Svenska kyrkan i Sundbyberg

Få möjlighet att fira gudstjänst och växa tillsammans med din kyrka! Vi möts på öppna förskolan, kyrkträffen, veckomässan, konserter, ungdomsgruppen eller på någon annan aktivitet som passar dig.

Med anledning av skjutningen i Hallonbergen
12 november

En diakon och en pedagog från Svenska kyrkan i Sundbyberg kommer att finnas i Hallonbergens centrum under eftermiddagen 13 november tillsammans med våra vänner i Goda grannar och stadens fältassistenter.

Sundbybergs kyrka är tisdag 13 november öppen fram till kl. 20 för den som vill komma in och tända ljus och sitta ned en stund.
Från 18:30 pågår körövning i kyrkan.