Svenska kyrkan i Farsta

Söderledskyrkan, Stora Sköndals kyrka och Farstastrandkyrkan

Aktuellt i Farsta församling

På söndag 6/12 kl 11.00 blir det en livesänd gudstjänst med bland annat biskop Andreas som predikar. Gudstjänsten sänds via vår webbsida, Youtube och Facebook.

Livesänd gudstjänst 6/12: Söderledskyrkan firar 60 år

I år firar Söderledskyrkan 60-årsjubileum. Det blir ett annorlunda jubileum då vi inte kan bjuda in till fysisk gudstjänst och fest som det var tänkt. Dag Lindberg har skrivit text om kyrkan där ljuset bryter in.

Söderledskyrkan - där ljuset bryter in

Välkommen att följa Farsta församlings digitala julkalender! Med start den 1 december ända fram till fredag 25 december. Den digitala julkalendern publiceras i våra sociala kanaler varje dag (sök på svkfarsta)

Digital julkalender

I år ser julen annorlunda ut, men tillsammans kan vi hitta tröst och glädje i julens budskap. Här hittar du bland annat digitala gudstjänster, andakter och musikinslag. Farsta församling önskar en välsignad och fridefull jul.

Digital jul

Ansök till konfirmation

Anmälan öppen! Som konfirmand får du fundera över vem du är och vad du tror på. Konfirmandtiden ger dig tillfälle att lära känna nya vänner och tillsammans fundera över livets stora frågor.

Här hittar du all info!

Aktuellt nationellt