Bli medlem

Att vara med i ett kyrkligt sammanhang betyder något för dig och Gud, men även för din församling.

Du får vara med i en idéburen organisation som, mer än något annat, grundlagt de värderingar som vi idag ser som självklara i vårt land. Svenska kyrkan vill förmedla en känsla av öppenhet, närvaro och hopp.

Huvudvägen in i kyrkan är dopet. Den som en gång blivit döpt behöver aldrig döpas på nytt! Man kan även anmäla sig som kyrkotillhörig på väg till dopet. Församlingen erbjuder samtal och information till alla som vill vara med i vår öppna gemenskap.

Om du vill bli medlem kan du hämta medlemsansökan här eller fylla i formuläret nedanför.

Skicka in din ifyllda ansökan till:

161 26 Bromma

Glöm inte att skriva under.

Varmt välkommen som medlem i Bromma församling!

Dina uppgifter

Var vänlig markera de svar som är aktuella