Bromma församling Besöksadress: Stopvägen 120, 16836 Bromma Postadress: BOX 45, 16126 BROMMA Telefon: +46(8)56435500 E-post till Bromma församling Webbplats

Välkommen till Bromma församlings hemsida

Med anledning av Ekots granskning av resor i Svenska kyrkan vill vi ge en kort bakgrund till de resor vi har anordnat i Bromma församling.

Med anledning av Ekots granskning

Många av våra verksamheter har sommarlov men mycket annat händer i församlingen under sommaren!

Det händer i sommar

Bromma församling har många olika aktiviteter för alla åldrar

Bromma församling har många olika aktiviteter för alla åldrar

Bromma församling är en kyrka i nutid.
Vi har ett uppdrag och vi har en vision.

Bromma församling är en kyrka i nutid. Vi har ett uppdrag och vi har en vision.

Gudstjänsten är en viktig mötesplats mellan Gud och människa och människor emellan. Den möjliggör för gemenskap och att vara en källa till inspiration där vi får lära oss något om Guds storhet genom oss själva och genom vår nästa.

Gudstjänst

Diakoni- kyrkans sociala arbete

Så kan kyrkan stötta dig

Diakoni- kyrkans sociala arbete