Meny

Konfirmation

Kommer kriget till Sverige? Varför finns det olika religioner? Blir jag lycklig om jag blir smal? Du är inte ensam att fundera över livet. Varje år väljer omkring 30 000 tonåringar att konfirmeras i Svenska kyrkan. Läs mer och anmäl dig på www.konfasundbyberg.se

Vill du hänga med?

Det viktigaste med konfirmationen är du, vad du vill och vilka frågor du har. Dina tankar och frågor blir en viktig del av din konfirmationstid. Alla blir respekterade för sina åsikter och sina tankar.

Läs mer på www.konfasundbyberg.se

Du måste inte tro på Gud för att anmäla dig till en konfirmandgrupp. Det enda som behövs för att bli konfirmand är att du är född 2004 eller tidigare. Under konfirmationen får du möjlighet att träffa nya vänner och upptäcka nya sidor hos dig själv och andra.

Vi gör värderingsövningar kring människovärde och rätt och fel, vi diskuterar, leker och åker på läger. Konfirmandgrupperna har gemensamma träffar och en gemensam temadag kring globala frågor. Under konfirmandtiden lär du känna massor av nya vänner. Det finns två konfirmationsalternativ att välja mellan: äventyr och demokrati. Båda alternativen är avgiftsfria.

Anmälan

Här kan du fylla i anmälningsformuläret. När vi tagit emot din anmälan får du en bekräftelse via mail.

Du kan även kontakta Elisabeth Hjertman Pååg för att skicka din anmälan eller ställa frågor.

Kontaktperson
Elisabeth Hjertman Pååg, församlingspedagog
Mail: elisabeth.hjertman.paag@svenskakyrkan.se
08-635 34 37

 

Vi erbjuder även vuxenkonfirmation för alla över 18 år.
Kontaktperson
Elsa Moraeus, präst
08-635 33 56 | e-post