Svenska kyrkan i Farsta

Farstastrandkyrkan, Stora Sköndals kyrka och Söderledskyrkan

Nu finns boken Våga Språnget! ute till försäljning, skriven av Ted Harris (präst och teol dr) och IngaLill Widegarn Andrén (församlingspedagog). En bok om mänsklig skaparkraft.

Våga språnget!

Sugen på att vandra? Kanske för att minska din stress? Träffa vänner? Söka Gud? Vad du än har för orsak så kom med och se, kanske är du en pilgrim? Ta del av en lång tradition av arrangerade vandringar på olika platser.

Pilgrimsvandra 28 april

Har du barn i din närhet som är födda 07-09 som inte har något särskilt inplanerat i början av sommarlovet? Då kanske Lovkul kan vara grejen? Vi erbjuder en veckas lovverksamhet i Stora Sköndal under vecka 25 och 26. Ansök senast 3 maj!

Dagläger för barn i sommar

Drop-in 11 maj kl 12-15 i Söderledskyrkan. Välkommen att låta döpa dig eller ditt barn. Vi hjälper till med allt. Intyg behövs om inte båda vårdnadshavare kan vara med. Vill ni gifta er? Lika enkelt, men kom ihåg hindersprövning.

Drop in-dop & Drop in-vigsel

En stund av avslappning och välbefinnande

Spädbarnsmassage

En stund av avslappning och välbefinnande

Gå på konsert varje vecka! Vi bjuder på ett fullspäckat musikprogram med livemusik. Ett extra plus är att alla konserter har fri entré!

Vårens musikprogram

Har du någon gång läst en bok eller hört en sång och tänkt – det handlar om mig! Det händer mig ibland när jag läser Bibelns berättelser. Jag skulle också stökat runt som Marta om Jesus var på besök hemma hos mig.

Tankar inför helgen

Du som är mellan 16-18 år kan söka jobb hos oss.

Sommarjobb

Du som är mellan 16-18 år kan söka jobb hos oss.

Tankar inför helgen är korta predikningar, som tolkar söndagens tema och bibeltexter ur ett vardagsperspektiv.

Senaste numret av församlingens tidning Det händer i Farsa församling