Svenska kyrkan i Farsta

Svenska kyrkan i Farsta Besöksadress: Lingvägen 149, 12361 Farsta Telefon: +46(8)6836300 E-post till Svenska kyrkan i Farsta

Svenska kyrkan i Farsta

Välkommen till Farsta församling! Just nu arbetar vi med att förbättra webbplatsen. Information om olika verksamheter kan därför finnas på andra ställen än tidigare.

JUST NU I FARSTA

Fira advent med oss! Välkommen till någon av våra kyrkor och fira adventsgudstjänst med mycket musik!

Adventstid!

Välkommen att ta del av församlingens rika musikliv vintern 2017/2018. Vilka konserter är på gång i december? Få en överblick här.

Advent- och julkonserter 2017

Vi söker just nu barn till våra diskantkörer i Söderledskyrkan och Stora Sköndals kyrka! Här ges fantastiska möjligheter till musikalisk skolning, nya upplevelser och oväntade vänskaper.

Har du en sångsugen 10-14åring hemma?

MeToo-uppropen sprider sig till allt fler yrkesområden. Svenska kyrkan släppte nyligen sin egen ”hashtag” #vardeljus, som vill sätta ljus på maktmissbruk, sexism och övergrepp som länge dolts i mörker.

#vardeljus

Ta chansen och delta i kurser våren 2018 helt utan kostnad. Välj mellan "Dygder", "Kierkegaards filosofi", "Kristen andlighet" och "mänsklig blomstring". Anmälan senast den 29 december.

Kurser med Ted Harris

Barns rättigheter i fokus via julkalender och önskelista för världens alla barn.

Julkalender

VARJE VECKA I FARSTA

Hej, vad kan vi hjälpa dig med?

Observera att vi läser mailen under kontorstider