Svenska kyrkan i Sundbyberg

Ung i kyrkan

Det är på onsdagar det händer! Träffa nya vänner och hitta på roliga saker tillsammans - häng med på ungdomsgruppen eller ungdomskören.

Ungdomsgruppen

Träffa nya vänner och hitta på roliga saker tillsammans. Vi umgås, bakar, spelar spel, grillar, startar välgörenhetsprojekt och har filmkvällar.
Start: 6 september
Tid: Onsdagar
kl. 19.00-21.00
Plats: Prästgårdsgatan 11, församlingshuset
Kontakt: Kerstin M Lyktberg

Kören

Tycker du om att sjunga? Vi sjunger allt från klassiskt till pop och gospel. Du kan själv vara med och påverka repertoaren. De som är med i ungdomskören är 13 år och uppåt.
Start: 6 september
Tid: Onsdagar kl. 19.00-21.00
Plats: Prästgårdsgatan 11, församlingshuset
Anmälan: Astrid Wennerholm
Astrid Wennerholm

Mätt och förlåten

Varje onsdag serveras en enkel måltid med bröd, kaffe och te. Efter måltiden firar vi en enkel gudstjänst med mässa i Sundbybergs kyrka kl. 18.30. Perfekt att gå på innan kören eller ungdomsgruppen, eller som en paus mitt i veckan!
Start: 30 augusti
Tid: Onsdagar kl. 17.30
Plats: Sundbybergs kyrka
Kontakt: Birgitta Nicklasson
Birgitta Nicklasson

Svenska kyrkans Unga

Svenska kyrkans Unga är en öppen gemenskap av unga människor som vill upptäcka och dela kristen tro.
Kontakt: Kerstin M Lyktberg
Mer info:
skuss.se eller svenskakyrkansunga.se

Resa till Taizé

På höstlovet 2017 kommer vi åka på en ungdomsresa till ett kloster som heter Taizé tillsammans med Lidingö församling. Taizé ligger i södra Bourgogne i Frankrike och idag finns det bröder från ungefär 25 olika länder i Taizé. Det kan vara flera tusen ungdomar från olika delar av världen på plats.
Plats: Taizé, Frankrike
Datum: 28 okt-3 nov