Svenska kyrkan i Sundbyberg

Svenska kyrkan i Sundbyberg

Få möjlighet att fira gudstjänst och växa tillsammans med din kyrka! Vi möts på öppna förskolan, kyrkträffen, veckomässan, konserter, ungdomsgruppen eller på någon annan aktivitet som passar dig.

Välkommen till Sundbybergs kyrka söndag den 21 januari kl 13-15.

Drop-in-dop och vigsel

Blev dopet aldrig av eller vill ni gifta er utan månader av planering? Kom som du är med eller utan gäster. Välkommen till Sundbybergs kyrka söndag den 21 januari kl 13-15.

Alla-kan-sjunga-kören: Tusen röster

Sjunger du i duschen, i bilen eller när du städar? Har du funderat på att börja sjunga i kör men inte vågat ta steget? 16 januari startar alla-kan-sjunga-kören Tusen röster. Vi ses varje tisdag kl 18.30 i Sundbybergs kyrka. Kören kräver inga förkunskaper och är kostnadsfri.

Välkommen till vårens första aftonsång 28 januari kl 18.00 i Sundbybergs kyrka.

Aftonsång

Välkommen till vårens första aftonsång 28 januari kl 18.00 i Sundbybergs kyrka.

Från och med 1 februari 2018 blir Svenska kyrkan i Sundbyberg kontantfri. Istället kan gåvor och kollekt ges via Swish, kortbetalning eller inbetalningskort.

Svenska kyrkan i Sundbyberg blir kontantfri

Välkommen tillbaka till öppna förskolorna Krubban och Lammet! Nu har Lammet bytt öppettider på onsdagarna till 13-15.30.

Öppna förskolan startar 16 januari

Funderar du på dop? Vi erbjuder dop både för barn och vuxna i  Duvbo kyrka på lördagar och i Sundbybergs kyrka lördagar, söndagar och onsdagar.

Dop

Funderar du på dop? Vi erbjuder dop både för barn och vuxna i Duvbo kyrka på lördagar och i Sundbybergs kyrka lördagar, söndagar och onsdagar.

Kommer kriget till Sverige? Varför finns det olika religioner? Blir jag lycklig om jag blir smal? Du är inte ensam att fundera över livet. Varje år väljer omkring 30 000 tonåringar att konfirmeras i Svenska kyrkan. Konfirmation handlar om Gud, livet och det du tycker är viktigt.

Konfirmation

Bröllop är fest! Ett minne för livet. Att gifta sig borgerligt eller kyrkligt ger samma legitimitet, men i kyrkan ber vi också om Guds välsignelse över äktenskapet.

Vigsel

När döden kommer nära är det ofta många frågor som behöver svar. Det är viktigt att ta farväl, särskilt vid livets slutliga avsked. Ibland kan sorgen kännas allt för tung att bära på egen hand. Präster och diakoner är vana att möta människor i svåra situationer och de har tystnadsplikt.

Begravning