Några mammor sitter i en ring på golvet med sina bebisar. En bebis tittar nyfiket på ett levande ljus som står i mitten.

Barn och familj

Här hittar du information om höstens föräldrabarngrupper, småbarnsgudstjänster och fredagsmys. Här finns också inspelade sångstunder, så du kan sjunga hemifrån tillsammans med oss!

Föräldrabarngrupper med anmälan

Under terminstid träffas vi i Föräldrabarngrupperna!

Middag mitt i veckan

För dig som passerat föräldraledighetens daglediga dagar men vill delta i sångstund och andakt under trivsamma former med avslutande middag.

En liten flicka sitter på golvet med en leksak i handen framför en vuxen.

Fredagsmys i Ursvik

Välkomna att fira Fredagsmys på Krubban i Ursvik!

Småbarnsgudstjänster

Några fredagar per termin är det småbarnsgudstjänst i Sundbybergs kyrka. Ta med era små krabater och kom fira med oss.

Sångstund från Lammets trädgård

Sångstund från Sagorummet

Påskvandring i Duvbo kyrka

Varje år bjuder vi in skolklasser till Påskvandring i Duvbo kyrka där de får följa i Jesu fotspår under den första kristna påsken i Jerusalem år 33. I år blev det en film på 20 minuter där vi med en guide får möta värdshusvärden som ordnade med påskmåltiden, soldaten i Getsemane trädgård, Pontius Pilatus i hans palats, och Jesus mor Maria vid korset och Salome vid den tomma graven.

Häng med till Jerusalem…..