Dop, bröllop & begravning.

Många kommer i kontakt med kyrkan vid stora händelser i livet när det på ett eller annat vis förändras. Någon i familjen eller vänkretsen blir döpt. En älskad mormor dör. En ungdom konfirmeras. Ett par gifter sig. Kyrkan kan också ge stöd när livet inte blir som man tänkt sig. Här hittar du all info om hur du gör en bokning, samtidigt som vi reder ut många funderingar kring dop, konfirmation, bröllop samt begravning.

Boka tid och plats för dop/vigsel/begravning

Tel: 08-683 63 08 eller 08-683 63 09
Boka dop online: Hitta lediga doptider och boka direkt
e-post: farsta.bokning@svenskakyrkan.se
Besöksdress: Lingvägen 149, 123 61 Farsta

covid-19: dop, begravning & bröllop

Det finns möjlighet att genomföra dop, vigsel och begravningar, men med restriktioner kring antal besökare. Det finns även möjlighet att låna lokal till enklare minnesstunder och dopfika. De som samlas bör inte tillhöra riskgrupperna eller ha symptom. Präster och andra som tjänstgör vid förrättningar tillämpar extra god handhygien genom handtvätt med tvål och varmt vatten samt - om det finns tillgängligt - användning av handsprit.