Svenska kyrkan i Sundbyberg Besöksadress: Prästgårdsgatan 11, 17232 SUNDBYBERG Postadress: BOX 1170, 17224 SUNDBYBERG Telefon:+46(8)6353350 E-post till Svenska kyrkan i Sundbyberg

Alla-kan-sjunga-kören: Tusen röster

Sjunger du i duschen, i bilen eller när du städar? Har du funderat på att börja sjunga i kör men inte vågat ta steget? Vi ses varje tisdag kl 18.30 i Sundbybergs kyrka. Kören kräver inga förkunskaper och är kostnadsfri. Välkommen!

Tusen röster
Alla-kan-sjunga-kör som ger dig rösträtt! Vi sjunger allt från psalmer och visor till pop och gospel. Du behöver ingen sångvana eller notkunskap. Tillsammans skapar vi sångglädje och övar oss i att våga mer, grundläggande sångteknik och gehör. Kom varje vecka eller när du har möjlighet. Vi sjunger många låtar du hört förut: pop, rock, radiohits, svenska klassiker och mycket mer.
Välkommen på tisdagar kl 18.30 i Sundbybergs kyrka.

Kontakt: Astrid Burgmann Wennerholm
astrid.burgmann@svenskakyrkan.se