Vällingby församling

Välkommen till Vällingby församling!

S:t Tomas kyrka vid Vällingby torg bjuder in till möten och samtal, till sång och musik, till lek och allvar, till gudstjänst och bön, till tända ljus och lyssnande. Vår kyrka finns till för din skull.

Vill du veta mer? Läs här!

Senaste numret av Bladet

I det senaste numret av Bladet, som delas ut till alla hushåll i Vällingby på onsdag 21 mars, kan du bland annat läsa mer om vad som händer i S:t Tomas kyrka under våren och sommaren. Bladet finns att hämta i S:t Tomas kyrka och kan också laddas ner som pdf här.

Öppna förskolan har sommarstängt!

Öppna förskolan S:t Totte har just nu sommarlov, men återkommer i höst!

Sommartider

Församlingsexp har sommartid 11 juni – 17 aug. Måndag, onsdag och torsdag telefon tid 9-12

Lördagar 6 juli till 10 augusti är kyrkan stängd.

Går att nås på mejl.

Språkcafé

Vill du komma och prata svenska?
Vi träffas torsdagar 13.00-14.30.

Har du frågor? Kontakta Katarina von Otter, 08-445 85 03.

Välkommen!

Obs: språkcaféet har just nu sommarstängt men återkommer i höst!

Någon att prata med?

Varje natt har Jourhavande präst 112 öppet kl 21-06, och vid storhelger dessutom dygnet runt . Den som ringer får tala med en präst i Svenska kyrkan som har ett särskilt uppdrag och utbildning att tjänstgöra i jouren. Prästerna har tystnadsplikt.

Ruotsin kirkon palveleva puhelin suomeksi

Palveleva puhelin, puh. 020-26 25 00, tarjoaa keskusteluapua suomeksi joka ilta klo 21-24. Keskustelun lähtökohtana ovat soittajan esiintuomat asiat. Voit soittaa nimeäsi ja asuinpaikkaasi kertomatta. Päivystäjällä on vaitiolovelvollisuus.