Svenska kyrkan i Farsta

Aktuellt just nu

20 oktober 15.00-17.00. Vi börjar med en andakt. Därefter är du fri att använda tiden i kyrkan till det du vill och behöver.

Stilla timmar

23 OKTOBER 18.30. Ett samtal med Josephine Selander kring livet och hur korsbefruktningen mellan filosofi och psykologi kan fungera som verktyg för att hantera vardagens stora och små trösklar.

Filosofi som terapi

tre av församlingens medarbetare. Fri entré!
Välkommen till konsert mitt på dagen i Centrumkyrkan 12.30.

Lunchkonsert på FN-dagen

En popröst möter en klassisk röst i sånger om fred, medmänsklighet, tro, hopp och kärlek. Lunckonsert med tre av församlingens medarbetare. Fri entré! Välkommen till konsert mitt på dagen i Centrumkyrkan 12.30.

26 OKTOBER. Farstastrandkyrkan bjuder in till Öppen scen - dela med dig av ditt skapande och ta del av andras! Det bjuds även på konsert med kontrabasisten och komponisten Magnus Larsson och musikalartisten Amanda Roynesdotter Bjøru.

Öppen Scen

Program för 2-3 november

Allhelgonahelgen i Farsta

Program för 2-3 november

Konserter och musikgudstjänster i Söderledskyrkan, Stora Sköndals kyrka och Farstastrandkyrkan

Konsertprogram

Vi lyssnar på dig! Du kan ringa eller skriva. Vi har öppet varje dag året runt. Vi som svarar är volontärer, utbildade för uppgiften. Samtalen är konfidentiella och du får vara anonym.

Att dela det svåra med någon gör skillnad. Kyrkans SOS finns för dig!

Behöver du någon att prata med? Jourhavande präst lyssnar, och det som sägs stannar mellan er. Du kontaktar Jourhavande präst via telefon, digitalt brev eller chatt.

Ingen människa ska behöva vara ensam i sin sorg. Därför har vi samlat tankar och konkreta tips som gör det lite lättare för oss som medmänniskor att finnas där för någon som sörjer.

Första hjälpen vid sorg

Ung i den Världsvida kyrkan är ett utbytesprogram där unga (18-30 år) under tre månader får möjlighet att lära känna en systerkyrka i världen och får inblick i kultur, församlingsliv och levnadssätt.

Ung i den världsvida kyrkan

Konfirmation 2019/20

Vill du följa med på en oförglömlig resa? En resa på insidan och en resa på utsidan? Här kan du läsa om våra konfirmationsalternativ (för dig född 2004-2005). Det finns fortfarande lediga platser i Åland och After School. Konfirmation är kostnadsfri i Farsta församling!

Anmäl dig här!

Aktuellt nationellt