Vuxenkörer

Inom svenska kyrkan finns det många olika körer med olika inriktningar och för olika åldrar. Att vara med i en kör kostar ingenting.

God On Line

Flerstämmig damkör för blandade åldrar. För dig som letar efter en kör där sång och gemenskap är ledord. Vi sjunger pop, gospel och visa och medverkar i gudstjänst ca en gång/månad under terminerna. Även enstaka konserter.
När: Tisdagar 18.30-19.30
Var: Farstastrandkyrkan
Kontakt: Jenniffer Ajamlou, jenniffer.ajamlou@svenskakyrkan.se eller 08-683 63 74

Söderled Vocals

Flerstämmig blandad kör i åldrarna 18-40 år. En kör för dig som vill träffa nytt folk och sjunga i en avslappnad miljö med varierad poprepetoar. Vi sjunger sånt som känns kul, angeläget och meningsfullt. Gärna körvana, men notläsning är inte ett krav. Vi medverkar på enstaka konserter.
När: Tisdagar 19.00-21.00.
Var: Söderledskyrkan
Kontakt: Magnus Berggren, magnus.berggren@svenskakyrkan.se eller 08-683 63 34

Söderleds kyrkokör

Fyrstämmig blandad kör med huvudsakligen "klassisk" repetoar, men även lättare genrer. Blandade åldrar. Vi sjunger i högmässa eller musikgudstjänst ca en gång per månad och medverkar på enstaka konserter.
När: Torsdagar 19.00-21.00
Plats: Söderledskyrkan
Kontakt: Sebastian Johansson, sebastian.johansson2@svenskakyrkan.se eller 08-683 63 32

Sköndals kyrkokör

Vi sjunger alltifrån visa, tango, pop till klassisk kyrkomusik och gospel. Vi medverkar i gudstjänst några gånder under terminerna och enstaka konserter.
När: Onsdagar 19.00-21.00.
Var: Stora Sköndals kyrka, Hjalmar danells väg 1, Busshållplats: Stora Sköndal
Har du frågor? Kontakta körledare mikael.wedar@svenskakyrkan.se,

Sköndals Vokalensemble

En liten grupp korister som arbetar i projektform därav sker repetitionerna inte varje vecka. God notläsningsvana samt tidigare körvana krävs. Vi tar in nya medlemmar efter provsjungning.
När: Övning enligt särskilt schema
Var: Stora Sköndals kyrka, Hjalmar danells väg 1, Hållplats: Stora Sköndal
Har du frågor? Kontakta körledare mikael.wedar@svenskakyrkan.se,

Kör för alla

En kör för dig som kanske inte tror dig om att kunna sjunga. Vi sjunger psalmer, visor och enklare körsånger - mest trestämmigt men även en- eller tvåstämmigt. Blandade åldrar. Vi sjunger i högmässa eller musikgudstjänst ca en gång per månad.
När: Onsdagar 18.55-20.55
Plats: Söderledskyrkan, Lingvägen 149, T-bana Hökarängen
Kontakt: Mattias Ekström Koij, mattias.ekstromkoij@svenskakyrkan.se, 08-683 6322

Cantare äldrekör

En kör för dig som blivit äldre men fortfarande vill sjunga i kör.
När: Måndagar 13.00-15.00.
Var: Stora Sköndals kyrka, Hjalmar danells väg 1
Ledare: Kina Sellergren
Har du frågor? Kontakta annika.lofgren@svenskakyrkan.se, 08-400 29 107

Vox Illimitatis

En kvinnlig vokalensemble i åldrarna 20-55 år. Sjunger en varierad repetoar med klassisk inriktning. God notläsningsvana samt tidigare körvana krävs. Läs mer om Vox Illimitatis här.
När: Torsdagar 19.30-21.00.
Var: Söderledskyrkan, Lingvägen 149, T-bana Hökarängen
Har du frågor? Kontakta körledare mattias.ekstromkoij@svenskakyrkan.se,
tfn 08-683 63 22.

Kören ”Gränslösa”

Kören är pausad för tillfället.