Så många får ni vara i våra kyrkor & kapell

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och restriktioner för att minska smittspridning. Antalet sittplatser i våra kyrkor och kapell är under pandemin begränsat.

• Vid gudstjänster, dop, vigslar, begravningar och konserter i Sundbybergs kyrka får det vara högst 80 personer i lokalen, oavsett ålder, förutom vår personal.
  • Vid gudstjänster, dop, vigslar, begravningar och konserter i Duvbo kyrka får det vara högst 50 personer i lokalen, oavsett ålder, förutom vår personal.
  • Deltagarna ska sitta ner, sitta högst 8 personer tillsammans och hålla 1 meters avstånd till andra sällskap.
  • Vid begravning i Lötsjökapellet får man vara högst 20 personer, förutom vår personal.
  • De som önskar borgerlig begravning eller begravning i annat trossamfunds ordning är välkomna att boka Duvbo kyrka så länge begränsningen råder i kapellet.
  • Kom ihåg att fortsätta att hålla avstånd, håll dig hemma om du har förkylningssymptom och tvätta händerna ofta!

Vi måste hjälpas åt och ta hänsyn för att hindra smittspridning genom att hålla avstånd och hålla ut.

Sundbybergs kyrka

Parkering: Ja

Kapell: Ja
Komma in i kapell: Trappa eller lyftplattform max 300 kg