Svenska kyrkan i Farsta

Farstastrandkyrkan, Stora Sköndals kyrka och Söderledskyrkan

Kanske är kyrkan en helt ny värld för dig? Kanske har den funnits en gång för dig, men försvann på vägen? Här finns plats för dig som är nyfiken på och söker en tro.

Om kristen tro

En inre resa i Franciskus anda. Guidade turer, möjlighet till egen kontemplation och kreativitet!

Resa till Assisi

Vem behöver inte komma bort från vardagen och ta en "time out" från stress och måsten? Fritt från prestationskrav - den kreativa förmågan finns inom var och en. Välj mellan en helg på Marelund, andning och mjuk yoga eller färg och form!

Retreater

Charity Resian bestämnde sig vid 12 års ålder för att hon inte ville bli könsstympad. Sedan dess har hon arbetat för kvinnors rätt till sin egen kropp. Läs hela artikeln här.

Att stå upp för rätten till sin egen kropp och sitt eget liv

Gå på konsert varje vecka! Vi bjuder på ett fullspäckat musikprogram med livemusik. Ett extra plus är att alla konserter har fri entré!

Vårens musikprogram

Vid fem tillfällen berättar vi och delar fakta och erfarenhet om hälsa. Vad är det som påverkar oss och hur?

Hälsokurser

Tankar inför helgen är korta predikningar, som tolkar söndagens tema och bibeltexter ur ett vardagsperspektiv.

Senaste numret av församlingens tidning Det händer i Farsa församling