Dop, konfirmation, bröllop & begravning

Många kommer i kontakt med kyrkan vid stora händelser i livet när det på ett eller annat vis förändras. Någon i familjen eller vänkretsen blir döpt. En älskad mormor dör. En ungdom konfirmeras. Ett par gifter sig. Kyrkan kan också ge stöd när livet inte blir som man tänkt sig. Här hittar du all info om hur du gör en bokning, samtidigt som vi reder ut många funderingar kring dop, konfirmation, bröllop samt begravning.

Nyhet! Nu kan du boka dop direkt på hemsidan
Du hittar online-bokningen för dop under dop-kategorin här nedanför.

Kyrkan genom livet

Dop

Barn, unga och vuxna är alla välkomna att döpas i Farsta församling. Du behöver inte prestera något, tro på rätt sätt eller förstå allting. Tvärt om – dopet är en gåva som bara är att ta emot.

Begravning

När någon dör är det viktigt att de sörjande kan se tillbaka på avskedet som inte bara en svår stund, utan också som en fin och minnesvärd högtid.

Att säga Ja till kärleken!

Konfirmation i Farsta

Hemmaalternativet I ❤ FARSTA, Vinterkonfirmand Årefjällen och Sommarkonfirmand Gotland. Nu är anmälan öppen för 2022-2023.

Boka dop/vigsel/begravning

Tel: 08-683 63 08 eller 08-683 63 09
Boka dop online: Hitta lediga doptider och boka direkt
e-post: farsta.bokning@svenskakyrkan.se