Svenska kyrkan i Sundbyberg

Sång och musik

Svenska kyrkan i Sundbyberg erbjuder ett rikt musikliv för alla åldrar. Musiken utgör en stor del av kyrkans förrättningar och församlingens musiker tjänstgör vid gudstjänster, begravningsgudstjänster, dop och konserter.

Församlingens musiker

Marcus Edgar
organist och körledare
08-635 33 87  | marcus.edgar@svenskakyrkan.se

Fredrik Ewaldsson
organist och körledare
08-635 33 76 | fredrik.ewaldsson@svenskakyrkan.se

Astrid Burgmann Wennerholm
kantor och körledare
08-635 33 82 | astrid.burgmann@svenskakyrkan.se

Fri Musikundervisning i orgel

Församlingen erbjuder ett mycket begränsat antal timmar för så kallad fri musikundervisning på kyrkans orgel, vilken är ämnad att främst sörja för återväxten inom kyrkomusikeryrket. För detta ställs en del krav, bland annat tidigare pianoundervisning - vi kan tyvärr inte ta emot pianonybörjare. Vidare krävs en uttalad vilja att framöver kunna fungera som kyrkomusiker. Information lämnas av Fredrik Ewaldsson.