar vecka 5 (tisdag 2/2).

Särskild linje för samtalsbokning

På grund av den höga smittspridningen i samhället firar vi för närvarande inte gudstjänst i våra kyrkor. Här finns några tips på hur du kan fira en enkel gudstjänst i hemmet, hur du kan be, hålla en andakt eller ha kyrka hemma med barnen.

Fira andakt eller gudstjänst hemma

Nu är det din tur! I höst startar konfirmandgrupperna för dig som är född 2007 eller som till hösten börjar i årskurs åtta. Här kan du se dina konfirmationsalternativ.

Konfirmation 2022

Kalender (predikotur) Bromma församling

Medlem i Svenska kyrkan

Att vara med i ett kyrkligt sammanhang betyder något för dig och Gud, men även för din församling.

Stöd från Svenska kyrkan

Vi bygger framtidens kyrka