Frostigt gräs en vinterkväll. Fönstren till stugorna i bakgrunden lyser.
Foto: Albin Hillert /Ikon

Svenska kyrkan i Sundbyberg

Vi firar gudstjänst och har konserter och håller oss till Regeringens nya föreskrifter: Vi samlas numera högst 50 personer i våra kyrkor och på så sätt kan vi skydda varandra från smitta genom att hålla avstånd. I Lötsjökapellet finns det plats för 20 personer. Välkommen!

restriktioner 12 januari 2022

RESTRIKTIONER med anledning av pågående corona-pandemi.

För att vi alla ska hålla oss friska behöver vi hjälpas åt: hålla avstånd, vaccinera oss och hålla oss hemma om vi är sjuka.

Regeringen har beslutat om nya begränsningar för hur många som får samlas till gudstjänster, konserter och andra offentliga sammanhang.

Du som deltar i gruppverksamhet får information från verksamhetsansvariga om hur det påverkar era träffar.

För gudstjänster och konserter i kyrkorna och kapellet gäller i Svenska kyrkan i Sundbyberg från 12 januari 2022:

• Sundbybergs och Duvbo kyrkor högst 50 deltagare.
  • Lötsjökapellet högst 20 deltagare.

Vid större konserter och vid dop, vigslar och begravningar då anhöriga önskat det, kommer vi att kontrollera vaccinationsbevis och legitimation på dem som fyllt 18 år, under de förutsättningarna kan följande maximalt antal personer delta:

• Sundbybergs kyrka högst 80 deltagare, samt 20 i församlingssalen
  • Duvbo kyrka högst 50 deltagare, samt 15 i församlingssalen
  • Lötsjökapellet fortfarande högst 20 deltagare

Alla ska hålla avståndet genom att:

• Deltagarna ska sitta i sällskap på 1-8 personer och hålla minst 1 meters avstånd till nästa person eller sällskap, varannan bänk är avstängd.
  • Det är inte tillåtet att stå i grupp inne i lokalen.
  • Håll minst 1 meters avstånd till andra sällskap och till personalen under gudstjänsten eller konserten.

För privata tillställningar som dopkaffe, minnesstund eller möten i vår samlingssalar gäller att högst 20 personer får delta.

Kontakta oss gärna om du har frågor

sundbybergs.forsamling@svenskakyrkan.se

Aktuellt i Sundbybergs församling

Digital hälsning

Här når du de senaste digitala utsändningarna från Sundbybergs församling. Som exempelvis julaftons andakt med ungdomsgruppen eller kyrkoherdens julhälsning.

Ett anteckningsblock och en penna på ett bord.

Få hjälp med ditt CV

Du som är arbetssökande kan nu få hjälp av Magnus Ahlqvist, diakon, att hitta rätt formuleringar och rätt struktur på ditt CV. Välkommen att boka dina 45 minuter i Hallonbergens bibliotek på torsdagar 14.30-15.15, 15.15-16.00 (start 25/11-2021). Öka dina chanser att rätt arbetsgivare ska få upp ögonen för just dig! Hör av dig till Magnus på E-post: magnus.ahlqvist@svenskakyrkan.se

För yttre och inre miljö

Med omsorg om själen

Barn och familjer i Sundbybergs församling

Goda grannar i Sundbyberg

Ett anteckningsblock och en penna på ett bord.

Få hjälp med ditt CV

Illustrativ bild för digitalt språkcafe i Sundbyberg

Digitalt Språkcafé

Kan du lite svenska, men vill lära dig mer?

Power Sisters

Gratis träning för tjejer!

Ge och få stöd

Panoramabilder