Askgravplats

Askgravplatsen är till skillnad från minneslunden inte anonym. Detta gravskick förenar den vanliga urngravplatsen med minneslundens skötselfrihet.

Askgravsplatsen är ett mer personligt alternativ där du som anhörig får delta vid gravsättning och har en egen grav att besöka.

Gravskötsel ingår om man väljer detta gravskick. Graven får endast smyckas med snittblommor i vas och gravljus i plast med lock.

Varje grav har plats för två askor.

Begravningsverksamheten ordnar med enhetlig gravsten, namnplatta, askpåse och gravskötsel i 25 år. För detta tas en engångsavgift ut.