Svenska kyrkan i Farsta

Söderledskyrkan, Stora Sköndals kyrka och Farstastrandkyrkan

Aktuellt i Farsta församling

Ibland blir sådant man funderat på och kanske till och med längtat efter inte av. Tid och ekonomi ska inte vara ett hinder för dop eller bröllop. Kom som du är. Enkelt men fint! Under rådande omständigheter krävs föranmälan.

Drop in-dop/vigsel 22 maj 2021

Nu söker vi en Präst 100%, till Farstastrandkyrkan! Ord som karaktäriserar Farstastrandkyrkan är närhet, gemenskap och trivsamhet. Vi söker dig präst som vill vara en del av detta.

Jobba hos oss!

ANMÄLAN ÖPPEN! Lovverksamhet för barn födda 2009-2011 med musikinriktning. Vi kommer att lära oss mer om musik genom att sjunga, spela, träna gehör och musikteori.

Nyhet! Lovkul Musik

ANMÄLAN ÖPPEN! Behöver du komma ifrån alla måsten? Vi anordnar dagläger under sommartid, där vuxna och barn får möjlighet att ha roligt, umgås och hitta på aktiviteter tillsammans.

Dagläger för vuxna med barn

Digital förbönsandakt på Zoom

Vi firar förbönsandakt varje tisdag 12.00 på Zoom

Digital mötesplats

Välkommen till den digitala mötesplatsen med avslutande fredsbön på fredagar från 13.00 – 14.00 på Zoom!

Artiklar

Aktuellt nationellt