Konsertprogram

Konserter och musikgudstjänster i Söderledskyrkan, Stora Sköndals kyrka och Farstastrandkyrkan

Viktig information om Coronaviruset!

Farsta församling har beslutat att under några veckor stänga grupper och verksamheter. Beslutet gäller tills vidare. Vi som församling vill inte bidra till alarmism eller panik men samtidigt ta risken för smitta på allvar och den oro som också följer med situationen just nu. Observera att info, datum och tider kring verksamheter, kurser och grupper kan vara inaktuella. För senaste info och uppdateringar kring verksamheter och grupper kan du alltid besöka den här sidan. Vi uppdaterar löpande kring förändringar.

LÖR 18 APRIL 16.00, STORA SKÖNDALS KYRKA

Jesus Christ Superstar
Uppstått har Jesus! ”Jesus Christ Superstar” av Andrew Lloyd Webber. Sköndals kyrkokör med solister
Jan Adefelt, kontrabas
Jesper Kviberg, trummor
Claes von Heijne, piano
Mikael Wedar, dirigent
Anna-Märta Malmborg, präst.

sön 19 APRIL 16.00, SÖDERLEDSKYRKAN

Bland kastrater och byxroller - vad sjunger hen egentligen?
Countertenor Rodrigo Sosa och mezzosopran Hedvig Hasselström bjuder på köns-överskridande sångnummer ur den klassiska repertoaren.

Tor 30 APRIL 19.45, STORA SKÖNDALS KYRKA

Kl 18.45 repeterar Valborgskören i Stora Sköndals kyrka där alla är välkomna. Kl 19.30 går vi ner till Valborgsbrasan vid Drevvikens strand och sjunger:
Längtan till landet - Vintern rasat – Otto Lindblad
Uti vår hage – Hugo Alfvén