Vällingby församling

Kontakt

Vällingby församling Besöksadress: Kirunagatan 9-11, 16268 VÄLLINGBY Telefon: +46(8)4458500 E-post till Vällingby församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Vällingby församling

Välkommen till Vällingby församling!

S:t Tomas kyrka vid Vällingby torg bjuder in till möten och samtal, till sång och musik, till lek och allvar, till gudstjänst och bön, till tända ljus och lyssnande. Vår kyrka finns till för din skull.

Vill du veta mer? Läs här!

Drop in-dop lördag 1/10 kl 12-14

Vid dopfunten i S:t Tomas kyrka, Vällingby centrum. För ung som gammal. Enkelt och stämningsfullt, utan många förberedelser men dukat till fest. Välkommen! Ingen förhandsbokning. Innan dopet har vi ett samtal. Efteråt bjuder Vällingby församling alla som är med på dopkaffe.

OBS! Ta med legitimation. Vid barndop krävs bekräftelse från båda föräldrarna / vårdnadshavarna. Ring om blankett, telefon 08-445 85 01.

Senaste numret av Bladet

I det senaste numret av Bladet, som delas ut till alla hushåll i Vällingby mellan den 22 och 26 augusti, kan du läsa mer om vad som händer i S:t Tomas kyrka under hösten. Bladet finns att hämta i S:t Tomas kyrka och kan också laddas ner som pdf här.

Renoveringsstök!

Öppna förskolan och Babycaféet har just nu stängt på grund av lokalrenovering, men öppnar igen som vanligt i januari 2017. För mer information, kontakta förskolepersonalen: Sandra Finnermark 08-445 85 24 eller Mia Fors 08-445 85 14.

Välkommen på stickcafé i höst!

Stickcafé, med stickning, kaffe och bullar, anordnas på onsdagar klockan 16 till 18 från och med september. Höstens datum är 7/9, 5/10, 9/11 och 7/12.

Någon att prata med?

Varje natt har Jourhavande präst 112 öppet kl 21-06, och vid storhelger dessutom dygnet runt . Den som ringer får tala med en präst i Svenska kyrkan som har ett särskilt uppdrag och utbildning att tjänstgöra i jouren. Prästerna har tystnadsplikt.

Ruotsin kirkon palveleva puhelin suomeksi

Palveleva puhelin, puh. 020-26 25 00, tarjoaa keskusteluapua suomeksi joka ilta klo 21-24. Keskustelun lähtökohtana ovat soittajan esiintuomat asiat. Voit soittaa nimeäsi ja asuinpaikkaasi kertomatta. Päivystäjällä on vaitiolovelvollisuus.