Hantering av personuppgifter

För oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. I vår integritetspolicy kan du läsa mer om hur vi arbetar för att skydda den information du anförtror oss med i linje med de lagar och regler som finns för att skydda din integritet.

Dataskyddsombud

Bromma församlings dataskyddsombud heter Monika Wendleby och har telefonnummer 070-399 46 25 och e-postadress monika.wendleby@passacon.se

Dataskyddsförordningen – GDPR

Den 25 maj 2018 trädde den nya Dataskyddsförordningen, även kallad GDPR, i kraft. Den gäller i hela EU och syftar till att stärka skyddet för den enskilda individen. Vill du läsa mer om Dataskyddsförordningen kan du besöka Datainspektionens hemsida.