Foto: Janne Höglund

Välkommen till Bromma församlings hemsida!

På gång i Bromma församling

Störst av allt är kärleken

Under Stockholm Pride den 2–8 augusti vajar prideflaggan i Bromma församling! Vi vill den här veckan uppmärksamma lite extra att all kärlek är kärlek. Här kan du läsa mer och hittar dessutom årets program för Kyrkorna på Pride.

Fira kärleken i Bromma kyrka

Under Stockholm Pride 2–8 augusti sätter vi fokus på kärleken med Öppen kyrka, konst och drop-in-vigsel i Bromma kyrka. Dessutom har Sommarkyrkan öppet som vanligt hela veckan.

Sommarkyrkan vid Bromma kyrka

Sommarkyrkan i Klockargården har i år öppet fem dagar i veckan från och med den 3 maj. Här kan du umgås utomhus och ta en fika under träden.

Gudstjänst

Gudstjänsten är en viktig mötesplats mellan Gud och människa och människor emellan. Bromma församling gudstjänst i Bromma kyrka varje söndag klockan 11.00.

Musik i sommarkväll

Musik i sommarkväll är tillbaka i Bromma kyrka torsdagskvällar i sommar med start den 1 juli. Tiden är som vanligt kl 19.30, men publikantalet är begränsat till 50 personer.

Upptäck Bromma kyrka

Varannan onsdagskväll i sommar guidar kyrkoherde Torbjörn Gustavsson dig i Bromma kyrka. Den första vandringen är den 2 juni.

Kyrksjövandring med quiz

Prästen Niklas Hegenbart har knåpat ihop ett häfte några frågor som finns att hämta i Klockargården. Tanken är att ta med sig häftet och klura på dem under en promenad kring Kyrksjön, men det går lika bra att sitta kvar och grunna med en kopp kaffe under trädkronorna. Här hittar du frågor och facit.

Blomma mot himmel

Helgretreat på Ekerö

Ge dig själv en helg med tid för vila och eftertanke. Vi åker till Marielund på Ekerö för en helgretreat den 26–29 augusti. Anmäl dig senast den 5 augusti.

Promenad och prat

En mötesplats utomhus med möjlighet till samtal. På tisdagar ses vi vi utanför Famnen och tar en kort promenad på armlängds avstånd. Vi går även i sommar!

ABC ... om kristen tro

Är du intresserad och vill veta mer om grunderna i kristen tro? I höst har du möjlighet att gå en kurs om detta. Kursen startar i september, men anmäl dig redan nu!

Bromma Bliss

Bromma Bliss har körstart den tisdagen den 17 aug kl.18-19.30 utanför Klockargården. Regnar det går vi in och sjunger i kyrkan. Har du inte varit med tidigare? Varmt välkommen att prova på!

Kyrkoval

Den 19 september är det dags att rösta i kyrkovalet. Då får alla som är medlemmar och 16 år eller äldre rösta. I kyrkovalet väljer du de personer som ska få förtroendet att styra Svenska kyrkan de kommande fyra åren.

Kalender (predikotur) Bromma församling

Medlem i Svenska kyrkan

Att vara med i ett kyrkligt sammanhang betyder något för dig och Gud, men även för din församling.

Stöd från Svenska kyrkan

Vi bygger framtidens kyrka