Bromma församling Besöksadress: Stopvägen 120, 16836 Bromma Postadress: BOX 45, 16126 BROMMA Telefon: +46(8)56435500 E-post till Bromma församling Webbplats

Kom till oss och fyll på, ge dig själv en dag i tystnad och stillhet. Lördag 8 oktober kl 10.00 till 16.00 i Famnen. Anmäl senast 29 september.

Retreat i tacksägelsetid

Det ska vara enkelt och festligt att döpa sig eller sitt barn. Lördag 1 oktober mellan 9.00-15.00 inbjuder vi till drop-in dop i Ängbykyrkan.

Drop-in dop

Lis Engblom ställer ut ikoner i Famnen. Vernissage 6 oktober kl 18.00 med konstandakt, musik och tilltugg.

Ikonutställning

Konfirmationstiden är ett spännande år. Genom alla aktiviteter, lektioner, andakter, gudstjänster och lekar, i möten med ledare och nya vänner, får du en upplevelse av vad tro är. Som konfirmand rustas du för livet! Ansök nu!

Konfirmation

Bromma församling har många olika aktiviteter för alla åldrar

Bromma församling har många olika aktiviteter för alla åldrar

Bromma församling är en kyrka i nutid.
Vi har ett uppdrag och vi har en vision.

Bromma församling är en kyrka i nutid. Vi har ett uppdrag och vi har en vision.

Gudstjänsten är en viktig mötesplats mellan Gud och människa och människor emellan. Den möjliggör för gemenskap och att vara en källa till inspiration där vi får lära oss något om Guds storhet genom oss själva och genom vår nästa.

Gudstjänst

Diakoni - kyrkans sociala arbete

Så kan kyrkan stötta dig

Diakoni - kyrkans sociala arbete