Swisha oss en gåva

Vi vill att det ska vara enkelt för dig som vill och har möjlighet att ge en gåva. Du kan ge en gåva digitalt, via appen Swish.

För att kunna swisha behöver du ladda ner appen och beställa Mobilt BankID från din bank. Läs mer om hur man gör för att skaffa Swish på www.getswish.seeller kontakta din bank.

När du vill swisha oss

Ange något av Swish-numren nedan och välj den summa du vill skänka.

Fonden för hjälpbehövande
Swish-nummer: 123 33 96 322

Act Svenska kyrkan
Swish-nummer: 123 17 21 943

Söndagens kollekt
Swish-nummer: 123 60 25 688
Här kan du läsa mer om kollekterna för 2022

Fonden för hjälpbehövande

Livet kan ibland vara extra svårt och ekonomin bräcklig. Genom församlingens Fond för hjälpbehövande kan människor i Sundbyberg i ekonomiska svårigheter få tillfällig hjälp med till exempel matinköp, vinterkläder till barnen eller livsnödvändig medicin. Diakonerna förmedlar bidrag efter samtal.

Frivillig gåva under år 2022

All mat och fika i våra kyrkor och verksamheter är avgiftsfri. Du som vill och har möjlighet är välkommen att lämna en frivillig gåva.

Under 2022 går alla frivilliga gåvor som inte är kollekt till Act Svenska kyrkans projekt för gatubarn på Filippinerna.

Kollekt

Varje söndag tar vi upp kollekt i gudstjänsten. En gåva till ett särskilt ändamål. Se vart pengarna går 2022.

Kontantfri kyrka

Svenska kyrkan i Sundbyberg är helt kontantfri. Från och med 1 februari 2018 går det inte längre att ge sina gåvor med kontanter. Istället finns möjlighet att ge gåvor via Swish, kortbetalning eller inbetalningskort.