Farsta församling

Söderledskyrkan, Stora Sköndals kyrka och Farstastrandkyrkan

Aktuellt i Farsta församling

Kyrka på nätet - vad tycker du?

Vi är intresserade av hur du som på ett eller annat sätt är en del av församlingens verksamhet har varit i kontakt med församlingen digitalt under pandemin. Vi hoppas att du har möjlighet att svara på några korta frågor.

Har du under pandemin kommit i kontakt med Farsta församling digitalt (tex hemsida, Facebook, Instagram etc)?

Om JA, hur ofta?

Nyhet! Orgelmusik med Sebastian Johansson

Har du en stund över på din lunch eller vägarna förbi kyrkan? Välkommen på en ca 30 min lång konsert med organisten Sebastian Johansson. Onsdagar 12.00 Söderledskyrkan.

Diakonins bidrag till samhällsekonomin

Svenska kyrkans diakoni, det sociala arbetet, har ett samhällsekonomiskt värde på minst 1,5 miljarder kronor. Det framkommer i en ny rapport som presenterar den hittills mest heltäckande kartläggningen av Svenska kyrkans diakonala verksamhet.

Konsertprogram hösten 2021

Vi bjuder äntligen in till konserter efter lång tid. Här hittar du höstens program. Vi följer FHM:s rekommendationer och har därför begränsat antal besökare i de olika kyrkorna.

Vi startar upp Gunillas café!

Välkommen till öppet café mån-ons 11.00-15.00 i Farstastrandkyrkan

Medlem i Svenska kyrkan?

Det är den tiden på året då många funderar på sitt medlemskap i Svenska kyrkan. Till dig som funderar vill vi berätta om vad du är med och gör möjligt.

Bli medlem

Att vara medlem i Svenska kyrkan och tillhöra en lokal församling. Vad innebär medlemskapet? All info hittar du här.

Anmälan till konfirmation 2021/2022 öppen!

Konfirmationstiden är en tid då du får upptäcka mer om dig själv och om andra. Det är ett tillfälle då du tillsammans med jämnåriga och vuxna får chansen att prata om några av livets viktigaste frågor. Du får fundera över vem du är och vad du tror på.

Ungdomskören söker fler medlemmar!

Går du i högstadiet och gillar att sjunga? Då kan Ungdomskören vara något för dig!

Aktuellt nationellt