Boka doptid

Gör en bokningsförfrågan här på sidan eller kontakta oss för att boka tid för dop.

Bokningsförfrågan

Du kan hitta och göra din bokningsförfrågan om doptid direkt här på hemsidan. Efter genomförd bokningsförfrågan får du en bokningsbekräftelse via mail. Observera att din bokning inte är genomförd förrän du fått en bokningsbekräftelse från oss.

Till formuläret

Sök i kalendern du kommer till när du klickar på länken nedan och välj ett grönmarkerat datum i den. När du valt datum ser du vilken kyrka och vilka tider som är tillgängliga. Följ sedan anvisningarna och fyll i alla uppgifter i formuläret.

Om du vill låna församlingssalen för dopkaffe skriver du det i fritextfältet ”Önskemål”. Det är bara möjligt att låna församlingssalen i samma kyrka som dopet i samband med dagens sista doptid, som oftast är kl 15.00 (tiden där det står "Doptid för dig som vill låna församlingssalen").

Om dopet är i Sundbybergs kyrka går det bra att, oavsett doptid, låna församlingssalen i Duvbo kyrka eller vår lokal på Stallgatan i Stora Ursvik.

Om dopet är i Duvbo kyrka går det bra att, oavsett doptid, låna lokalen i Stora Ursvik.

Du disponerar lokalen kostnadsfritt i tre timmar efter dopet.

Bokning av dop för unga och vuxna

Vi välkomnar alla dopkandidater, såväl barn, unga som vuxna. Formuläret ovan avser bokningsförfrågan om dop för barn. Vill du döpas som ung eller vuxen kontaktar du Görel Jonsson på
08-635 33 59 | e-post