Boka doptid

Sök lediga doptider och gör din bokningsförfrågan direkt här på hemsidan eller kontakta oss för att boka tid för dop.

Information med anledning av Dataskyddsförordningen
När du bokar ett dop godkänner du att vi behandlar era uppgifter för att fullgöra/uppfylla relevanta åtaganden mellan oss, som exempelvis att skicka ut information och bjuda in till verksamheter. De uppgifter som behandlas är namn, personnummer, adress, e-postadress och ev telefonnummer. Den rättsliga grunden för denna behandling är intresseavvägning. Efter dopet gallras uppgifterna.

Här kan du läsa mer om hur Svenska kyrkan behandlar dina personuppgifter

Bokningsförfrågan

Sök lediga doptider och gör din bokningsförfrågan direkt här på hemsidan! När du skickat förfrågan får du direkt ett tack för din förfrågan via e-post. Du kommer sedan att få en bokningsbekräftelse via e-post inom de närmaste dagarna. Observera att din bokning inte är genomförd förrän du fått en bokningsbekräftelse från oss.

Gör så här:

Sök i kalendern nedan och välj ett grönmarkerat datum i den. När du valt datum ser du vilken kyrka och vilka tider som är tillgängliga. Fyll sedan i alla uppgifter i fälten (rödmarkerade fält är obligatoriska).

Det går bara att låna lokalen i samma kyrka som dopet i samband med dagens sista doptid, som oftast är kl 15.00 (tiden där det står "Doptid för dig som vill låna församlingssalen"). Om du vill ha information om vilka andra dopkaffelokaler som finns tillgängliga väljer du "Ja" i drop-downlistan, så hör vi av oss med information om vilka lokaler som är lediga.

Om dopet är i Sundbybergs kyrka är det möjligt att, oavsett doptid, låna församlingssalen i Duvbo kyrka, samlingssalen i Gröna glashuset på begravningsplatsen eller i vår lokal på Stallgatan 28 i Stora Ursvik. Om dopet är i Duvbo kyrka är det möjligt att, oavsett doptid, låna samlingssalen i Gröna glashuset eller lokalen i Stora Ursvik.
Du disponerar lokalen kostnadsfritt i tre timmar efter dopet.
I församlingssalen i Sundbybergs kyrka får man vara högst 60 personer, i Duvbo kyrka högst 50 personer, i samlingssalen i Gröna glashuset högst 40 personer och i lokalen i Stora Ursvik högst 40 personer.

Mer information om våra lokaler som du kan låna för dopkaffe finns på vår hemsida, Kyrkor och lokaler

Här kan du se panoramavyer över kyrkorna och lokalerna,
https://www.svenskakyrkan.se/sundbyberg/panoramavyer-over-kyrkorna-kapellet-samlingslokalerna-och-begravningsplatsen-


Gör din bokningsförfrågan här

Bokning av dop för unga och vuxna

Vi välkomnar alla dopkandidater, såväl barn, unga som vuxna. Formuläret ovan avser bokningsförfrågan om dop för barn. Vill du döpas som ung eller vuxen kontaktar du Görel Jonsson på
08-635 33 59 | e-post