Farsta församling

Adjö, herr muffin

Musikgudstjänst i allhelgonatid

Diakonins bidrag till samhällsekonomin

Svenska kyrkans diakoni, det sociala arbetet, har ett samhällsekonomiskt värde på minst 1,5 miljarder kronor. Det framkommer i en ny rapport som presenterar den hittills mest heltäckande kartläggningen av Svenska kyrkans diakonala verksamhet.

Retreat

I en tid av förändring i vår vardag kan en retreat ge oss ett speciellt tillfälle att öva oss i stillhet och tystnad. Då skapas ett livsrum där vi kan upptäcka andra dimensioner i oss själva och fördjupa en positiv livshållning. I stillheten och i gemenskapen försöker vi närma oss tillvarons centrum.

Nyhet! Orgelmusik med Sebastian Johansson

Har du en stund över på din lunch eller vägarna förbi kyrkan? Välkommen på en ca 30 min lång konsert med organisten Sebastian Johansson.

Allhelgonahelgen 2021

Allhelgona uppmärksammas på olika vis runt om i världen. Vi minns dem som lämnat det här livet. Det är också en helg som påminner oss om att döden finns, och drabbar oss alla.

Konsertprogram hösten 2021

Vi bjuder äntligen in till konserter efter lång tid. Här hittar du höstens program. Vi följer FHM:s rekommendationer och har därför begränsat antal besökare i de olika kyrkorna.

Lectio Divina - Bibelmeditation

Att söka Guds personliga tilltal genom ordet.

Aktuellt nationellt