Lediga tjänster i Vällingby församling

Svenska kyrkan Vällingby söker nu:

Kyrkomusiker 80%

Svenska kyrkan Vällingby är en blomstrande församling med ett kraftigt ökande antal besökare under de senaste åren. Vår kyrka, S:t Tomas, är en levande mötesplats “mitt i byn” med en skapande kultur och rik körverksamhet. Vällingby är också en mångkulturell församling med fokus på gudstjänstutveckling.

Du har en körpedagogisk bakgrund och är bekväm i både små och stora sammanhang. Du rör dig mellan olika musikgenrer och tycker att gudstjänstutveckling är viktigt. Vi ser gärna att du har organistexamen.

S:t Tomas kammarkör, en unik orgel och ett kreativt arbetslag väntar dig!

För mer information, besök gärna vår hemsida eller ring Gerd Nielsen, musiker, på telefon 08-445 85 15 eller Enzo Grifone, organist, på telefon 08-445 85 12.

Ansökan skickas till:
vår mejladress senast fredag den 26 april.
Adress: Vällingby församling, Kirunagatan 9-11, 162 68 Vällingby

Vi ser fram emot din ansökan!