Svenska kyrkan i Sundbyberg Besöksadress: Prästgårdsgatan 11, 17232 SUNDBYBERG Postadress: BOX 1170, 17224 SUNDBYBERG Telefon:+46(8)6353350 E-post till Svenska kyrkan i Sundbyberg

Alla-kan-sjunga-kören: Tusen röster

Sjunger du i duschen, i bilen eller när du städar? Har du funderat på att börja sjunga i kör men inte vågat ta steget? Vi ses varje tisdag kl 18.30 i Sundbybergs kyrka. Kören kräver inga förkunskaper och är kostnadsfri.

Sjunger du i duschen, i bilen eller när du städar?
Har du funderat på att börja sjunga i kör men inte vågat ta steget?

Alla-kan-kan-sjunga-kören ses varje tisdag kl 18.30 i Sundbybergs kyrka.

Du behöver inga tidigare kunskaper i att sjunga, bara viljan att lära dig mer. Tillsammans övar vi oss i att våga mer, grundläggande sångteknik och gehör. Kom varje vecka eller när du har möjlighet. Vi sjunger många låtar du hört förut: pop, rock, radiohits, svenska klassiker och mycket mer.

Nu har vi kört igång vårteminen 2019. Kom och var med!
Välkommen!

Körledare: Astrid Burgmann.
Kören Tusen röster är avgiftsfri.