Ett rönnlöv som börjat skifta till höstfärger.
Foto: Alex Giacomini /Ikon

Farsta församling

Farsta församling är en öppen mötesplats i hjärtat av södra Stockholm. Vi finns med i livets alla skeden och du är välkommen till oss oavsett vem du är!

Hösten 2022 i Farsta församling

Fredagstoner 2 decemeber

Advent och jul med församlingens musiker

Julpyssel

4 december och 11 december bjuder vi in till julpyssel för alla åldrar!

Musiklek 9 december

Häng med på en musikalisk upptäcktsfärd med ditt barn! För barn 2-5 år tillsammans med sina vuxna.

Babykonsert 8 & 9 december

En upplevelse för alla sinnen. Sång, musik och rörelse för barn och föräldrar.

Luciafirande

Här kan du hitta överblick över kyrkornas luciafiranden!

Halvdagsretreat 11 decemeber

Anmälan öppen till halvdagsretreat 11 dec 15.00-18.00. I en tid av förändring i vår vardag kan en retreat ge oss ett speciellt tillfälle att öva oss i stillhet och tystnad. Anmäl dig redan nu!

Bryt en tradition

Fler än 30 000 flickor gifts bort varje dag! Vi lever alla under samma himmel och tillsammans kan vi göra skillnad.

Läs mer och ge en gåva

Samtalsgrupp för sörjande

Det är svårt att förlora en nära anhörig. Ibland kan man behöva hjälp att bära sin sorg och smärta. I en sorgegrupp får vi dela våra erfarenheter med andra i liknande situation.

Vad gör kyrkan när det inte är söndag?

Det är den tiden på året då många funderar på sitt medlemskap i Svenska kyrkan. Till dig som funderar vill vi berätta om vad du är med och gör möjligt.

Anmäl dig till vårens kurser!

Kierkegaards filosofi - anmälan öppen för våren 2023!

Hur är det att vara människa? Vad bör jag göra med mitt liv? Det här är några av de frågor som den danske filosofen Kierkegaard ställde sig för snart 200 år sedan. Ted Harris har under flera års tid lockat deltagare till sina terminskurser om den danske filosofen Sören Kierkegaard och om kristen andlighet. Nu finns det möjlighet att anmäla sig till höstens kurser!

Våga språnget - anmälan öppen för våren 2023

När vi blir äldre växer våra frågeställningar och vi börjar kanske reflektera kring livet självt. Vad innebär det att vara människa? Vad är egentligen meningen med mitt liv? Anmäl dig redan idag för att säkra din plats!

Nyfiken på kristen tro - Anmälan öppen för våren 2023

Är du nyfiken på kristen tro? Teman som vi kommer samtala om är bland annat:  Finns Gud? Meningen med livet? Vad innebär dopet och nattvarden? Kristen tro och klimatfrågan? Hur ber man? Vad undervisade Jesus egentligen? Hur läser man Bibeln? Vad har påskens drama att göra med mitt liv?.

Varning för bluffakturor!

Har du fått hem en faktura från kyrkoskatten.se?