Ung i kyrkan

Träffa nya vänner och hitta på roliga saker tillsammans - häng med på ungdomskvällar eller sjung i ungdomskören.

Ungdomskväll
Här kan du träffa nya vänner och hitta på roliga saker tillsammans. Vi umgås, bakar, spelar spel, har filmkvällar, åker på resor och mycket mer. Det finns även möjlighet att läsa läxor. För dig i åk 7 och uppåt.
tid: tisdagar kl 16.00-21.00
plats: Församlingshuset
kontakt: Elisabeth Hjertman Pååg
elisabeth.hjertman.paag@svenskakyrkan.se

Ungdomskör
Tycker du om att sjunga? Vi sjunger allt från klassiskt till pop och gospel. Du kan själv vara med och påverka repertoaren.
De som är med i ungdomskören är 13-25 år.
tid: onsdagar kl 19.00-21.00
plats: Församlingshuset
start: 5 september
anmälan: Astrid Burgmann Wennerholm
astrid.burgmann@svenskakyrkan.se

Resa till Köpenhamn
Vi åker till Köpenhamn med tåg för att besöka uKirke där vi får träffa många härliga människor och bli inspirerade av ungdomarnas arbete med att driva ungdomskyrka. Under resan kommer vi även turista och göra stan.
plats: Köpenhamn, Danmark
datum: 27-30 oktober
kostnad: kostnadsfri, men anmälningsavgift (1000 kr) som man får tillbaka efter resan.
anmälan: senast 19 september
Elisabeth Hjertman Pååg, 072-732 95 39
elisabeth.hjertman.paag@svenskakyrkan.se

Ledarutbildning
Efter konfirmationen kan du gå en ledarutbildning. Vi träffas under fyra helger. Under utbildningen fokuserar vi på självkännedom och ledarskap. Du får också utbildning i att leda lekar, smågruppsamtal, leda en andakt, HLR och mycket mer.
datum: 14-16 september, 24-25 november,
9-10 februari och 27-28 april.
anmälan: senast 31 augusti
Birgitta Nicklasson