Svenska kyrkan i Farsta Besöks- och postadress: Lingvägen 149, 12361 Farsta Telefon: +46(8)6836300 E-post till Svenska kyrkan i Farsta

Svenska kyrkan i Farsta

Välkommen till Farsta församling! Kika gärna runt på vår webbplats och upptäck vad som berör just dig. Varmt välkommen att vara en del av gemenskapen!

JUST NU I FARSTA

Den stora skräpshowen tar på ett lekfullt och musikaliskt sätt upp ett av de största miljöproblemen idag - frågorna om skräp både till land och havs. En musikalisk show som inspirerar till miljötänk, för barn 5-12 år . 21 OKTOBER 16.00, SÖDERLEDSKYRKAN.

Den stora skräpshowen

Vi går mot mörkare tider och då är det perfekt att gå på konsert för att ljusa upp vardagen. Vi bjuder på ett fullspäckat konsertschema med livemusik. Ett extra plus är att alla konserter har fri entré!

Stark konserthöst i Farsta

Gillar du att uttrycka dig med färg och form? Vi använder oss av akvarellfärger och skrivande på ett fritt sätt.

Kreativ retreat 10 november

Som kristna ser vi Jorden som en gåva att dela rättvist även med kommande generationer. Därför engagerar vi oss i klimatfrågan som är vår tids största utmaning.

Klimat

Här hittar du hela helgens program för kyrkor i Svenska kyrkan i Farsta

Allhelgonahelgen i Farsta

Här hittar du hela helgens program för kyrkor i Svenska kyrkan i Farsta

Gudstjänster

Gudstjänsten är ett möte både mellan människa och Gud och mellan människor. I gudstjänsten delar vi vad det innebär att vara människa. Här finns uttryck för sorg, glädje, tacksamhet, skuld, kärlek och omtanke. Vi församlingen finns det många olika former av gudstjänster. Med och utan nattvard, vardag eller helg. Hitta den gudstjänst som passar just dig.

Hej, vad kan vi hjälpa dig med?

Observera att vi läser mailen under kontorstider