Välkommen till Bromma församlings hemsida!

Sommarverksamhet

Vi firar gudstjänst i Bromma kyrka igen. Den traditionsenliga sommarmusiken i Bromma kyrka genomförs också, men i mindre skala än vanligt.

Gudstjänster och Musik i sommarkväll

Sommaren vid Bromma kyrka bjuder på guidningar, andakter och sommarkyrkan i Klockargården måndag–torsdag varje vecka.

Sommar i Bromma kyrka

Har du hört att du inte kan sjunga? Nonsens – alla kan sjunga! Nu kan du dessutom delta i kören Bliss var du än befinner dig eftersom vi är en digital kör. Första träffen blir utomhus - tisdag den 18 augusti vid Klockargården bakom Bromma kyrka. Mellan träffarna övar vi med en app och framöver hoppas vi kunna sjunga tillsammans på plats i Ängbykyrkan.

Bromma Bliss

Musik i sommarkväll är tillbaka i Bromma kyrka varje torsdag den 25 juni till den 27 augusti. Tiden är som vanligt kl 19.30. Notera att antalet platser i kyrkan begränsat. Vi följer myndigheternas restriktioner vilket för närvarande innebär en publik på 40 personer.

Musik i sommarkväll

I dessa tider när vi har svårt att träffas finns en möjlighet att ses utomhus. Vi ses varje tisdag på armlängds avstånd och tar en kort promenad med möjlighet till samtal. Vi går oavsett väder, ingen anmälan. Välkommen!

Promenad och prat

Bryt vardagens mönster, träffa människor du kanske inte skulle möta i vanliga livet och aktivera kropp och själ. Här hittar du både aktuella pilgrimsvandringar och några för sig som vill vandra på egen hand.

Pilgrimsvandra med Bromma församling

Kalender Bromma församling

Stöd från Svenska kyrkan

Medlem i Svenska kyrkan

Att vara med i ett kyrkligt sammanhang betyder något för dig och Gud, men även för din församling.

Vi bygger framtidens kyrka