Svenska kyrkan i Farsta Besöks- och postadress: Lingvägen 149, 12361 Farsta Telefon: +46(8)6836300 E-post till Svenska kyrkan i Farsta

Svenska kyrkan i Farsta

Dansa ut julen 15 januari!

Julgransplundring

Dansa ut julen 15 januari!

Vem behöver inte komma bort från vardagen och ta en "time out" från stress och måsten? Fritt från prestationskrav - den kreativa förmågan finns inom var och en. Välj mellan en helg på Marelund, andning och mjuk yoga eller färg och form!

Retreater

Som 30-åring kom Mandy Rich ut som transsexuell. Nu vill hon berätta om sin livsresa genom musik. Att leva sant och inte i lögn är viktigt och därför berör hennes texter alla oavsett om man har funderingar kring HBTQ eller inte. Den 20 januari gästar hon Söderledskyrkan med sin hiphopmusik.

Rapparen Mandy Rich berättar om sin resa som transsexuell

KURS MED TED HARRIS: "Vem är jag?" - Att förverkliga sin fulla potential. Livsmening - existentiell och andlig utveckling.

Mänsklig blomstring

En kurs om livsmod som utgår från orden självreflektering, kreativitet, urskiljning, val och handling.

Livsmod

I församlingens tre kyrkor finns finns ett myller av verksamheter för alla åldrar! Sjung i kör, gå på kurser och föreläsningar, pilgrimsvandringar, andlig hälsa, öppna förskolor och mycket mer!

Terminsstarter våren 2019

Nu söker vi påfyllning till våra diskantkörer (10-14 år)! Här får barnen leka med sina röster och utveckla sina musikkunskaper. De lär sig sjunga tillsammans och i olika stämmor!

Vi söker 10-14åringar som gillar att sjunga!

Eva Brunne går i pension 2019 för Stockholms stift och nu ska hennes efterträdare utses.

Biskopsval 2019

Vi går mot mörkare tider och då är det perfekt att gå på konsert för att ljusa upp vardagen. Vi bjuder på ett fullspäckat konsertschema med livemusik. Ett extra plus är att alla konserter har fri entré!

Vårens musikprogram

Senaste numret av församlingens tidning Det händer i Farsa församling