Svenska kyrkan i Sundbyberg

Välkommen till oss! Här finner du glädje, gemenskap, ro och stöd genom gudstjänster, musik och våra övriga verksamheter.

Sommarmusiken digitalt

Några av sommarmusikkonserterna finns här på hemsidan. Här är första konserten Klarinett och blomsterbukett. För att se alla digitala sommarmusikkonserter och få tillgång till konsertprogrammen, gå till Sommarmusik i Sundbybergs kyrka.

Följ gudstjänster digitalt och i sociala medier

Många församlingar i Stockholms stift sänder gudstjänster via sina webbplatser eller via sociala medier. Följ dem eller SR:s och SvT:s gudstjänster via länkar här

Vi finns här för dig – kontakta oss

Boka en friskluftspromenad

Vill du ha sällskap på en promenad i friska luften? Behöver du någon att prata med? Hör av dig till oss så gör vi gärna sällskap. Telefon: 08-635 33 50

write your self

Trauma och sår - exempelvis sorg, skilsmässa, utanförskap - bryter sönder oss som individer och våra relationer. Det förändrar livet fullständigt för den som drabbas. Efteråt behöver livet byggas upp på nytt och jaget återskapas. Genom skrivande kan detta återskapande börja.
Är du intresserad av att lära dig skriva - som verktyg och läkande process - kontakta
Anna Johansson Blomberg, präst och vägledare på Write Your Self
anna.johansson.blomberg@svenskakyrkan.se
Läs mer om metoden på writeyourself.com